• 2024-07-02

Humane Educator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

How to speak so that people want to listen | Julian Treasure

How to speak so that people want to listen | Julian Treasure

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Menneskelige lærere er ansvarlige for å fremme humane samspill mellom kjæledyr og mennesker. De lærer samfunnet om en rekke humane emner, inkludert dyrevelferd, dyrerettigheter og dyremønstre.

Menneskelige lærere kan bruke sine ferdigheter og trening for å overgå til en rekke relaterte karriereveier, som husleileder, dyrehagepedagog eller landbruksforlengelsesagent.

Menneskelige opplæringsoppgaver og ansvar

Menneskelige lærere har oppgaven med å undervise medlemmer av offentligheten hvordan de skal samhandle med dyr på en medfølende og hensynsfull måte. De oppnår dette gjennom en rekke metoder som involverer oppgaver som følgende:

  • Utvikle og presentere utdanningsprogrammer til et bredt spekter av fellesskap grupper, med publikum av ulike aldre og bakgrunner. Utdanningsinnhold må utvikles og tilpasses for å imøtekomme en rekke aldersgrupper, alt fra førskolebarn til karriereinnstilte voksne.
  • Besøk skole, sommerleirer, speidermøter, samfunnsvirksomheter, høyskoler og mange andre steder.
  • Få levende dyr til å delta som en del av presentasjonen der det er hensiktsmessig (hvis godkjent av lokalet og om de oppfyller behandlingsdyrs krav).
  • Lag opplæringsmateriell til bruk i presentasjoner. Disse elementene kan omfatte brosjyrer, bannere, plakater, arbeidsbøker og andre utdelingsmaterialer.
  • Har litt engasjement med å produsere videoer, ta bilder, og skape multimedia presentasjoner som brukes til å fremme dyrevelferd og programmene på deres ly.
  • Utfør generelt kontorarbeid, for eksempel arkivering og behandling av papirarbeid, som en del av jobben.

Humane Educator Salary

Som med de fleste karriere er kompensasjon for en human pedagog avhengig av individets nivå av erfaring, utdanning og kompetanseområde. Erfarne lærere kan forvente å gi høyere sluttlønn.

Samfunnet for forebygging av grusomhet til dyr (SPCA) har postet humane lærerstillinger med et lønnsområde på $ 27.000 til $ 35.000 per år. Dette er omtrentlig in-line med et gjennomsnitt på rundt $ 30 000 per år angitt på store arbeidsplasser som Indeed.com og SimplyHired.com.

Utdanning, opplæring og sertifisering

Humane lærere har en tendens til å ha en høyskole grad i utdanning eller et nært beslektet felt, selv om spesifikke krav varierer fra en arbeidsgiver til en annen.

  • Utdanning: Noen høyskoleprogrammer er tilgjengelig spesielt innen human utdanning; Institutt for human utdanning tilbyr et utdannet grad i menneskelig utdanning (med Master of Education og Master of Arts spor tilgjengelig). Kurs i dyrevitenskap, dyreadferd, zoologi eller andre dyrelaterte områder vil også være et pluss.
  • sertifiseringer: Humane Society of United States tilbyr et sertifisert human education spesialist (CHES) program for å forbedre den menneskelige lærerens legitimasjon. Kurset innebærer flere online moduler og en omfattende eksamen.
  • Frivillig opplevelse: Frivillig erfaring på husly og dyre redningsgrupper er også spesielt verdifull for aspirerende humane lærere. Denne praktiske opplevelsen gir kandidaten en sterk bakgrunn med hensyn til dyrevelferdsproblemer, dyreadferd og generell dyreomsorg.

Humane Educator Ferdigheter og Kompetanser

Denne okkupasjonen krever visse myke ferdigheter, eller personlige egenskaper, som vil hjelpe en individuell utmerkelse i jobben.

  • Kommunikasjons ferdigheter: Utmerkede offentlige taler og kommunikasjonsevner er påkrevd.
  • Skrive og redigere: Menneskelige lærere bør også ha en evne til å skrive, redigere og bruke datamaskinbasert teknologi slik at de kan lage kvalitetsundervisningsmaterialer for deres program.
  • Mennesker og dyreferdigheter: Siden de samhandler ofte med medlemmer av samfunnet, bør menneskelige lærere ha et talent for å jobbe med både mennesker og dyr.

