• 2024-07-02

Er du en arbeidsgiver av valg?

Etablererkurs, del 1: Valg av Selskapsform

Etablererkurs, del 1: Valg av Selskapsform

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fungerer du for en arbeidsgiver av valg? Bedre ennå, er du en? En valgt arbeidsgiver er en arbeidsgiver som tilbyr et fantastisk arbeidskultur og arbeidsmiljø som tiltrekker og beholder overlegen ansatte. Egenskapene til miljøet som er tilgjengelig hos en arbeidsgiver som passer, er gunstige for trivsel for ansatte og kunder.

Men faktorene er også situasjonelle. Ikke alle arbeidsgivere passer for alle ansatte. For eksempel, etter rykte, er Google en valgfri arbeidsgiver, men min venns datter misliker Google-kulturen. Hun føler seg som om hun må delta i sosialisering og aktiviteter med kollegaer som ikke interesserer henne eller passer henne personlighet. Men andre trives i Google-miljøet.

Valgfrie arbeidsgivere har mye til felles, men bunnlinjen er at din valgfri arbeidsgiver kanskje ikke er den samme som en annen ansatts arbeidsgiver. Men for at du skal være glad og mest tilfredsstilt på jobb, må arbeidsgiveren være din arbeidsgiver av valget, uansett hva det betyr for deg.

12 Kjennetegn ved en arbeidsgiver av valg

En valgfri arbeidsgiver arbeider for å betale lønn til arbeidstakere som kan omfatte lønn og fordeler som er lik eller over markedsrenten. De fleste arbeidsgivere etter eget valg tilbyr ansatte en omfattende personalpakke, da de har råd til å legge til fordel for ansatte, inkludert helseforsikring, betalt ferie, betalte ferier og betalt ferie.

Arbeidsgivere kan betrake seg som en arbeidsgiver uten valg, men de må erstatte seg med et viktig oppdrag eller visjon i deres sted. Et eksempel kan være et non-profit agentur med et oppdrag for å kurere kreft hos barn.

Her er flere faktorer som gjør en arbeidsgiver til en arbeidsgiver av valg:

  • Jobbsikkerhet: Ansatte er rimelig sikre på at arbeidsgiveren er økonomisk forsvarlig. Frihet fra bekymring for å miste jobbene sine, kan ansatte konsentrere seg om sine mål og kjernefunksjoner uten bekymring.
  • Empowerment and Authority: Ansatte er bemyndiget til å ta beslutninger om og ta ansvar for hvordan de gjør jobbene sine. Avdelingen gir ansatte et strategisk rammeverk (bedriftens oppdrag, visjon, verdier, mål, tilbakemelding), men de styrer sine valg og hvordan de utfører sine kjernefunksjoner og gjør fremskritt på sine mål.
  • Respekt: Ansatte kan ikke alltid være riktige, og deres ideer kan ikke angi selskapets retning og valg, men med en arbeidsgiver av valg, føler ansatte at deres sjefer og kollegaer i prinsippet respekterer dem.
  • Mulighet for vekst: Ved en valgfri arbeidsgiver føler ansatte seg som om de oppfordres til å fortsette å utvikle sine ferdigheter og karrierer. Disse arbeidsgiverne tilbyr utviklingsplanlegging, karriereveier og interne og eksterne treningsmuligheter. Jobboppgaver hjelper ansatte å utvide sine ferdigheter.
  • Tilgang til informasjon: Valgfrie arbeidsgivere deler informasjon med ansatte som spenner fra selskapets økonomiske fremgang og resultater til suksessrammen referert ovenfor. Ansatte føler seg som om de er medlemmer av folkemengden fordi de vet hva som skjer.
  • Forpliktelse: Valgfrie arbeidsgivere er forpliktet til sine ansatte og deres kunder. Dette gjenspeiles i alt fra Human Resources-politikk til forretningsstrategier. Denne forpliktelsen spiller ut i retensjons- og engasjementstrategier og fordeler som kan variere fra gratis lunsjer og drikkevarer til månedlige ansattes og familiehendelser. Lunsj med presidenten, inkludering i kandidatintervjuer, og et sted på en valgkomite for senter sement ansattes engasjement og engasjement. Kjører en oppstartsleir for kunder eller en konferanse eller opplæringsarbeide på firmaets beliggenhet fremhever arbeidsgiverengasjement og de fleste andre strategier på denne anbefalte listen.
  • Involvering: Ved en valgfri arbeidsgiver føler ansatte seg som om de har mulighet til å være involvert. De kan komme med forslag, tenke på nye produkter eller serviceinnovasjoner, tjene på medarbeiderutvalg for å planlegge hendelser og arbeidsprosesser, og delta på aktuelle møter og ha innspill på arbeidsprosesser som påvirker jobbene sine.
  • Positive forhold med kolleger: Gallup-undersøkelsen finner ut at engasjerte medarbeidere sannsynligvis vil ha en beste venn på jobb. I en større skala, på en valgt arbeidsgiver, fordi den kulturelle pasienten vurderes i rekruttering, liker og trives kolleger med hverandre. En dårlig sjef behandles av organisasjonen før han eller hun kan påvirke ansatte og arbeidskulturen negativt. Husk at for å opprettholde arbeidstakere, forlater ansatte sjefer mer enn de forlater noe annet som er tilstede på arbeidsplassen.
  • Arbeidslivsbalanse: Økende etterspørsel fra ansatte, arbeidslivsbalansinitiativer som fleksible planleggingsvalg, tillater ansatte å jobbe uforstyrret av familien og livshendelser og behov som skjer utenfor arbeidsplassen. Disse tiltakene minimerer medarbeiderstress og hjelper dem med å oppnå livets utfordringer mens de jobber.
  • Ytelseskultur: En valgfri arbeidsgiver finner måter å knytte ytelsen og interessene til arbeidstakere med arbeidsgiverens interesser. To av måtene som arbeidsgiverne oppnår er gjennom deres variable kompensasjonssystem som binder belønning til ytelse og en arbeidsplanprosess som gir regelmessig veiledning og tilbakemeldinger.
  • rettferdighet: Oppfattelser av urettferdig behandling eller en arbeidsplass som favoriserer enkelte individer over andre for ukjente, udefinerte grunner, er et anatom til en valgt arbeidsgiver. Arbeidsgivere må rett og slett utvikle og anvende retningslinjer, behandle ansatte med samme hensyn og hensyn, og gjøre arbeidsplassens retningslinjer klare og håndhevbare over hele linjen.
  • Erkjennelse: Valgfrie arbeidsgivere gir tilbakemelding til ansatte om deres ytelse, vekstutsikter, prestasjoner og områder som trenger forbedring regelmessig. En av de mest kraftfulle former for tilbakemelding er anerkjennelse av ansatte. For en arbeidsgiver av valg er anerkjennelse regelmessig, rettet mot virkelige suksesser, og brukes til å styrke positiv, ønsket oppførsel.

