• 2024-07-02

Gode ​​karriere jobber med husdyr

Genetic Engineering Will Change Everything Forever – CRISPR

Genetic Engineering Will Change Everything Forever – CRISPR

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å jobbe med dyr kan være en veldig givende opplevelse. Og det er mange gode karrierealternativer som involverer å jobbe med husdyrarter. Etterspørselen etter disse jobbene - og deres betydning - er klar for mer vekst, etter hvert som flere og flere mennesker lærer om selvforsyning og bærekraft.

Her er åtte gode alternativer for de som er interessert i å bli en del av husdyrindustrien:

Husdyrbedømmer

Oppdrettere vurderer dyr som skal selges eller forsikres, bestemmer markedsverdien og skriver en omfattende rapport som begrunner verdsettelsen. Selv om det ikke er formell grad i dette feltet, er det flere faglige sertifiseringsalternativer for husdyrbedømmer. Disse kan hentes gjennom International Society of Livestock Appraisers (ISLA), American Society of Agricultural Appraisers (ASAA) og American Society of Equine Appraisers (ASEA).

Selvfølgelig har de fleste som jobber som appraisører en tendens til å kommandere en høyere lønn etter å ha vært i rollen etter en viss tid, så erfaring er definitivt en faktor.

I 2017 rapporterte Bureau of Labor Statistics (BLS) en medianlønn på $ 54.010 per år (eller $ 25,97 i timen) for de som jobber i denne rollen.

Agricultural Extension Agent

Landbruksforlengelsesagenter besøker bønder, ranchere og ungdomsgrupper for å utdanne dem om viktige utviklinger i husdyrindustrien. Enkelt sagt, disse agenter gir uformell utdanning til mennesker over hele landet, fra bønder til mennesker som bor i både landlige og urbane omgivelser.

Agenter må være veldig kjent med typene jordbruk og produksjon som finner sted i deres utpekte territorium. Mange agenter er ansatt av statlige og fylkeskommuner.

Opptak nivå stillinger krever en lavere grad, og høyere nivå kursarbeid er foretrukket. Ifølge Payscale.com var gjennomsnittlig lønnsomfang for denne jobben $ 35.876 til $ 61.542 per november 2018.

Husdyrdommer

Husdyrdommer evaluerer og rangerer husdyr som er blitt inngått i konkurranser. De baserer sin mening på konformasjon og kvalitet på hvert dyr, og de deler offentlig sin grunn til slutt ved hver klasse.

Dommere må ha kunnskapsnivå kunnskap om rase de vurderer. Det er vanlig for dommere å ha en heltids karriere (for eksempel å være en oppdrettsavler), siden dømming er en deltidsmulighet og bare betaler noen hundre dollar per dag pluss reiseutgifter.

Kjøttinspektør

Kjøttinspektører sørger for at kjøttprodukter overholder strenge regjeringsstandarder for sikkerhet og kvalitet. I tillegg til visuelle undersøkelser av dyr og kadaver samler inspektørene også vevsprøver for videre evaluering. De gjennomfører også inspeksjoner av anlegget for å sikre at produktene er nøyaktig merket og anlegget er riktig sanitert.

Inspektørene må vanligvis ha en toårig grad på minimum og generelt inspisere en rekke forskjellige matvarer. BLS inkluderer kjøttinspektører i kategorien landbruksinspektører. Den gjennomsnittlige årslønnen i mai 2017 i denne kategorien var $ 43.390 eller $ 20.86 i timen.

Kunstig insemineringstekniker

Kunstig insemineringstekniker overvåker varmesyklusene til husdyr og inseminerer dem på optimal tid for unnfangelse. Deres mål er å impregnere dyret på en enkelt tjeneste. Teknikere vil også opprettholde de nødvendige oppføringene og kan også gi vaksinasjoner til husdyr. Flertallet av A.I. teknikere jobber i meieri eller svin industri.

Det er ingen formell utdanning for denne typen arbeid. Men du må få sertifisering for å kunne gjøre sertifisert kunstig inseminasjonsarbeid. National Association of Animal Breeders har utviklet en rekke bransjestandarder og praksis.

Lønn kan variere mye basert på teknikerens pedagogiske bakgrunn og erfaring i feltet.

Oppdrettere

Oppdrettere av husdyr selger dyr på offentlig auksjon, og bruker ofte en chanting-stil for å oppfordre budgivere til å fortsette å øke sine tilbud. Auctioneers gjør også mye administrativt arbeid før salget, for eksempel å tildele lotnumre, få helsjournaler og merke dyr for identifikasjon.

