• 2024-09-28

Online Lærer: Karriereprofil

The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary

The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Onlineundervisning er et stadig utviklende og voksende karrierefelt som gir muligheter for et bredt spekter av lærere med full- og deltidsalternativer. Siden det er et så vidt åpent felt, er det et viktig skritt å begrense informasjonen til den spesifikke læreropplevelsen du har.

Jobb for online lærere

Nettbasert undervisning og opplæringsrelatert jobb er trolig best delt på karakternivå, og deretter videreoppdelt etter emne og jobbfunksjon.

Nivå er et ganske klart skille, for eksempel grunnskole, mellom- og videregående skole, høyskole (grunnskole og utdannet). For det meste vil karakternivået du har erfaring og sertifisering, begrense jobbmulighetene til dette området. Forholdet vil også begrense søket ditt. En matte lærer i den virkelige verden vil ikke finne en jobb som en nettlærer i samfunnsfag, selv om det er flere crossover i dette siden lærerne ofte har ferdigheter i ulike fag.

Hvor du finner mer fleksibilitet, er jobbfunksjonen. Klasseromlærere kan finne arbeid som faktisk underviser på nettet, men de kan bruke sin lærerfaring til å utnytte andre typer jobber i nettbasert utdanning.

Hvem hyr online lærere

  • høyskoler-Både online og stedbaserte universiteter-ansette ulike medlemmer av fakultetet; Ikke bare instruktører, adjungerte professorer, avdelingshoder osv., for å jobbe eksternt hjemmefra, ansetter de kursutviklere, instruksjonsdesignere, fagpersoner, forfattere og redaktører for å utvikle nettbasert kursmateriale.
  • Skoledistrikter tilbyr mer og oftere muligheter for utdanning på internett til sine studenter. Og med det er det et voksende marked for K-12 lærere å jobbe eksternt.
  • Veiledning selskaper Lei lærere til å gi veiledningstjenester til kunder over hele verden. Disse jobbene kan være sysselsettingsstillinger, uavhengige entreprenør- eller entreprenørmuligheter.
  • Språkutdanningsselskaper, så vel som skole distrikter, online høgskoler og veiledning selskaper, søk utdanning fagfolk som er flytende i to eller flere språk for å undervise fremmedspråk og ESL.
  • Test forberedelse og scoring er et annet felt for lærere å jobbe hjemmefra, men disse har en tendens til å være deltid og / eller midlertidige stillinger.
  • Private selskaper (både for profitt og nonprofit) tjenesteskoler og skoledistrikt ved å utvikle nettbaserte utdanningsverktøy for dem. Disse selskapene tilbyr både faktiske lærerjobber og de som er i læreplan og kursutvikling. I tillegg ansetter noen store selskaper de med lærerfaring for å utvikle treningsmateriell.
  • Voksenopplæring nettsteder gi en plattform for entreprenører som lager sine egne pedagogiske tilbud og kurs.
  • Akademisk bokutgivere vil ofte ansette lærere med å skrive og redigere erfaring.

Kravene til å bli en online lærer

Det er så mange måter å lære online, så det er ikke et bestemt sett med krav. Når det er sagt, er det noen generelle retningslinjer. På minimum er en bachelorgrad og lærerfaring nesten alltid nødvendig. Det eneste unntaket kan være nettsidene for voksenopplæring hvor folk utvikler og selger egne kurs.

På høgskolenivå er det nødvendig med en mastergrad for instruktører (som ofte bare er tilrettelegger for nettkurset), men ofte en Ph.D. er nødvendig for jobber som adjungerende professor eller fagekspert. Mastergrader er ofte foretrukket for kursutviklere og instruksjonsdesignere.

På K-12-nivå er undervisningssertifisering (som vanligvis betyr en mastergrad) vanligvis nødvendig for jobber som involverer faktisk opplæring i motsetning til pensumskriving eller scoring. Denne sertifiseringen vil måtte være i en bestemt stat potensielt, avhengig av hvem som gjør ansettelsen. Veiledningsstillinger på K-12 trenger ikke nødvendigvis sertifisering, men erfaring og bachelorgrad er nødvendig for de anerkjente selskapene.


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.