• 2024-07-02

Lær om å være en dyremedlemmer

Satisfying Video l Kinetic Sand Nail Polish Foot Cutting ASMR #7 Rainbow ToyTocToc

Satisfying Video l Kinetic Sand Nail Polish Foot Cutting ASMR #7 Rainbow ToyTocToc

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Animal behaviorists, også kalt etologer, kan jobbe på et bredt spekter av områder som dyreopplæring, akademisk forskning, undervisning, publisering og reklame.

plikter

Animal behaviorists bruker prinsipper for dyreadferdsvitenskap mens de studerer hvordan dyr samhandler med hverandre og deres omgivelser. De kan undersøke dyrs kommunikasjonsmetoder, instinktuelle responser, læringsmetoder, psykologi og gruppevirkning.

En anvendt dyreadferdist samler en casestudie for å avgjøre hvordan et dyrs problematiske oppførsel utviklet seg. Deres mål er å undersøke hvorvidt atferden er en vanlig som utsettes på uhensiktsmessige tider, eller hvis det er resultatet av en tidligere negativ opplevelse. For å løse problemet kan adferdsmannen foreslå ulike former for behandling, inkludert condition, oppførsel modifikasjon og trening.

Animal behaviorists i akademia kan gi forelesninger til studenter, overvåke lab aktiviteter, og gjennomføre og publisere sine egne forskningsprosjekter. De kan også samarbeide med andre forskere og reise for å observere dyr i naturen hvis det er relevant for deres studier.

Karrieremuligheter

Mange dyreadferdister jobber innen bruksområdet, hovedsakelig trener husdyr og bistår med endring av atferdsproblemer. Anvendte dyreadferdister kan arbeide med følgesvenner, husdyr, laboratoriedyr og dyreliv. Mange dyreatferdsmenn som arbeider i dyrs trening, er selvstendig næringsdrivende.

Animal behaviorists med doktorgrad kan jobbe på høgskoler eller universiteter som professorer og forskere. Ytterligere forskningsmuligheter som ikke nødvendigvis krever en Ph.D. kan bli funnet med private helsefirmaer, laboratorier, føderale myndigheter, dyreparker, akvarier og museer.

Andre karriereveier for dyreatferdsmenn inkluderer mediebeslektede alternativer som å jobbe i kringkasting, film, skriving og reklame.

Utdanning og opplæring

Animal behaviorists har generelt bakgrunn i biologi, psykologi, zoologi eller dyrevitenskap. Vanligvis dyre behavioristene forfølge en lavere grad i ett av disse områdene før de søker en avansert grad i biologi eller psykologi med en konsentrasjon i dyreadferd. Avansert kurs på kandidatnivå har en tendens til å inkludere læringsteori, komparativ og eksperimentell psykologi og fysiologi.

American Veterinary Medical Association (AVMA) tilbyr styrets spesialitetssertifisering til veterinærer gjennom sin amerikanske College of Veterinary Behaviorists (ACVB). Sertifisering innebærer et toårig residensprogram under tilsyn av en styremedisinsk veterinær adferd og en omfattende styreteksamen.

Dyrebehandlingssamfunnet (ABS) tilbyr sertifisering som sertifisert anvendt dyrebeteende (CAAB) til medlemmer som har fullført en avansert grad (mastergrad eller doktorgrad) i atferdsvitenskap og kan dokumentere minst fem års praktisk erfaring i felt.

Hundetrenere fungerer også som dyreadministratorer, og selv om de kanskje ikke nødvendigvis har avanserte grader, har de en tendens til å ha en sterk bakgrunn i hundens læring og kondisjonsteknikker. Mange er sertifisert gjennom Association of Pet Dog Trainers (APDT) eller andre nasjonale grupper.

Lønn

Lønnen som en dyretattistikerende tjener kan variere basert på faktorer som type arbeid, jobbplassering, års erfaring og utdanningsnivå.

Ifølge SimplyHired.com er den nasjonale gjennomsnittlige lønnen (per 22. januar 2019) for en dyretattistikerende $ 69 751, selv om lønnen varierer fra sted til sted, da profesjonelle jobber i store byer med høye levekostnader pleier å betale mer.

Jobbutsikt

Mens Bureau of Labor Statistics (BLS) ikke skiller ut data spesielt for dyreatferdsmenn, forventes utsiktene for karrierevekst i relaterte felt å være ganske solide. Dyrpleie og tjenesteposisjoner forventes å vokse med en andel på rundt 22 prosent i løpet av tiåret 2016 til 2026, mens landbruks- og dyrevitenskapsposisjonene vil vokse med en hastighet på rundt 7 prosent i samme periode, på nivå med gjennomsnittlig yrke.

Publikens økende interesse for dyreadferd, spesielt når det gjelder sine egne kjæledyr, kan også presse denne spesifikke nisjekarrierebanen for å vokse med enda høyere hastighet.


Interessante artikler

Motiverende ansatte i en tid for endring

Motiverende ansatte i en tid for endring

Ønsker du å vite hvordan du kan skape et arbeidsmiljø som motiverer dine medarbeidere, spesielt i tider med endring? Finn ut hvordan.

Guide til dyreadferdsstrategier

Guide til dyreadferdsstrategier

For studenter som søker karriere i dyreferdighet, dyrevelferd eller et beslektet område, gir denne listen informasjon om mange praktikopphold.

Motiverende sitater på næringsliv og arbeid for ansatte

Motiverende sitater på næringsliv og arbeid for ansatte

Inspirerende sitater om motivasjon til bruk i nyhetsbrev, presentasjoner, nettsider og plakater for å hjelpe medarbeiderne å føle seg engasjert og inspirert.

Motiverende sitater for jobbsøkere

Motiverende sitater for jobbsøkere

Har du en tøff tid å bli motivert til jobbsøking? Her er en liste over motiverende sitater for jobbsøkere å inspirere deg.

Motiverende ferdigheter på arbeidsplassen

Motiverende ferdigheter på arbeidsplassen

Motiverende ferdigheter er høyt verdsatt av arbeidsgivere. Lær hvordan du motiverer andre for å få et positivt utfall.

Få en inspirerende spilleliste med sanger for kontoret

Få en inspirerende spilleliste med sanger for kontoret

Trenger du et ikke-koffeinfri spark for å starte arbeidsdagen din? Her er en inspirerende spilleliste med oppløftende sanger for kontoret for å starte dagen på et høyt notat.