• 2024-06-28

En titt på Humanas arbeid hjemmefra

What Happened Before History? Human Origins

What Happened Before History? Human Origins

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Humana er grunnlagt i 1961, og er nasjonens tredje største helseforsikringsselskap, som representerer nesten 14 millioner medisinske medlemmer landsomfattende. Ligger i Louisville, Kentucky, tilbyr Humana en rekke helse-, velvære- og forsikringsprodukter og -tjenester, og har ca. 49 000 ansatte. Selskapet har et konkurransedyktig lønnings- og ytelsesprogram, sjenerøs betaltid, opplæringshjelp og karriereveiledning. Dens fleksible jobber inkluderer heltid, telekommunikasjonsstillinger.

Arbeider eksternt for Humana

Hvis du er en helsepersonell eller har medisinske kontorteknikker, kan du kanskje finne en telekommutasjonsstilling med Humana. Mens mange av jobbene som tillater telepommuting, er knyttet til en bestemt jobbplassering, for eksempel et besøkende RN, er mange - for eksempel en dataoppføring spesialist - ikke. Fortsatt andre, for eksempel en medisinsk forsikringsgiver, kan ikke være knyttet til et bestemt sted, men kan kreve lisensiering i en bestemt stat eller stater. Den beste tilnærmingen er å søke etter din ekspertise eller interesseområde, og deretter se hvilke eksterne stillinger som er tilgjengelige.

En prøve av arbeids-hjemmestillinger hos Humana

Følgende stillingsbeskrivelser presenterer eksempler på typer arbeidsposisjoner som Humana tilbyr:

  • Telephonic UM (Utility Management) Pre-Service RN: Som klinisk rådgiver vil du bli bedt om å samarbeide med andre Humana helse omsorgspersoner for å gjennomgå aktuell og foreslått medisinsk behandling og tjenester mot etablerte retningslinjer for dekning. Viktige oppgaver inkluderer overføring av saker til alternative nivåer i omsorg innenfor Humana's benefit plan design, anbefaling av tjenester til Humana Plan medlemmer, identifisere potensielt unødvendige tjenester og omsorg leveringsinnstillinger, og anbefale passende alternativer for omsorg ved å analysere kliniske protokoller. Det daglige ansvaret for denne sykepleierposisjonen inkluderer også å gjøre opptakshistorier og formulere utslippsplanlegging.

    Denne telecommuting jobben krever minst tre års sykepleieropplevelse med en bakgrunn i brukshåndtering sammen med en solid base av erfaring som arbeider med store helseplaner. Sterke datakompetanse er nødvendig sammen med en ferdighet i Word, Excel og Outlook-programmer. Andre krav inkluderer evnen til å jobbe uavhengig under generelle instruksjoner og med team, tilgjengelighet til høyhastighets DSL eller kabelmodem for hjemmekontor, og muligheten til å gi et angitt arbeidsområde fri for distraksjoner. Anslått lønn er $ 50,000 - $ 67,000 i året.

  • Kundespesialist: Kundespesialisten representerer selskapet ved å ta imot innkommende telefon-, digitale eller skriftlige henvendelser. Kundespesialisten utfører grunnleggende administrative, kontorlige, operasjonelle, kundestøtte og beregningsoppgaver. Spesialisten adresserer kundenes behov, inkludert komplekse fordelspørsmål, og registrerer detaljer om henvendelser, kommentarer eller klager, transaksjoner eller samhandlinger og tar tiltak tilsvarende. Spesialister må ha et videregående diplom eller tilsvarende og ett års erfaring med kundeservice. De trenger å være kundeserviceorienterte, ha en sterk oppmerksomhet på detaljer, kunne multi-oppgave, og ha sterke maskinskrivnings- og dataverskapsferdigheter. Den anslåtte årslønnen er $ 27.000 - $ 36.000.
  • UM (Utilization Management) Spesialist: En UM-spesialist samler bredbasert informasjon og samler ressurser og data for å få Humana-teamet til å håndtere verktøyene som er nødvendige for å øke forbrukerens engasjement og valg. Daglige aktiviteter inkluderer vedlegg av fakser til diagramoversikt for å hjelpe sykepleierteamet, svare på avdelings telefoner, utgående samtaler, og be om og sende ut skriftlig korrespondanse. Spesialisten må ha et videregående diplom, være dyktig i alle Microsoft Office-applikasjoner, ha eksepsjonell telefon etikette og kommunikasjonsferdigheter, og ha et kjennskap til datamaskiner. Estimert lønn er $ 22,000 - $ 30,000 i året.

