• 2024-07-02

Ledelse Vitenskap Karriere

Informatikk: digital økonomi og ledelse (bachelor) - kortfilm

Informatikk: digital økonomi og ledelse (bachelor) - kortfilm

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ledelsesvitenskap er et utmerket felt for folk som virkelig liker å analysere problemer og bygge matematiske modeller for å utvikle løsninger. Sterke bakgrunn i statistikk, databehandling og dataprogrammering er de normale forutsetningene. Et relatert felt er datavitenskap.

Wall Street er spesielt enamored av såkalte "quants" eller kvantitative eksperter, men alle bransjer kan dra nytte av sine ferdigheter. Et voksende felt er det for kunstig intelligens (AI), også kalt ekspertsystemer. Målet er å bygge modeller som replikerer de kompliserte beslutningsprosessene til eksperter på ulike felt. Slike modeller, hvis de er konstruert på riktig måte, kan gjøre arbeidet med hærene av eksperter.

Bankene forsøker å avgrense kreditt-scoring modeller som vurderer kredittverdigheten til lån og kredittkort søkere. Dette er en form for ekspert system.

Forsikringsselskaper har egne scoring systemer som vurderer søkere for politikk og avgjøre om de skal aksepteres og til hvilke premier. Dette er en annen type ekspert system.

Mæglerfirmaer er interessert i modeller som forutsier en kundes tilfredshet med sin megler, foreslår hva megleren kan gjøre for å forbedre, og / eller forutsi hvilke kunder som er så misfornøyde at de er i umiddelbar fare for å lukke sine kontoer.

Ferdigheter som trengs:

Å være leder av en ledelsesvitenskapsgruppe krever normalt gode kommunikasjonsevner. Kundebasen for ledelsesvitenskap er befolkningen av mindre teknisk dyktige ledere i selskapet. For å kunne jobbe effektivt med dem, må du kunne forholde seg til kompliserte statistiske begreper i jargongfritt engelsk.

Noen firmaer ser endelig verdien av å skape parallelle spor for tekniske eksperter som ikke ønsker å administrere store grupper av ansatte.

Finn ledelsesvitenskap Jobbåpninger:

Bruk Indeed.com til å søke nåværende jobbsøkinger i dette feltet.


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.