• 2024-07-02

Navy Officer Kampanjer: Hvordan du kan stige i Naval Rank

US Military (All Branches) Officer Ranks Explained - What is an Officer?

US Military (All Branches) Officer Ranks Explained - What is an Officer?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En offiser i US Navy er ikke garantert en kampanje. En junior offiser må imidlertid virkelig jobbe for ikke å gå videre til løytnantens rang (O-3). Kriminelle handlinger som kjøring mens beruset (DWI), broderi, seksuell trakassering eller godt dokumentert dårlig lederskap er noen av de typiske grunnene til at unge junioroffiserer ikke ville lage O-3.

Hvordan Navy Promotes Officers

Navy fremmer offiserer basert på ledige stillinger i avanserte offiserer, så det er ingen automatiske kampanjer.Noen offiser-fellesskap er større enn andre og tilbyr et bredere spekter av avanserte stillinger forbi 20-årsmerket (O-6 og over). Noen samfunn som SEAL, Diver og Navy EOD er ​​mindre lokalsamfunn med svært begrensede regninger i O-7 og overranger.

Det er imidlertid noen ting du kan gjøre - noen åpenbare, noen ikke - for å forbedre sjansene dine for å bli forfremmet når du tjener som US Naval Officer.

Kategorier av Naval Officers

Det er tre kategorier av US Navy-offiserer, og du konkurrerer bare om kampanjer bare i din kategori. Disse inkluderer:

  • Limited Duty Officer Line: Inkluderer Surface, Submarine, Aviation, Information Dominance Corp, SEAL, General og Explosive Ordnance Disposal Series LDOs.
  • Limited Duty Officer Staff: Inkluderer Supply and Civil Engineer Corps LDOer.
  • Chief Warrant Officer: Alle CWOer konkurrerer om de samme marinemulighetene.

Ifølge marinen betyr denne praksisen at offiserer som befinner seg på svært forskjellige områder - flytrafikk og kjernekraft, for eksempel - konkurrerer om de samme kampanjer. Valgkomiteen har til oppgave å velge "beste og mest kvalifiserte" fra alle kampanjer. Styret vurderer både kompetansen til søkeren og tjenestens spesielle behov, ifølge marinen.

Forbedre dine kampanjetilbud

De aller fleste marinoffiserer tjener minst en eller to kampanjer. Men når du fremmes til en høyere rang, blir det fremmer vanskeligere å bli forfremmet.

Å bli godkjent for å bli kommandør på et skip, ubåt, flygel, SEAL Team eller annen enhet er en nesten garantert måte å lage O-5 og kanskje O-6. Hvis du kjører et skip eller har skandale i enheten, kan det føre til avskedigelse, og du vil sannsynligvis aldri bli avansert igjen.

Å bli akseptert for en stor kommando er også en annen måte å sikre O-6, og kanskje O-7 fremgang bør offiseren ha en fantastisk rekord av ytelse på det nivået.

U.S. lov styrer hvor mange offiserer i graderne Chief Warrant Officer 5, Lieutenant Commander, Commander og Captain som Navy kan ha til enhver tid. Derfor er kampanjer til disse karakterene direkte relatert til ledige stillinger, og ikke til kvalifikasjoner.

Imidlertid er disse ledigene vanligvis få hvert år, og utvelgelsesprosessen krever et styre av overordnede offiserer for å velge den mest kvalifiserte søkeren til å bli avansert til neste rang og utføre på det kommandoenivå.

The Navy anbefaler å diskutere din karriere og dine forhåpninger for kampanje med din kommandør og med andre offiserer, inkludert senior LDOer og CWOer. Det kan hjelpe deg med å få en ide om hva du trenger å gjøre for å tjene en kampanje.


Interessante artikler

Army Job: MOS 68P Radiologi Spesialist

Army Job: MOS 68P Radiologi Spesialist

Army Radiology Specialists (MOS 68P) hjelper med å diagnostisere sykdom og skade ved hjelp av radiologisk utstyr, inkludert røntgenmaskiner og andre enheter.

US Navy Brown-Water Sailors

US Navy Brown-Water Sailors

Riverines blir gjenopprettet av flåten for å utvide flåten til å komme seg tilbake til de brune vannmassene og elvene rundt om i verden.

Hjem Call Center Company: BSG VoiceLog

Hjem Call Center Company: BSG VoiceLog

Leter du etter en ikke-salgstelefon jobb hjemmefra? BSG (Billing Services Group) er en BPO-spesialisert tredjeparts verifiseringstjeneste som passer til regningen.

Budsjetthåndteringstips for nye ledere

Budsjetthåndteringstips for nye ledere

Nye ledere er ofte ikke forberedt på å administrere et avdelingsbudsjett. Les disse 9 viktige tipsene for å unngå noen av de vanligste budsjettfeilene.

Budsjettøving - Finansiell sjargong

Budsjettøving - Finansiell sjargong

En budsjettøvelse er felles forretningsparametre for en kriseforbedring. De har viktige konsekvenser for ansatte og arbeidssøkere.

Lær hvordan du bygger en organisasjon basert på verdier

Lær hvordan du bygger en organisasjon basert på verdier

Verdier er en kritisk faktor for å bygge opp en organisasjons forretningsstrategi. Her er tips om hvordan du bygger en organisasjon basert på verdier.