Disse er ikke alle egenskapene til en valgt arbeidsgiver, men hvis du har implementert et betydelig antall av disse faktorene i din bedrift, er du godt på vei til å bli en arbeidsgiver som tiltrekker og beholder overlegen ansatte.

Ditt rykte vil fortsette deg og ansatte vil søke deg som et ønskelig sted å jobbe. Det er det første målet for en effektiv rekrutteringsstrategi. Vær arbeidsgiver som overordnede ansatte velger.


Interessante artikler

Kan et selskap kutte din betaling eller timer lovlig?

Kan et selskap kutte din betaling eller timer lovlig?

Informasjon om når et selskap kan kutte lønnen din, redusere timene, eller på annen måte lavere lønn, juridiske beskyttelser for ansatte, og et eksemplarreduksjonsbrev.

Kan et selskap brann deg uten varsel?

Kan et selskap brann deg uten varsel?

Forstå når et selskap kan brenne en ansatt uten varsel, avslutningsprosessen, hva du kan gjøre med det, og hvordan avgangsvederlag fungerer.

Kan jeg oppsøke etter en ungdomsfellesskapsbestemmelse?

Kan jeg oppsøke etter en ungdomsfellesskapsbestemmelse?

Svaret er "kanskje". I noen tilfeller kan et frafall utstedes for å tillate en rekruttering med tidligere overbevisning om å komme inn i US-militæret.

Kan en arbeidsgiver be om W2s for å verifisere inntektene dine?

Kan en arbeidsgiver be om W2s for å verifisere inntektene dine?

Få informasjon om W2-skjemaer og ansettelsesbekreftelse, inkludert hvordan du håndterer det hvis en arbeidsgiver ønsker kopier av W-2-skjemaene og hvordan du får dem.

Kan en modell ha mer enn et modelleringsbyrå?

Kan en modell ha mer enn et modelleringsbyrå?

Å ha flere modelleringsbyråer kan bety flere audisjoner, flere bestillinger og mer penger! Men er flere agenter det riktige valget for hver modell?

Å bli en hær horisontal konstruksjon ingeniør

Å bli en hær horisontal konstruksjon ingeniør

I hæren er en horisontal konstruksjon ingeniør-militær yrkesfaglig spesialitet (MOS) 12N-ansvarlig for drift av jordskjærende utstyr.