• 2024-06-28

Måter Racehorse Trainers Tjene penger

A Day In The Life: Racehorse trainer Peter Fahey on the dream of a Cheltenham Festival winner

A Day In The Life: Racehorse trainer Peter Fahey on the dream of a Cheltenham Festival winner

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er egentlig ikke noe definitivt svar på spørsmålet om hvor mye penger en gjennomsnittlig racerhest trener tjener, da inntektene deres kan påvirkes av både suksess av deres løpere på banen og deres andre virksomhetsoppgaver. De fleste motorsykkel trenere stoler faktisk på flere forskjellige inntektstrømmer for å leve. Her er noen viktige måter som racerhest trenere kan tjene penger på.

Pungeprosentasjoner

Trenere får tradisjonelt et kutt av inntekten til hester som slutter første, andre eller tredje i løp. Disse pengene overføres direkte til dem fra sporets pungekonto. Pengerinntekt kan være en stor prosentandel av trenerens inntekt, og en trener kan virkelig gjøre de store pengene hvis hestene deres konkurrerer godt i de mer prestisjetunge innsatsene (som bærer vesker fra noen få hundre tusen til flere millioner dollar).

Dagsfrekvens for hestetrainer

Trenere belaster en per diem for hver hest som holdes i deres stabile. Denne prisen inkluderer grunnleggende som sengetøy til stall, mat, bruk av stabilt utstyr og takk, øvelses rytter, brudgom og andre små tilfeller. Eiere er fortsatt fakturert for omsorg fra en veterinær eller farrier, medisiner, jockey avgifter, og en rekke andre utgifter ikke inkludert i dag rate. Private trenere (som bare trener til eneeier) kan kompenseres på fast lønn.

Fungerer som Bloodstock Agent

Trenere representerer ofte sine kunder ved salg, evaluering av prospekter og budgivning i salgspaviljongen. De kan også speide utsikter som de ser på racerbanen. I begge scenarier (hvor trenermeglerne transaksjonen som agent) mottar de en provisjon på salgsprisen. Denne avgiften er vanligvis 5 prosent av kjøpesummen.

Avlsrettigheter

Det er vanlig for eierne av gode (innsatsen-vinnende) koler å gi treneren en levetid avl rett. Dette er i utgangspunktet en fri avl hvert år for valget av deres valg, og denne retten kan videreselges i løpet av årene hvor treneren ikke har en sinare for å avle. Avlsrettigheter til store innsatsvinnere kan være ganske verdifulle, ettersom noen hingste har kommandoer på over 100 000 dollar per avl.

Opererer en Racehorse Rehabilitering Facility

Skadede rasehester må kanskje være på stall hvile i måneder etter et betydelig uhell, og å bringe dem tilbake til racing fitness kan være en lang og kjedelig prosess. De må fjernes fra trainerens sporboder og sendes andre steder i løpet av denne tiden.

Selv om det er kommersielle bedrifter som tilbyr rehab-tjenester, har mange trenere egne oppleggsfunksjoner der de kan overvåke omsorg under gjenopprettingsprosessen. Rehab omsorg kan være kostbar, og skader er uunngåelige i denne virksomheten, så dette er et annet godt nisjeområde for virksomheten å operere i.

Opererer et hest treningssenter

Noen trenere driver opplæringssentre hvor de kan begynne opplæring av unge prospekter, bryte dem til sadel og rytter slik at de i siste instans kan begynne å jobbe på treningsbanen. Noen trenere jobber nesten utelukkende i dette spesialområdet, og pengene kan være ganske gode når en trener har bygget opp et rykte i virksomheten.

Trenere hevder også at hester skal kjøre seg selv eller på vegne av en klient. (Ved heving av løp er hver hest tilgjengelig til salgs til en spesifisert pris til enhver interessert kjøper som registrerer sin interesse for racingkontoret før løpet. I tilfelle flere krav er det trukket et nummer for å bestemme vinnende budgiver. Hvis de kjører hesten for en klient, mottar de vanligvis ikke en provisjon, men de får den ekstra inntekten fra hestens inntjening og dagskurs.

Trenere som kjører sine egne hester

Mange trenere kjører et par hester av seg selv, og de får til å beholde alle inntektene i dette tilfellet (lagre for jockeyavgiftene selvfølgelig). Det finnes eksempler på eier / trenerkombinasjon som finnes i nesten alle racingprogrammer, spesielt i lavere nivåer hvor det er ekstremt vanlig.


Interessante artikler

Wildlife Officer Karriereprofil

Wildlife Officer Karriereprofil

Lær mer om dyrelivsarbeiderjobber og finn ut hvordan det er å jobbe for å beskytte både mennesker og natur.

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife ledere overvåker dyreliv ledelse og bevaring i et territorium. Finn ut mer om jobben.

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife rehabilitators kan dra nytte av en rekke sertifisering, opplæring og internship muligheter. Lær mer om denne interessante karrieren.

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Lær om hvordan dyrelivsrehabilitører gir behandling og omsorg til skadede innfødte arter, samt trening, lønn og jobbutsikt.

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Wildlife teknikere bistår biologer og spill offiserer med dyreliv ledelse og forskning. Lære mer.

Wildlife Veterinarian Job Profile

Wildlife Veterinarian Job Profile

Lær om jobben hos dyrelivspersoner, deres trening, plikter, karrieremuligheter, faglige foreninger og hvilke andre felt de jobber i.