• 2024-06-30

Navy Enlisted Job: Gass Turbine Systems Mechanic (GSM)

Navy Gas Turbine Systems Technician: Mechanical - GSM

Navy Gas Turbine Systems Technician: Mechanical - GSM

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I Navy opererer, reparerer og utfører Gass Turbine Systems Mechanics (GSM) organisatorisk og mellomliggende vedlikehold på mekaniske komponenter av gasturbinmotorer, hovedfremdriftsmaskiner, inkludert gir, aksler og kontrollerbare propellere. og tilordnet tilleggsutstyr og fremdriftsstyringssystemer.

Kort sagt, disse sjømennene spiller en avgjørende rolle i å holde marinenes skip og andre kjøretøy kjører jevnt.

Navy Gass Turbine Systems Mekanisk Plikt

I tillegg til å vedlikeholde og reparere gasturbinmotorer og tilleggsutstyr, jobber disse sjømennene med skisser, skjemaer og diagrammer, utfører administrative prosedyrer knyttet til drift og vedlikehold av gasturbinfremdriftssystem, og gjennomfører arbeidsområdeinspeksjoner.

De tester også smøreolje og destillatbrensel for forurensning, nøytralisering og nedbør, bruker standard testutstyr og stopper motorer for å sjekke at de har en riktig ytelse. De erstatter og justerer driftstoleransen til ulike utstyr, for eksempel kontakter, mikrobrytere, relébrytere, trykkbrytere og temperaturbrytere, og betjener elektrisk anleggskontroll og hovedfremdriftsutstyr.

Også på listen over utstyr som de reparerer og inspiserer, er operasjonspumper, dreieutstyr, luftkompressorer, oljesrensingssystemer, lavtrykksluftdehydratorer og tekniske styringssystemer. De utfører forebyggende vedlikehold på skipets drivstoff- og luftanlegg, vedlikeholder sjøvannsservicesystemer, avløpsanlegg, oljesrensingssystemer og manuelt betjente ventiler.

Disse sjømennene har også til oppgave å bruke heise- og løfteinnretninger og vedlikeholde spesialverktøy, vedlikeholde og betjene et skips bensinturbingeneratorer og støttesystemer og opprettholde et skips kontrollerbare pitch propellersystem.

Arbeidsmiljø for Navy GSMs

Gassturbinesystemteknikere jobber vanligvis i maskinrom eller butikker som kan være varme og støyende ombord på mange typer moderne skip. På land kan de jobbe ved store reparasjons- eller treningsfasiliteter. Arbeidet er fysisk og analytisk (feilsøking) for elektroniske komponenter.

Opplæring for Navy GSMs

For å kvalifisere for denne vurderingen (hva Navy kaller jobbene sine) trenger du en sammensatt score på 195 på den verbale (VE), aritmetiske (AR), matematiske kunnskapen (MK) og auto- og butikk-segmentene (AS) av den væpnede Tjenester Yrkesmessig Aptitude Battery (ASVAB) tester. Alternativt kan du kvalifisere med en sammensatt score på 200 på ASVABs VE, AR, MK og Assembling Objects (AO) -segmenter.

Disse sjømennene bruker 8 uker i grunnopplæring på Navy Recruit Training Command i Great Lakes, Illinois. Det er ikke noe forsvarsdepartement for sikkerhetsdeklarasjon som kreves for denne jobben, men normal fargeoppfattelse (ingen fargeblindhet) er nødvendig.

Hav / Shore Rotation for denne vurderingen

  • Første Sea Tour: 60 måneder
  • First Shore Tour: 36 måneder
  • Second Sea Tour: 60 måneder
  • Second Shore Tour: 36 måneder
  • Tredje Sea Tour: 48 måneder
  • Third Shore Tour: 36 måneder
  • Fjerde Sea Tour: 48 måneder
  • Fjerde Shore Tour: 36 måneder

Merk: Havturer og landturer for sjøfolk som har gjennomført fire sjøturer, vil være 36 måneder til sjøs, etterfulgt av 36 måneder i land til pensjon.

Dette er et sjøintensivt samfunn. Manningforholdene til sjøs kan kreve behovet for å be om sjøturenes forlengelse eller kystomvisningstiltak for sjømenn i denne rollen.


Interessante artikler

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Et arbeidsteam og et fellesskap av praksis deler flere fellesheter. Men de har også betydelige forskjeller, og de tjener forskjellige behov.

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Forbundsregeringen i USA tilbyr konkurransedyktig lønn, spesielt for rettsvesenet. Lær hvordan føderal lønnsskala fungerer for ansatte.

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Få informasjon om hvordan avgangs- og feriebetaling påvirker arbeidsledigheten, herunder hvordan du rapporterer det og hvordan avgang påvirker arbeidsledighetstjenestene.

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan turmarkedsføring fungerer og som musiker hvor mye en kunstner kan forvente å tjene fra bandt-shirt-salg.

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Lær om arbeidsdeling som en strategi for å redusere permitteringer mens brukergrensesnitt betaler en del av lønn for ansatte.

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Trenger du å kjøpe helseforsikring for familien din? Oppdag trinnene du kan ta for å velge de riktige ansattes ytelser og familie helseforsikring nå.