• 2024-07-02

Takk, skriv breveksempel på et oppgangsnivåjobbintervju

Video 181 NORSKPRØVEN: B1-B2 klagebrev eksempel

Video 181 NORSKPRØVEN: B1-B2 klagebrev eksempel

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Du landet et intervju for din første jobb, og du tror at du aced det ved å gi det som syntes å være gode svar på ansettelseslederens spørsmål om dine kvalifikasjoner for stillingen. I tillegg har du grundig beskrevet din utdanning og opplæring, samt alle de harde og myke ferdighetene du vil ta med til bordet hvis de ansetter deg. Imidlertid er intervjuingsprosessen ikke over. For å konsolidere det gode inntrykket du nettopp har gjort, er det viktig å skrive et takkebrev for ditt intervju på opplæringsnivå.

Hvorfor skrive en takk brev

Skrive en takknemlighet etter et jobbintervju er ikke bare et spørsmål om god oppførsel, det er også et ekstremt effektivt markedsføringsverktøy som vil holde navnet ditt "topp i tankene" for en ansettelseskomité mens de smalker ned i sitt felt av kandidater. Brevet ditt bør gjøre mer enn bare si "takk" - det bør også gi deg muligheten til å gjenta din interesse for selskapet og minne på intervjueren (e) av de unike talentene du tilbyr dem.

Skrive et takknemål lar deg også løse eventuelle spørsmål du kanskje har følt ikke var fullt adressert under møtet, eller hvis du føler at det var noen spørsmål du kunne ha svart på mer grundig.

Forberede

Under selve intervjuet er det en god idé å ta notater om diskusjonen din, blant annet navnene til de som har intervjuet deg, og intervjuet de spurte. Hvis noen spurte deg et spørsmål som du føler at du ikke svarte helt, la du merke til navnet hans, slik at du kan svare på dette mer fullstendig i takknemålet til den aktuelle personen (du bør skrive et takknemlig brev til hver intervjuer du opplevde).

Ikke glem å få kontaktinformasjon som e-post eller fysisk adresse. Du kan få denne informasjonen fra intervjuerens visittkort. Men hvis du glemmer å ta tak i hans eller hennes kort, kan du sende e-post eller ringe til firmaet og spørre hvordan du kontakter ham eller henne.

Hva skal inkluderes

Ikke sikker på hvordan du skriver en god takkekort? Se gjennom et takknemenneksempel du kan sende (via e-post eller e-post) til personen som har intervjuet deg for en oppføringsnivå.

Sørg for å markere ferdighetene som kvalifiserer deg for jobben i brevet, og gjentatte ganger interessen din i stillingen. Du bør også dobbeltsjekke for å være sikker på at du har riktig staving av dine intervjuere navn. Hvis du er usikker på stavemåten, kan du sjekke selskapets nettside eller ringe til resepsjonen og spørre.

Ditt takbrev må sendes så raskt som mulig etter intervjuet ditt - derfor er et e-postnotat ideelt. Hvis du sender et epostbrev, er det ikke nødvendig å ta med returadressen eller kontaktadressen din.

Oppgi kontaktinformasjonen din i signaturen din. Hvis du bestemmer deg for å sende et tradisjonelt hardtekstbrev, skal du enten levere det til kontoret eller sørge for at snail-posten leverer den innen to dager etter intervjuet.

Takk brev Eksempel på et inngangsnivåintervju

Navnet ditt

Adressen din

Din by, Statens postnummer

Telefonnummeret ditt

Din epost

Dato

Navn

Tittel

Organisasjon

Adresse

By (*): Stat (*): Postnummer

Kjære Herr / Ms. Etternavn:

Tusen takk for at du tar så mye tid ut av din travle timeplan for å møte meg og vise meg rundt på kontoret ditt. Etter å ha møtt deg og medlemmene i teamet ditt, ble jeg imponert ikke bare på kontrastens trivsel, men også med dybden av kunnskap og profesjonaliteten du alle demonstrerte. Jeg tror at jeg vil være en ressurs på prosjektene dine og ønsker deg velkommen til å lære av dere alle.

Som vi diskuterte under mitt intervju, hadde internshipet mitt i fjor ansvarsområder som ligner de som kreves for denne stillingen.

Jeg er kjent med å møte utfordrende prosjektmål og -frister, og jeg trives i situasjoner som krever teamsamarbeid, sterk arbeidsetikk og klare kommunikasjonsferdigheter.Når det gjelder diskusjonen om hvorvidt jeg vil ha fleksibilitet til å jobbe overtid eller i helgene for å fullføre deadline-kritiske prosjekter, vil jeg forsikre deg om at jeg ville være lett tilgjengelig for å gå denne ekstra milen for å bidra til min lagets suksess.

Takk igjen for at du tok deg tid til å snakke med meg om denne stillingen. Jeg tror at denne karrieremuligheten er en utmerket kamp for mine talenter, og vil virkelig sette pris på muligheten til å jobbe for en fremtidsrettet og progressiv organisasjon som T & J Enterprises. Gi meg beskjed om det er noen tilleggsinformasjon jeg kan gi deg hjelp til i beslutningsprosessen.

Jeg gleder meg til å høre fra deg veldig snart.

Med vennlig hilsen, Navnet ditt


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.