Mest ettertraktede auctioneers enten delta på auctioneering skole eller fullføre en lærlingskap. Lisensiering kreves i enkelte stater. Mange kan jobbe for auksjonsselskaper, mens et flertall av auksjonister er selvstendig næringsdrivende. De kan også avlevere andre ting som eiendom eller gårdsbruk.

Ifølge SalaryExpert.com lå lønn for husdyravhengige i større byer fra 44,901 til 76,458 dollar pr. November 2018.

oppdretter

Oppdrettere kan velge å spesialisere seg i biffproduksjon, meieriproduksjon, svineproduksjon, fjærfeproduksjon, eggproduksjon eller saueproduksjon.

Oppdrettere må være eksperter i husdyrhold (oppdrett og omsorg for husdyr) og ha kunnskap om reproduktive teknologier som brukes i sin bransje. Mange oppdrettere vil opprettholde registre over inseminasjon, fødsler og stamtavler.

Det er ingen formell opplæring i avl, selv om mange oppdrettere vil ha en dyrfag, dyrereproduksjon eller biologi. Erfaring er også en svært viktig faktor.

Lønnen varierer mye basert på operasjonens størrelse, typen dyr produsert og dagens markedspriser. Ifølge BLS var medianen lønn i 2017 for en oppdretter $ 37.560 eller $ 20.89 i timen.

Dyregenetiker

Dyregenetikere arbeider for å forbedre heritabiliteten av svært ønskelige egenskaper hos husdyrarter (som økt melkeproduksjon i melkefe eller høyere kjøttvekt i storfekjøtt). De kan også være involvert i å gjennomføre populasjonsstudier og kartleggingsgener.

Mange genetikere som arbeider i husdyrholdet, fokuserer på storfe eller fjærfe. De pleier å forfølge høyere grad, selv om en Bachelor of Science-grad kan være akseptabel for oppnådde stillinger.

BLS inkluderer genetikere i den bredere kategorien biologiske forskere, som rapporterte en gjennomsnittlig årslønn på $ 60,330 per november 2018.

Husdyrdyrer

Oppdrettsveterinærer er spesialutdannet til omsorg for husdyr som kyr, hester og kyllinger. Som de som behandler kjæledyr og andre følgesvenner, vil disse dyrene undersøke husdyr, vaccinere dem, behandle deres sår og foreskrive medisiner. Videre vil de hjelpe til med levering av nyfødte dyr, og vil også avgjøre husdyr når det er nødvendig. Mange dyr dyr er også spesielt trent til å operere på dyr.

Veterinærer for husdyr skal ha en lavere grad og må ha oppnådd utdanning fra veterinærskolen. Arbeid med husdyr og kjæledyr anbefales også mens du forfølger dine grader. Alle dyrkere må være lisensiert til å trene i deres hjemland.

BLS skiller ikke mellom vanlige dyr og de som behandler husdyr. Ifølge de nyeste dataene var medianlønnen for en dyrleder $ 88.770 eller $ 42.68 i timen.


Interessante artikler

Hva du kan forvente å jobbe i Freelance Media Jobs

Hva du kan forvente å jobbe i Freelance Media Jobs

Frilans media jobber har sine fordeler og ulemper. Hvordan kan du jobbe for å bli fullstendig freelancer i media verden?

Freelance Paralegal Business Owner Interview

Freelance Paralegal Business Owner Interview

Vil du starte din egen frilansvirksomhet som gjør juridisk arbeid? Dette intervjuet har en freelance paralegal sine erfaringer og tips

Advertising Media Director Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter, og mer

Advertising Media Director Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter, og mer

En media direktør i et reklamebyrå plasserer annonser der de trenger å bli sett. Jobben kommer med høy lønn, gode fordeler, og mye press.

Få Freelance Worker Statistikk

Få Freelance Worker Statistikk

Lær om den blomstrende industrien av frilansearbeidere, og hvordan en av tre amerikanere er nå selvstendig næringsdrivende.

Timepriser for å lade opp som freelancer

Timepriser for å lade opp som freelancer

Hvis du er i reklame- eller designbransjen, er freelancing en flott måte å tjene penger på. Lær deg nå hvordan du skal belaste den prisen du fortjener.

Frilansearbeid i juridisk industri

Frilansearbeid i juridisk industri

Emerging teknologi og budsjettbevisste klienter har ført til en ny rase av juridisk profesjonell, frilanseren. Lær om å jobbe eksternt.