Jobbutsikt

Ifølge US Bureau of Labor Statistics er utsikterna for menneskelige lærere i løpet av det neste tiåret i forhold til andre yrker og næringer meget gode, drevet av fortsatt økning i popularitet blant mennesker og deres dyr.

Sysselsettingen forventes å vokse med 22% de neste ti årene, noe som er mye raskere enn gjennomsnittet for alle yrker mellom 2016 og 2026.

Denne veksten er i forhold til den forventede veksten på 7% for alle yrker.

Det er relativt få human pedagogiske stillinger tilgjengelig, og lønnen for slike stillinger er ikke særlig høy. Likevel, de som er interessert i å finne en utdannelsesrelatert dyrekarriere, kan finne en god kamp med denne karriereveien. Menneskelig utdannelse karriere kan også hjelpe en kandidat få den erfaringen som trengs for å fremme til høyere betalende jobber med et dyr redning eller humane samfunn.

Arbeidsmiljø

Menneskelige lærere som arbeider på dyrehjem og humane samfunn kan samordne med kjæledyr adopsjon rådgivere å signere nye kjæledyr eiere opp til pedagogiske presentasjoner. De kan også ha en på en møte med nye kjæledyr eiere å gi råd om dem på riktig dyrepleie eller gi turer til anlegget til potensielle adopters.

En human pedagog er vanligvis ansatt av et dyrs husly eller humant samfunn på heltid. Jobben krever ofte reiser til skoler, leirer, fellessentre og menneskelige organisasjonsfasiliteter.

Fremdriftsplan

Opplærere kan bli pålagt å jobbe noen kvelder og helger etter behov, avhengig av organisasjonens tidsplan og antall fellesskapsforespørsler for presentasjoner. For det meste kan en human pedagog imidlertid forvente å jobbe ganske regelmessig. Arbeid skjer vanligvis innendørs, men utendørs presentasjoner kan forekomme fra tid til annen.

Hvordan få jobben

SØKE OM

Se på jobbsøkingsressurser som Indeed.com, Monster.com og Glassdoor.com for ledige stillinger. Du kan også besøke nettstedene til individuelle dyrehjem eller besøke dem personlig for å søke om eksisterende stillinger. Besøk foreningen for profesjonelle humane lærere for ytterligere stillingsannonser og relaterte hendelser.

NETTVERK

Foreningen av profesjonelle humane lærere (APHE) er en velkjent faglig medlemskapsgruppe for humane lærere. Profesjonelle grupper kan gi tilleggsopplærings- og nettverksarrangementer for sine medlemmer, i tillegg til hosting årlige konvensjoner.

Sammenligning av lignende jobber

Folk som er interessert i å bli en human pedagog, vurderer også følgende karriereveier, oppført med deres medianårslønn:

  • Veterinær: $ 93,830
  • Veterinærtekniker og tekniker: $ 34.420
  • Landbrukstaker: $ 24.620

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2017


Interessante artikler

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Tar du kjæledyrportretter til moro? Eller bake din egen hundeservietter? Lær hvordan du utvikler din hobby til en heltidsvirksomhet.

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Opplæringshjelp er en verdifull fordel som arbeidsgivere tilbyr ansatte. Det er en vinn-vinn-fordel som oppfordrer til fortsatt kompetanseutvikling.

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Slik avviser du høflig en forespørsel om referanse, med eksempelbokstaver og e-postmeldinger som skal brukes til å avvise forespørsler om anbefalingsbrev.

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

Slik gjør du en internship i en permanent stilling, inkludert de 12 beste tipsene for å skifte en internship til en heltidsjobb.

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Slå din nåværende jobb inn i en telekommuterende jobb ved å følge disse trinnene for å skape et overbevisende teleprosjekt for din sjef.

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Her er en prøve tutor CV og følgebrev med tips for hva du bør være sikker på å inkludere for å øke sjansene dine for å lande en posisjon.