• 2024-06-30

5 tips for å hjelpe arbeidsgivere med juridisk marijuana bruk

5 Tips For Falling Asleep Quicker, According To A Sleep Expert

5 Tips For Falling Asleep Quicker, According To A Sleep Expert
Anonim

Støtte for bruk av medisinsk marihuana for å behandle en rekke helsemessige forhold, oppnås raskt i USA. I dag foreskriver klinikere marihuana for å behandle en rekke lidelser, inkludert kreft, glaukom og kronisk smerte.

Ifølge Drug Policy Alliance, er det sterk tosidig støtte for medisinsk marihuana bruk, med mer enn 70% av velgerne til fordel for retten til å bruke medisinsk marihuana hvis anbefalt av en lege.

I dag er både bruk og produksjon av medisinsk marihuana lovlig i 23 stater og District of Columbia. Den medisinske marihuanabevegelsen og pushen for å legalisere marihuana for rekreasjonsbruk forventes å utvide.

Mainstreaming av marihuana utgjør et dilemma for arbeidsgivere, som kan være usikker på om og hvordan de skal imøtekomme marihuana-brukere på arbeidsplassen. Disse tipsene kan hjelpe bedrifter med å sette de riktige retningslinjene.

  • Å svare på ansattes forespørsler om medisinsk marihuana bruk. Når ansatte spør om de har lov til å bruke legeforeskrevet marihuana, kan noen arbeidsgivere bli fristet til å svare med en nedleggelse, for eksempel "Stoners kommer ikke i arbeid."

    Det er feil svar. I stedet spør arbeidstakeren om å beskrive hvilke boliger han / hun måtte kreve. Det er viktig å respektere ansattes rett til privatliv i diskusjoner som berører medisinske problemer. Arbeidsgivere har imidlertid en legitim interesse for å sikre det noen medisiner som ansatt tar, brukes på en ansvarlig måte og vil ikke påvirke jobbprestasjonen.

  • Plassering av ansatt bruk av medisinsk marihuana.Noen ansatte kan stole på medisiner, inkludert medisinsk marihuana, slik at de kan tolerere smerte og funksjon på høyeste nivå. I disse tilfellene er det rimelig for arbeidsgivere å insistere på diskret bruk og unngå marijuanaplanteblomster.

    Statlige lover kan diktere om arbeidsgivere bør tillate bruk under disse forholdene eller opprettholde en nulltoleransepolitikk. Noen stater krever innkvartering for medisinsk marihuana bruk, mens andre, som Colorado, uttrykkelig sier at arbeidsgivere ikke har noen unnskyldninger for å tolerere medisinsk marihuana bruk på arbeidsplassen. Ofte kommer det ned til en domskall av en ansvarlig ansatt og hensynsfull arbeidsgiver.

  • Innstilling av arbeidsplasspolitikk for fritidsbruk av marijuanabruk. Noen stater, inkludert Colorado, Washington, Alaska og Oregon, tillater borgere å bruke marihuana til rekreasjonsformål. Det betyr at arbeidsgivere i disse statene bør revidere formuleringen av deres narkotikapolitikk.

    Det kan være nyttig å modellere selskapets rekreasjonsmarihuana-politikk etter den eksisterende politikken for alkoholbruk, det vil si at det er tillatt på arbeidstakerens egen tid, men å komme inn i arbeid under påvirkning er forbudt.

    Generelt er det en god ide å forby ansatte fra å røyke marihuana på kontoret eller å komme til arbeidsplassen under påvirkning av noe psykoaktivt stoff. Arbeidsgivere bør stave ut konsekvensene av å bruke marihuana i arbeidstiden i stater hvor fritidsbruk er tillatt.

  • Forbud mot marihuana bruk helt. Noen arbeidsgivere tror feilaktig at den enkleste politikken er å forby marijuana bruk helt, selv i stater hvor det er lovlig. Dette kan være et problem fra et ansettelsesforholdsposisjon, så vel som fra et håndhevelsesperspektiv.

