• 2024-06-28

Samlet antall ansattes fordeler Rapporter Boost Participation

Total Employee Compensation Statements

Total Employee Compensation Statements

Innholdsfortegnelse:

Anonim

De fleste ansatte er generelt klar over fordelene og lønnene som en arbeidsgiver tilbyr. Men få kan innse den fulle investeringen som arbeidsgiveren gjør i deres generelle trivsel. Det er derfor en total belønning uttalelse kan være så kraftig. En total belønning eller total kompensasjonsoppgave beskriver alle fordelene som et selskap gir på en organisert måte, og gir et komplett bilde av hva selskapet bidrar til arbeidstakere.

Hvis du er på utkikk etter måter å øke ansattes rekruttering og opprettholdelse, mens du oppfordrer ansatte til å delta i ledende sunnere liv, er det noen måter å få mest mulig ut av fordelene du tilbyr.

Opprett en total belønningserklæring som taler til ansattes behov

Når du tenker på total kompensasjon, prøv å gjøre det fra perspektivet til ansatte. Vurder de behovene som det kan ha, for eksempel:

  • Fordeler fordelene med meg å holde meg frisk?
  • Kan jeg forstå fordelene som de gjelder for min livsstil?
  • Hvordan er arbeidsgiverytelsene mine sammenlignbare med de som tilbys hos andre selskaper?
  • Hvor mye av fordelene er betalt av min arbeidsgiver mot meg selv?

Konstruer Total Belønningserklæring

Du kan tilby mange ansattes fordeler, men de er varierte og vanskelig å forstå. Gå gjennom alle dine fordeler og gruppere dem etter en kategori som ansatte vil forstå. For eksempel kan du gruppere alle helsemessige fordeler sammen, alle økonomiske fordeler sammen, familie og individuelle fordeler sammen, og eventuelle spesielle fordeler selskapet tilbyr sammen. Din totale belønning erklæring appellerer til ansatte som er i ulike stadier av deres liv.

Vær gjennomsiktig med total kompensasjon

Din totale kompensasjonserklæring vil best tjene dine mål om økt deltakelse hvis du setter ting i klare dollar og cent. Fordel de individuelle fordelskostnadene av arbeidsgiverkostnader, ansattes kostnader, og legg deretter til et tredje lag ved å indikere hva det koster ikke å bruke fordelene. Hvordan ser dette ut? Kommuniser verdien av fordelene basert på kravdata. Et eksempel på dette kan være en ansatt som kjøpte dentalforsikring, men som ikke har brukt denne ytelsen enda, og derfor ikke høste fordelen av å spare $ 1200 på standard tannpleie i år.

Gi en spesiell insentiv for å bruke konsernets fordeler

Mange ganger kjøper ansatte sine fordeler uten å tenke på når og hvis de noen gang vil bruke dem. Som et resultat er de bortkastede dollar. Gjør det et poeng å gi et spesielt incitament til ansatte som planlegger en årlig fysisk, tannrengjøring og minst en tur til en velværeutbyder i området. Dette kan være et ikke-kontant incitament, for eksempel en redusert premie på neste års dekning. Eller du kan gi en kontantbonus for å oppnå hvert av disse målene. Legg til denne informasjonen i din totale sammendrag.

Markedsføre og markedsføre selskapets fordeler hele året lang

En total belønning er ikke bare et dokument å sende ut en gang i året. I stedet virker det best når det er en del av en overordnet markedsføringsstrategi for å fremme verdien av ytelsesprogrammer og bruk i løpet av hele året. Sørg for at ansatte vet hvordan og hvor å få tak i en kopi av en oppdatert total kompensasjonserklæring, gå over dette med dem i ansattes møter, slik at de forstår hva de ser på og lager markedsføringsmateriell rundt dette emnet.Poster og ansattes suksesshistorier fungerer bra for dette, og selskapssveger utdelt under åpne påmeldingsperioder kan også være morsomt.

Husk at ansatte må være kontinuerlig utdannet om fordelene de er berettiget til, og en total kompensasjonserklæring er bare en del av denne prosessen. Ha et sentralt kontaktpunkt for ansattes ytelsesprogrammer, og gjør totale komposisjoner tilgjengelige på forespørsel.


Interessante artikler

Hvordan finne en statlig praktik

Hvordan finne en statlig praktik

Faglige, statlige og lokale myndigheter tilbyr muligheter for studenter å få en bak kulissene, se på hvordan vår regjering kjøres.

Hvordan og hvor du kan søke om jobb med FedEx

Hvordan og hvor du kan søke om jobb med FedEx

Informasjon om FedEx jobber og karrieremuligheter, typer arbeidsmuligheter, jobbsøknadsprosessen og selskapsfordeler.

5 grunner til at du bør ta din refs tilbakemelding alvorlig

5 grunner til at du bør ta din refs tilbakemelding alvorlig

Når sjefen din gir deg tilbakemelding som du ikke er enig med, bør du aldri overse den. Finn ut hvorfor du bør ta tilbakemeldingen på alvor.

Fordeler og ulemper med et fleksibelt arbeidsplan

Fordeler og ulemper med et fleksibelt arbeidsplan

Fleksibelt arbeid kan tilfredsstille både ansattes og arbeidsgiverens behov i mange kapasiteter, men det er også ulemper. Se både det gode og det dårlige.

Overarbeidet - Du er ikke alene

Overarbeidet - Du er ikke alene

Mange arbeidere føler seg overarbeidet, ifølge en studie fra The Family and Work Institute. Finn ut hvilke faktorer som bidrar til at folk føler seg på denne måten.

10 tips for å øke din jobbtilfredshet

10 tips for å øke din jobbtilfredshet

Bekjemp for å opprettholde en balanse mellom arbeid og liv, samtidig som du øker din jobbtilfredshet og effekt? Her er ti tips.