Fordeler og ulemper med Telecommuting

Folk som jobber hjemme opplever fordeler og ulemper i det aktuelle arbeidsmiljøet. Noen av dem er som følger:

Pros: Fjernarbeidere sier at de liker å være i kontroll, de nyter fleksibiliteten ved å planlegge sitt arbeid rundt livet, og arbeider hjemme sparer dem tid og penger som pendler til et kontor. De trenger heller ikke å holde opp med de konstante distraksjonene av folk som stopper ved kabinettet eller banker på døren din. Ansatte sier også at arbeid hjemme gjør at de kan konsentrere seg mer om deres arbeid.

Ulemper: Den største klagen blant telecommuters (spesielt for ekstravert folk) er at de lider av ensomhet og isolasjon. Arbeidere har også en tendens til å føle seg frakoblet fra resten av laget. Et annet negativt er at eksterne arbeidstakere sier at de ikke har kolleger med hvem å dele problemer eller brainstorm.

The Telecommuting Boom

Ifølge en rapport fra 2017 FlexJobs og Global Workplace Analytics, mellom 2007 og 2017, økte antall amerikanske teleselskaper en imponerende 115 prosent.

Rapporten fant også følgende:

  • 3,9 millioner amerikanske ansatte, eller nesten 3 prosent av alle amerikanske arbeidstakere, jobber hjemmefra minst 50 prosent av tiden.
  • Den gjennomsnittlige telekommutøren er middelaldrende (46 år eller eldre), utdannet med minst en bachelorgrad, og tjener mer (relativt) enn en arbeidstaker.
  • Kjønnsmessig, antall kvinner og menn som telekom er lik.

Mer Telecommuting Statistikk

Jobbsøkingsselskapet Flexjobs avslørte også ulike fordeler med telekommutering på arbeidstakere så vel som den amerikanske økonomien. Tallene stabler opp som følger:

  • Amerikanske bedrifter sparer over $ 2000 per år per person på grunn av arbeid fra hjemmet.
  • Amerikanske bedrifter med hjemmeprogrammer reduserer deres ansatteomsetning med 50 prosent.
  • 73 prosent av fjerntliggende arbeidstakere sier at de er fornøyd med selskapet de jobber for.
  • Femti seks prosent av fjernbetjente arbeidstakere tror at deres ledere er bekymret for deres trivsel.
  • 82 prosent av teleselskapene sier at de har et lavere stressnivå, 80 prosent opplever forbedret moral, 70 prosent sier at de er mer produktive, og 69 prosent savner færre dager fra jobb.
  • Fjernarbeidere sier også at de nyter en sunnere livsstil med 45 prosent nyter mer søvn, 42 prosent sier at de spiser sunnere, og 35 prosent sier at de trener mer.
  • Viktigst er at halvparten av alle telekommutører er mindre tilbøyelige til å slutte jobben sin enn arbeidere på stedet.

Bruke Humana's Employment Page for å finne jobb-hjemme-posisjoner

Gå til Humana Nettsted og i søket, merk av i boksen "Virtuell / Arbeid hjemme" i delen "Arbeidsmiljøtype" og legg til søkeord som er spesifikke for jobbsøkingen. Du må sjekke hver stilling for å se om den er fullt hjemmefra, eller om det krever reise eller rapportering til et kontor også. Du kan også besøke noen av de populære nettbaserte jobbsider som indeed.com og simplyhired.com, og skriv inn søkeordene og stedet for søket ditt.

Alternatives

Mens du utfører jobbsøkingen din på telekommunikasjonssiden, kan du kanskje også se på katalog over arbeids-hjemme-selskaper.


Interessante artikler

Wildlife Officer Karriereprofil

Wildlife Officer Karriereprofil

Lær mer om dyrelivsarbeiderjobber og finn ut hvordan det er å jobbe for å beskytte både mennesker og natur.

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife ledere overvåker dyreliv ledelse og bevaring i et territorium. Finn ut mer om jobben.

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife rehabilitators kan dra nytte av en rekke sertifisering, opplæring og internship muligheter. Lær mer om denne interessante karrieren.

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Lær om hvordan dyrelivsrehabilitører gir behandling og omsorg til skadede innfødte arter, samt trening, lønn og jobbutsikt.

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Wildlife teknikere bistår biologer og spill offiserer med dyreliv ledelse og forskning. Lære mer.

Wildlife Veterinarian Job Profile

Wildlife Veterinarian Job Profile

Lær om jobben hos dyrelivspersoner, deres trening, plikter, karrieremuligheter, faglige foreninger og hvilke andre felt de jobber i.