    I stedet bør arbeidsgivere fokusere på å regulere døgnoppførsel; denne tilnærmingen respekterer ansattes personvern og er mer håndhevet.

    I næringer som krever at ansatte skal betjene tungt maskineri eller hvor andre sikkerhetshensyn er relevante, bør arbeid under påvirkning av marihuana være strengt forbudt, akkurat som på jobb er alkoholbruk. Bedrifter kan også endre retningslinjer for narkotikaundersøkelse for å utelukke cannabis under rutinemessige legemiddelprøver.

  • Innstilling av marihuana-policy for lunsj og pauser. De fleste arbeidsgivere vil respektere ansattes personvern på pauser og ved lunsjtid. Når det er sagt, har arbeidsgiverne en viktig interesse i å sikre at ansatte kommer tilbake fra pauser i tide og klar til å gjenoppta produktive aktiviteter. Arbeidsgivere kan og bør kreve at ansatte opererer i full kapasitet og ikke under påvirkning av psykoaktive stoffer gjennom hele arbeidsdagen. Ved å sette opp lunsj og bryte tidspolitikken for marihuana, kan arbeidsgivere synes det er nyttig å følge den eksisterende politikken for alkohol.

Medisinsk marihuana vil fortsette å få lovlig anerkjennelse i flere stater og rekreasjonsbruk av marihuana vil bli mer vanlig. Det er en god ide for arbeidsgivere å revidere sine retningslinjer for å løse problemet.

Å finne den rette balansen mellom å respektere personvernets privatliv og sikre topp produktivitet kan virke utfordrende først. Men problemene som er involvert i å håndtere marihuana bruk på arbeidsplassen ligner på problemer arbeidsgivere har lenge opplevd med hensyn til bruk av alkohol.

Å effektivt adressere marihuana bruk i arbeidsstyrken:

  • Arbeidsgivere bør utdanne seg om lovene som er i kraft i sin stat.
  • Tilnærming ansattes forespørsler om innkvartering på en medfølende, respektfull måte.

Ved å følge disse tipsene, kan arbeidsgivere skissere klare retningslinjer og sikre at organisasjonen deres er klar til å følge med i utviklingen av marihuana lover.


Interessante artikler

Rettsproblemstillinger for politiet

Rettsproblemstillinger for politiet

Politiets avdelinger har lenge slitt for å holde offiserer fra å forlate jobben. Her er tips for å hjelpe med retensjonsproblemer.

Hva å gjøre etter at du spiller en dårlig konsert eller konsert

Hva å gjøre etter at du spiller en dårlig konsert eller konsert

Din konsertgig gikk ikke bra. Hva nå? Finn ut hva musikere bør gjøre etter at de spiller et dårlig show, og hvordan man sikrer at det ikke skjer igjen.

Slik forlater du en jobb i det juridiske feltet

Slik forlater du en jobb i det juridiske feltet

Uansett årsak til at du forlater jobben din, er det viktig å gjøre det riktig slik at du beholder ditt rykte intakt. Ikke brenn noen broer!

Hva å gjøre hvis en intervjuer treffer på deg

Hva å gjøre hvis en intervjuer treffer på deg

Hvordan håndtere uhensiktsmessige fremskritt under et jobbintervju, juridisk beskyttelse for jobbsøkere, hva jeg skal si og hva jeg skal gjøre hvis en intervjuer treffer på deg.

Hva å gjøre før du avslutter jobben din

Hva å gjøre før du avslutter jobben din

Før du avslutter jobben din, må du gjennomgå disse tipsene og forslagene for å forsikre deg om at du er klar til å gå før du setter deg i avgang.

Hva å gjøre hvis du ikke kan svare på et intervju spørsmål

Hva å gjøre hvis du ikke kan svare på et intervju spørsmål

Vet ikke hvordan du skal svare på et stillingsspørsmål? Dette rådet kan hjelpe deg med å redde et intervju som er gått galt. Her er hva du bør gjøre og si.