• 2024-06-28

Sosialarbeider Resume og Cover Letter Sample

HOW TO WRITE A COVER LETTER FOR RESUME

HOW TO WRITE A COVER LETTER FOR RESUME

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Trenger du å skrive et følgebrev eller et CV for en stilling som sosialarbeider? Gjennomgå informasjon om hva du skal inkludere i brevet, sammen med et eksempel på et følgebrev du kan redigere for å passe din historie og ferdigheter.

Hva skal inkluderes i ditt følgebrev

Å utvide på tidligere arbeidsopplevelser i brevbrevet er en fin måte å gi en fortelling om hvordan du vil være en fordel for jobben og organisasjonen. Pass på at du også inkluderer sertifiseringer du har mottatt eller relaterte verksteder du har deltatt på.

Sørg for å markere din mest relevante erfaring og ferdigheter. På den måten kan arbeidsgiveren se på et øyeblikk hvorfor du er en god kamp for stillingen.

Følgende er et eksemplarbrev, sammen med et CV, som skal brukes ved søknad om en jobb som sosialarbeider. Husk å justere detaljene slik at de passer til din situasjon og stillingen du søker om.

Eksempel på sosialarbeideromslag

Dette er et eksempel på et følgebrev for en sosialarbeider. Last ned sosialarbeiderens brevbrevsmal (kompatibel med Google Dokumenter og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Last ned Word-malen

Eksempel på sosialarbeideromtale (tekstversjon)

Aidan søker

123 Main Street

Anytown, CA 12345

555-555-5555

[email protected]

1. september 2018

Elanor Lee

Direktør, Human Resources

Acme High School

123 Business Rd.

Business City, NY 54321

Kjære Ms Lee, Vennligst aksepter min entusiastiske søknad om stillingen ved skolens sosialarbeider ved Acme High School, oppført på Monster.com. Jeg har lang erfaring med å jobbe med ulike populasjoner av ungdommer, både i og utenfor klasserommet, og jeg tror jeg ville være en ideell passform for din nyskapende skole.

Mine to studieplasser har gitt meg omfattende og varierte opplevelser som sosialarbeider i en pedagogisk setting. På CBI Charter High School ga jeg både individuell og gruppe psykoterapi til en sosioøkonomisk variert befolkning av tenåringer. På min praktik på CBI Elementary School ledet jeg gruppespill terapi aktiviteter for studenter med en rekke adferdsforstyrrelser. Min erfaring i individuell og gruppe terapi vil tillate meg å lykkes å fungere som både en individ og gruppe rådgiver på Acme High School.

Du sier at du vil ha en sosialarbeider som vil kunne tjene som leder for sommerens utendørsprogram. Som en tidligere leirådgiver med lang erfaring med å gå tur, sykling og camping turer, vet jeg at jeg ville være en ideell leder i programmet ditt. Etter å ha tjent som leder for et rådgiver-i-treningsprogram, vet jeg hvilke typer utendørsaktiviteter som bidrar til å bygge både selvtillit og samarbeid i studenter.

Jeg er sikker på at min erfaring og ferdigheter vil gjøre meg til et verdifullt medlem av Acme High School sosialt arbeidsteam.

Jeg har vedlagt mitt CV og vil ringe i løpet av uken for å se om vi kan ordne en tid til å snakke sammen. Takk så mye for din tid og vurdering.

Vennlig hilsen, Aidan søker

Eksempel på sosialarbeidere

Dette er et eksempel på et CV for en stilling som sosialarbeider. Last ned nyhetsmalen for sosialarbeider (kompatibel med Google Dokumenter og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Last ned Word-malen

Sosialarbeiders gjenopptaeksempel (tekstversjon)

John søker

999 Main Street, New York 10003

(123) 555-1234

[email protected]

Karrieremålsetting

Postgraduate student, snart å få sin mastergrad i sosialt arbeid, med flere års erfaring i feltet, søker en opplæringsposisjon som sosialarbeider med en videregående skole eller sosialtjenester byrå.

KOREKVALIFIKASJONER

  • Demonstrert evne til å jobbe med og motiverte ungdommer og videregående studenter med atferdsforstyrrelser.
  • Har klart en rekke i-skole og etterskole programmer for tenåringer og preteens.
  • Evne til å samarbeide med psykiatere, psykologer, sosialarbeidere og skoleansatte for å utvikle behandlingsplaner for individuelle studenter.

PROFESJONELL ERFARING

XYZ CHARTER SCHOOL, Stamford, CT

Sosialtjenester intern, September 2017-nåtid

Gi individuell vurdering, behandlingsplanlegging og psykoterapi til ulike tenåringsbefolkninger diagnostisert med læringshemming og atferdsforstyrrelser.

  • Co-lead etterskole mentorprogram for tenåringsjenter å oppmuntre selvtillit og samarbeid mellom klassekamerater.
  • Samarbeide med team av sosialarbeidere, psykiatere og psykologer for å utvikle individuelle behandlingsplaner for studenter.

ABC ELEMENTARY SCHOOL, Stamford, CT

Sosialtjenester intern, September 2015-september 2017

Ran etterskoleprogram for små grupper av ungdom i alderen 5 til 10, diagnostisert med oppmerksomhetsforstyrrelse, angst og depresjon.

  • Utviklet og implementert ulike former for spill og spill for å utvikle deltakeres selvtillit og sosiale ferdigheter.
  • Deltatt i møter mellom foreldre, fakultet, psykiatere og sosialarbeidere for å utvikle individuelle akademiske planer for studenter.

UTDANNING

Bachelor of Science i psykologi (2015); GPA 3.9

XYZ University, Stamford, CT

Dean's List; Gradert Summa Cum Laude

Master i sosialt arbeid (Forventet mai 2018)

XYZ University, Stamford, CT

Oppnevnt "Top Social Work Student"

lisens: Lisensiert klinisk sosialarbeider (LCSW) Forventet juni 2018

Send e-post til ditt brev og CV

Når du søker om jobber ved hjelp av e-post, må du legge inn navnet ditt og stillingen i emnelinjen. Her er et eksempel på en emnelinje som skal brukes når du sender brevbrevet ditt via e-post:

Emne: Skole Sosialarbeiders stilling - Ditt navn


Interessante artikler

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.