• 2024-06-28

Publishing House Editor Jobs

What Jobs Can You Do in a Publishing House? | #BookBreak

What Jobs Can You Do in a Publishing House? | #BookBreak

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du leter etter en jobb i bokutgivelse, eller hvis du er en forfatter som vil vite mer om rollene til de ulike redaktørene, er de de mest typiske redaksjonelle jobbene i et forlag.

Utgiverens jobb

I sin mest idealiserte form er jobben til en bokutgiver å være både den redaksjonelle visjonæren og forretningshodet til et forlag eller avtrykk. I handelsutgivelse setter utgiveren den brede tonen for typen bøker huset publiserer. Resten av redaksjonen rapporterer oppkjøp opp gjennom rekkene etter utgiverens eventuelle skjønn.

Den redaksjonelle direktøren / redaktørens jobb

Rapportering til utgiveren er redaktør for et forlag eller avtrykk som regel den som har ansvaret for å styre redaktørernes daglige arbeid. Han kan også ha sin egen liste over bøker for å redigere, men det vil sannsynligvis være en liten, på grunn av det ledelsesmessige ansvaret for hans rolle.

Bokredaktørens jobb

En bokredaktør jobber med å ta et bokforslag fra oppkjøpet gjennom til det ferdige arbeidet og videre. Mens det antas at redaktørens hovedoppgave er å redigere manuskriptet, omfatter jobben faktisk en rekke forskjellige fasetter, som er kritiske for suksessen til den ferdige boken. Det faller under redaktørens jobb å:

  • Kjøre boken fra en litterær agent.

    Dette betyr å lese forslag og deres manuskripter eller prøve kapitler og vurdere potensiell roman eller non-fiction bokens appell til markedet. Det betyr nødvendigvis å skrive mange avslagstavler. Hvis et bokprosjekt passerer sin mønster, virker redaktøren da som advokat til et større oppkjøpskomité. Hvis redaktøren får det høye tegnet til å skaffe en bok, vil han eller hun da få til oppgave å forhandle forfatterens kontrakt med agenten. I mye sjeldnere tilfeller kan en redaktør skaffe seg et un-agented manuskript.

  • Sørg for at forfatteren holder seg på sporet med manuskriptet.

    Redaktøren jobber med forfatteren for å sikre at manuskriptet som kommer inn lever opp til bokens løfter: det vil si type innhold, kvaliteten på informasjonen og god skriving. Dette betyr at redaktøren vil sjekke inn med forfatteren mens manuskriptet skrives, for å vurdere fremdriften. Hvis det er tegn på at manuskriptet vil bli sent, holder redaktøren den administrerende redaksjonelle avdelingen - og hennes sjefer - informert om tidsplanen.

  • Rediger manuskriptet.

    Mellom tiden et bokmanuskript forfaller og tiden det går i produksjon, finnes det en rekke redaksjonelle faser som manuskriptet må passere.

  • Vær en fortaler for boken til markedsavdelingen, publisitetsavdelingen og salgsavdelingen.

    Det er en del av bokredaktørens jobb for å sikre at markedsføring, publisitet og salgstakere er fullt opplyst av den enkelte boks verdi og potensial i markedet. Avhengig av huset, kan redaktører bli pålagt å skrive "tipsark" til salgsavdelingen eller katalogkopien for markedsføring. Redaktøren vil sannsynligvis jobbe veldig nært med publisitet for å sikre at boken og forfatterens respektive potensialer utnyttes fullt ut til media.

Redaksjonærassistentens jobb

Redaksjonelle assistentjobber er oppføringsredaksjonelle jobber i bokutgivelse, og deler mange aspekter av administrativ assistentjobber i enhver bransje. En redaksjonell assistent ønsker tradisjonelt en lærlingskaps vei til å bli en fullverdig redaktør. Redaksjonell assistent hjelper redaktøren med arbeids- og kommunikasjonsintensive redaksjonelle oppgaver, for eksempel reams av redaksjonell korrespondanse (inkludert å sende alle de avvisningsbrekkene), holde oversikt over tidsplaner osv. Redaksjonærassistenten fungerer også som portvakt for redaktøren, som bidrar til å håndtere sperren av innkommende telefonsamtaler og e-postmeldinger.

Hvis han er effektiv, effektiv og proaktiv, kan den redaksjonelle assistenten få hjelp til å vurdere fordelene ved innkommende manuskripter og kanskje jobbe med egne prosjekter, under redaktørens regi.

Utviklingsredaktørens jobb

For de fleste handelsforlag, håndteres "utviklingen" av et manuskript av den overtagende redaktøren selv. Ved utgivere av lærebøker er en utviklingsredaktør noen ganger engasjert for å arbeide med forfatteren for å bidra til å forme bokens innhold, slik at informasjonen strømmer riktig inn i en logisk progresjon for en klasses læreplan.

Andre redigeringsjobber

Assistentredaktør, assosieringsredaktør, redaktør, seniorredaktør, administrerende redaktør, er alle iterasjoner av bokredaktørens jobb, med økende ansvarsnivå, ofte basert på suksess fra tidligere prosjekter. Med hver bump i tittelen får en redaktør mer frihet til å kjøpe dyrere bokprosjekter eller prosjekter til sin smak.

Til tross for deres redaksjonelle titler faller administrerende redaktør og kopiereeditors under regi av produksjonsavdelingen, ikke redaksjonell avdeling.


Interessante artikler

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.