• 2024-06-28

Artikkel II i USAs Militære Code of Conduct

The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary

The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er seks korte og enkle å huske artikler i oppførselskodeksen. Faktisk vil ethvert militærmedlems første uke med grunnleggende opplæring kreve å huske de seks artiklene i oppførselsloven og hente dem ordrett til en instruktør i et stressende miljø. Hvis du vurderer å bli med militæret, les disse og legg dem til minne som du vil vokse fra dem til et amerikansk medlem av Forsvaret. Spesielt er artikkel II følgende:

Jeg vil aldri overgi min egen fri vilje. Hvis kommandoen, vil jeg aldri overgi medlemmene av min kommando mens de fortsatt har midler til å motstå.

Dette betyr at medlemmer av Forsvaret aldri kan overgi frivillig. Selv når de er isolert og ikke lenger kan forårsake tap på fienden eller på annen måte forsvare seg, er det deres plikt å unngå å fange og gjenvinne nærmeste venlige kraft.

Overgivelse er forsettlig handling av medlemmer av Forsvaret som setter seg over til fiendens styrker når de ikke kreves av ytterste nødvendighet eller ekstremitet. Overgivelse er alltid uærlig og aldri tillatt. Når det ikke er noen mulighet for meningsfylt motstand, er unnvikelse umulig, og ytterligere kampsituasjoner vil føre til deres død uten vesentlig tap for fienden, medlemmer av væpnede styrker bør se seg som "fanget" mot deres vilje mot en situasjon som er sett på som frivillig "overgir".

De må huske at fangsten ble diktert av situasjonenes forgjeves og overveldende fiendens styrker. I dette tilfellet er fangst ikke uærlig. En kommandørs ansvar og autoritet strekker seg aldri til overgivelsen av kommandoen, selv om den er isolert, avskåret eller omringet, mens enheten har en rimelig makt til å motstå, bryte ut eller unngå å bli med i venlige krefter. Her er hva militært personell trenger å vite, spesielt, bør servicemedlemmer:

  • Forstå at når de blir avskåret, skutt ned eller på annen måte isolert i fiendtlig kontrollert territorium, må de gjøre sitt ytterste for å unngå fangst. Handlingene som er tilgjengelige, inkluderer skjult inntil de er gjenopprettet av vennlige redningsstyrker, unnvikende reise til et vennlig eller nøytralt territorium, og unnvikende reise til andre forhåndsdefinerte områder.
  • Forstå at opptaket ikke utgjør en uærlig handling hvis servicemedlemmet har uttømt alle rimelige midler for å unngå det, og det eneste alternativet er død eller alvorlig kroppsskade.
  • Forstå og være trygg på deres evne til å holde seg i live ved hjelp av overlevelsesevner, mens evading, prosedyrene og teknikkene for redning av søke- og gjenopprettingskrefter, og prosedyrene for riktig bruk av spesifiserte evasion destinasjoner.

Spesielle bestemmelser for medisinsk personale og kapellere

Ingen ekstra fleksibilitet. Imidlertid er medisinsk personell og kapelliner utsatt for lovlig fangst. De kan bare gripe til våpen i selvforsvar eller til forsvar for de sårede og syke i deres anklage når de blir angrepet i strid med Genève-konvensjonen. De må avstå fra all aggressiv handling og må ikke bruke makt for å hindre deres fangst eller deres enhet av fienden. Det er derimot helt legitimt for en medisinsk enhet å trekke seg inn i fienden.

Artikklene

  • Artikkel I - Jeg er en amerikaner som kjemper i de styrker som vakt mitt land og vår livsstil. Jeg er forberedt på å gi livet mitt i forsvaret.
  • Artikkel II - Jeg vil aldri overgi min egen fri vilje. Hvis kommandoen, vil jeg aldri overgi medlemmene av min kommando mens de fortsatt har midler til å motstå.
  • Artikkel III - Hvis jeg blir fanget, vil jeg fortsette å motstå med alle tilgjengelige midler. Jeg vil gjøre alt for å unnslippe og hjelpe andre å rømme. Jeg vil ikke akseptere verken parole eller spesielle favoriserer fra fienden.
  • Artikkel IV - Hvis jeg blir krigsfange, vil jeg holde troen på med medfangene mine. Jeg vil ikke gi noen informasjon eller delta i noen handling som kan være skadelig for mine kamerater. Hvis jeg er eldre, vil jeg ta kommandoen. Hvis ikke, vil jeg adlyde de lovbestemte ordene fra de som er utnevnt over meg, og vil gjøre dem tilbake på alle måter.
  • Artikkel V - Når jeg blir spørsmålstegn, skal jeg bli krigsfanger, jeg er pålagt å gi navn, rang, servicenummer og fødselsdato. Jeg vil unngå å svare på ytterligere spørsmål til det ytterste av min evne. Jeg vil ikke gjøre muntlige eller skriftlige utsagn disloyal til mitt land og dets allierte eller skadelig for deres sak.
  • Artikkel VI - Jeg vil aldri glemme at jeg er amerikansk, kjemper for frihet, ansvarlig for mine handlinger, og dedikert til prinsippene som gjorde mitt land fri. Jeg vil stole på min Gud og i USA.

For en fullstendig beskrivelse av alle artiklene i oppførselen, se linkene ovenfor.


Interessante artikler

Hvordan finne en statlig praktik

Hvordan finne en statlig praktik

Faglige, statlige og lokale myndigheter tilbyr muligheter for studenter å få en bak kulissene, se på hvordan vår regjering kjøres.

Hvordan og hvor du kan søke om jobb med FedEx

Hvordan og hvor du kan søke om jobb med FedEx

Informasjon om FedEx jobber og karrieremuligheter, typer arbeidsmuligheter, jobbsøknadsprosessen og selskapsfordeler.

5 grunner til at du bør ta din refs tilbakemelding alvorlig

5 grunner til at du bør ta din refs tilbakemelding alvorlig

Når sjefen din gir deg tilbakemelding som du ikke er enig med, bør du aldri overse den. Finn ut hvorfor du bør ta tilbakemeldingen på alvor.

Fordeler og ulemper med et fleksibelt arbeidsplan

Fordeler og ulemper med et fleksibelt arbeidsplan

Fleksibelt arbeid kan tilfredsstille både ansattes og arbeidsgiverens behov i mange kapasiteter, men det er også ulemper. Se både det gode og det dårlige.

Overarbeidet - Du er ikke alene

Overarbeidet - Du er ikke alene

Mange arbeidere føler seg overarbeidet, ifølge en studie fra The Family and Work Institute. Finn ut hvilke faktorer som bidrar til at folk føler seg på denne måten.

10 tips for å øke din jobbtilfredshet

10 tips for å øke din jobbtilfredshet

Bekjemp for å opprettholde en balanse mellom arbeid og liv, samtidig som du øker din jobbtilfredshet og effekt? Her er ti tips.