• 2024-07-02

Navy Job: Construction Mechanic

SeaBees on Deployment

SeaBees on Deployment

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Navy bruker mye tungt utstyr, både om bord på skip og på land. Arbeidet med Navy Construction Mechanics er å holde dette utstyret i topp stand.

Byggemekanikk (CM) reparerer og vedlikeholder Navy's heavy konstruksjon og bilutstyr inkludert busser, dumpere, bulldozere, ruller, kraner, ryggsekker, bunkeførere og taktiske kjøretøy. CM-er utarbeider også detaljerte vedlikeholdsregistre og kostnadskontrolldata og erverver deler.

Navy Construction Mechanic Duties

Disse mekanikene opprettholder og reparerer dekk, batterier, bremser og ventiler, som for eksempel sivile motparter, utfører forretningsstyringsfunksjoner som vedlikeholdsplanlegging og reservedelskontroll og estimerer arbeid, materiell og utstyrsbehov.

CM-er er også ansvarlige for å diagnostisere og feilsøke utstyrssvikt, reparere og vedlikeholde diesel- og bensinmotorer og justere og reparere tenn-, drivstoff-, elektriske, hydrauliske og styringssystemer. De har også oppgave å vedlikeholde og reparere chassis, rammer og kropper, arbeider med heise- og jackingutstyr, elektroverktøy, måleinstrumenter, måleinstrumenter og meter og smøreutstyr.

Arbeidsmiljø for marinemekanikk

Mange konstruksjonsmekanikere utfører i et bilbransjemiljø, og noen jobber i feltet for å vedlikeholde utstyr. Personer i denne vurderingen jobber vanligvis tett med andre under nøye tilsyn og utfører både fysiske og mentale oppgaver. Deres mange forskjellige plikter kan utføres i klima som spenner fra tropisk til arktisk.

Opplæring for byggemekanikk i marinen

Alle nye Navy rekrutter deltar grunnleggende opplæring, eller boot camp, på Recruit Training Command Great Lakes, nord for Chicago. Byggemekanikk deltar deretter 89 dager av teknisk skole, som Navy kaller "A-skole", i Port Hueneme, California.

Etter ferdigstillelse av "A" -skolen kan Navy-byggemekanikk forventer tildeling til et av få steder. Disse inkluderer en Naval Mobile Construction Battalion (NMCB) i Port Hueneme eller Gulfport, Mississippian Amphibious Construction Battalion (ACB) i San Diego, California eller Little Creek, Virginia

Disse NMCBene opererer på roterende basis, i gjennomsnitt syv måneder i hjemmet og syv måneder deployert til steder som Spania, Puerto Rico eller Guam. Seabees får ekstra spesialisert kamp- og konstruksjonsfagstrening under homeporttjeneste.

Kvalifiserende som Navy Construction Mechanic

Du trenger en kombinert poengsum på 158 på aritmetisk (AR), mekanisk forståelse (MC) og auto- og butikkinformasjon (AS) -deler av ASVAB-testene for Armed Services Professional Aptitude Battery (ASVAB). Det er ingen forsvarsdepartementets sikkerhetsgodkjenning som kreves for denne vurderingen, men den har en femårig påmeldingsforpliktelse.

Som med alle militære jobber, er fremskrittmuligheter og karriereutvikling i Navy direkte knyttet til en rangering på mannskapsnivå (slik at personell i underbemannede karakterer har større markedsføringsmulighet enn de som har overordnede karakterer).

Hav / Shore Rotation for Navy Construction Mechanics

  • Første sjøtur: 54 måneder
  • First Shore Tour: 36 måneder
  • Second Sea Tour: 54 måneder
  • Second Shore Tour: 36 måneder
  • Tredje Sea Tour: 42 måneder
  • Third Shore Tour: 36 måneder
  • Fjerde Sea Tour: 36 måneder
  • Forth Shore Tour: 36 måneder

Sjøturer og landsturer for sjømenn som har gjennomført fire sjøturer, vil være 36 måneder til sjøs, etterfulgt av 36 måneder i land til pensjon.


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.