• 2024-06-30

Topp 10 In-Demand Kundeservice Myke Ferdigheter

Top IT Jobs in Demand 2020 & Beyond - Skills Needed & Tips

Top IT Jobs in Demand 2020 & Beyond - Skills Needed & Tips

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kundeserviceindustrien krever at ansatte har en rekke myke eller mellommenneskelige ferdigheter. Enten du samhandler med kunder personlig, via telefon eller via e-post eller online-chat, er det viktig at du tror at du kan forholde seg til dem på et menneskelig nivå, og at de føler seg som om de samhandler med noen som virkelig bryr seg og ønsker å løs problemet.

Å utvikle disse ferdighetene og understreke dem i et jobbintervju kan hjelpe deg å stige over arbeidsmarkedskonkurransen.

Topp 10 myke ferdigheter for kundeservicejobber

  1. Klar kommunikasjon er viktig i kundeservice. Du må vite hva kunden ønsker og kunne artikulere hva du kan gjøre for kunden. Enunciating, talende høyt nok, og ansette en optimistisk tone, vil hjelpe deg med å kommunisere tydelig og positivt med kundene dine. Disse ferdighetene er også viktige i telefonkommunikasjon. Hvis du skriver eller emailer med kunder, må du huske å bruke riktig grammatikk og stavemåte og velge ord og uttrykk som formidler en like positiv holdning.
  1. Lytteferdigheter er like viktig som kommunikasjonsevner. Lytt nøye til kundene for å vite nøyaktig hva de trenger og hvordan du kan hjelpe dem. Demonstrer at du aktivt lytter gjennom kroppsspråk og svar. Nod når du forstår noe, gjør øyekontakt, etc. Ikke vær redd for å stille klare spørsmål for å sikre at du forstår den andre personen. Et viktig aspekt av kundeservice er ganske enkelt at kunden føler seg hørt. Når du snakker i telefonen, må du ikke forstyrre kundene og nøye svare på alle sine spørsmål.
  1. Selvkontroll: Mennesker som jobber med kundeservice må kunne håndtere alle kunder, selv de mest negative. Du må streve for å forbli rolig og kult, selv når kunden ikke er det. Tålmodighet og selvkontroll vil hindre deg i å bli opprørt og si noe upassende. Husk å prøve å ikke ta det personlig når kunden er opprørt. Når kunden er sint, er det enda viktigere å være rolig og prøve å tone ned samtalen.
  2. EN positiv holdning går langt i kundeservice. Sørg for at du vet alle fordelene med produktene eller tjenestene dine tilbyr og formidler dem til kundene dine. Hvis kundene har et problem med et produkt eller en tjeneste, fokuser på hva du kan gjøre for å hjelpe dem. Mens du ikke vil virke altfor glad når en kunde er opprørt, kan det være å være proaktiv og optimistisk at kunden blir positiv også.
  1. Selvsikkerhet: Når du arbeider med kunder, vil du være i stand til å ta kontroll over situasjonen og gjøre det du trenger å gjøre på en effektiv måte. Hvis du er mild eller passiv, kan det hende at kundene ikke har tro på deg. Men du vil heller ikke være aggressiv eller krevende, noe som kan fornærme kunder. Ved å snakke i en sterk, jevn stemme, spørre direkte spørsmål og holde styr på hva du trenger å gjøre, vil du formidle tillit uten å være aggressiv.
  2. Konfliktløsning: I kundeservice behandler du mange kunder som har et problem som må løses. Det er viktig for deg å være en kreativ problemløser. Sørg alltid for at du forstår problemer tydelig og tilbyr kundene mulige løsninger. Tenk kreativt; ofte må du tenke på løsninger som passer til en bestemt kundes behov. Hvis du ikke finner en løsning som fungerer for en kunde, kan du hjelpe henne med å finne mer hjelp. Hvis du trenger å, eskalere problemet til noen andre som kan løse problemet. Følg opp med kunden for å sikre at problemet er løst. Kunder vil sette pris på interessen for deres problem og din vilje til å hjelpe på det som er mulig.
  1. Empati: Det er viktig å forstå hva kundene sier, og hvordan de føler det. En viktig myk ferdighet er å kunne gjenkjenne og forstå en persons følelsesmessige tilstand. Hvis du sliter med å formidle empati, tenk å være i den kundens stilling. Hvordan ville du følt deg? Hvordan vil du bli behandlet? Hva ville du føle at hvis du hadde det samme problemet kunden gjorde? Disse spørsmålene hjelper deg med å identifisere med og bedre hjelpe kundene dine.
  2. depersonalisering: Mens du bør være vennlig med kundene dine, husk at du ikke er der for å dele din livshistorie. Når en kunde forklarer et problem han har, er det ikke nødvendig for deg å svare med ditt eget, relaterte problem. En enkel "Jeg forstår" eller "Jeg vet hvordan du føler" kan gjøre kunden føler seg forstått og verdsatt. Kunder vil at du skal fokusere på å hjelpe dem.
  1. Tar ansvar er en stor del av å jobbe i kundeservice, og det inkluderer å kunne si, "Beklager," om det er for sent forsendelse eller dårlig produktkvalitet. Du må være i stand til å be om unnskyldning til en kunde på vegne av firmaet ditt selv når problemet ikke var din feil. Å høre en unnskyldning gjør nesten alltid en kunde til å føle seg bedre.
  2. En følelse av humor kan gjøre en potensielt stressende kundeservice interaksjon morsommere. Hvis en kunde sprekker en dum vits, vil hun sette pris på det hvis du smiler sammen med henne. Men sørg for at du aldri ler på en kunde, for eksempel når de gjør en feil eller har problemer med noe. I stedet, le med kundene dine.

Interessante artikler

Planlegg musikk PR-kampanjer for albumutgivelse og mer

Planlegg musikk PR-kampanjer for albumutgivelse og mer

Her er salgsfremmende tips om hvordan du planlegger en vellykket PR-kampanje for konserter, kommende turnédatoer, albumutgivelser og mer.

Steg-for-trinns guide til å planlegge et albumutgivelsesparti

Steg-for-trinns guide til å planlegge et albumutgivelsesparti

Albumlanseringspartier er en fin måte å få fansen din begeistret for din nye musikk. Her er noen tips om hvordan du planlegger en egen utgivelsesbegivenhet.

Slik planlegger du en VFR langrennsflytur på natt

Slik planlegger du en VFR langrennsflytur på natt

Planlegger en natt langrennsflytur? Det er noen ting om nattflyvning som du bør vurdere når du planlegger en natt langrennsflytur.

Slik laster du opp et CV til virkelig

Slik laster du opp et CV til virkelig

Få detaljerte instruksjoner om hvordan du setter CV på Indeed.com for å søke om jobber, sammen med informasjon om hvordan du gjør endringer og juster personverninnstillinger.

Posting Job Opportunities Online - HR Onboarding Tips

Posting Job Opportunities Online - HR Onboarding Tips

Tenk online jobbposting kan hjelpe deg med å finne de beste kandidatene til jobbene dine? Det kan. Her er de beste måtene å bruke elektroniske stillingsannonser til å rekruttere.

Forberedelse Krav til en Human Resources Karriere

Forberedelse Krav til en Human Resources Karriere

Arbeidskravene og forventningene til HR-ansatte er i ferd med å utvikle seg. Lær om relevante grader og ferdighetssett.