• 2024-06-30

Hvordan bli en flymekaniker

Flymekaniker i Forsvaret

Flymekaniker i Forsvaret

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Aircraft Maintenance Technicians (AMTs) er ansvarlige for å utføre reparasjoner, forebyggende og rutinemessig vedlikehold på alle typer fly og helikoptre. FAA-sertifisert flymekanikk (også kalt Airframe & Powerplant-mekanikk, eller A & P-mekanikk) er i stor etterspørsel. Militæret, flyselskapene, regjeringen og mange andre selskaper ansetter flymekanikk.

Luftfartssvedlikeholdstekniker trenger spesifikk trening, et øye for detaljer, og en grunnleggende forståelse av hvordan tingene fungerer. Og de har stor ansvar når det gjelder vedlikehold og inspeksjon av fly til tjeneste, så det er viktig for flymekanikk å være profesjonell og flittig.

Fremtidige flymekanikere kan gå til en teknisk skole eller få opplæring på jobb for å bli en AMT. En AMT-student kan velge å være en flyger eller kraftverksmekaniker, eller begge deler. En A & P mekaniker kan også arbeide med avionikk med riktig trening og kan bevege seg til å bli en inspektør autorisasjon (IA). I likhet med pilotens trening må en AMT bestå en FAA skriftlig eksamen, samt de medfølgende muntlige og praktiske eksamenene. Autoriserte inspektører og avionikkteknikere krever tilleggstrening og testing.

Tiden som kreves for å bli flymekaniker er vanligvis ett til fem år eller mer.

Møt forutsetningene

Hvis du vurderer en karriere som A & P mekaniker, må du kunne lese, skrive, snakke og forstå engelsk, og du må være minst 18 år gammel. Du må oppgradere fra en FAA-godkjent skole for vedlikehold eller få minst 18 måneders erfaring på jobb med å arbeide med enten flyramper eller kraftverk, eller for å få begge sertifiseringer, minst 30 måneders erfaring på både fly og kraftverk.

Endelig skal alle søkere til A & P-sertifikat tilstrekkelig passere FAAs skriftlige, muntlige og praktiske eksamener.

Skriv inn et treningsprogram

Det er tre grunnleggende ruter du kan ta for AMT trening:

  1. Delta på og oppgradere fra en av FAA-godkjente AMT-treningsskoler. Disse skolene tilbyr vanligvis hele pakken, inkludert Airframe & Powerplant sertifisering og avionikk trening.
  2. Hvis det formelle utdannelsesmiljøet ikke er for deg, bør du vurdere et treningsprogram på arbeidsplassen hvor du fullfører minimum 18 måneders opplæring under tilsyn av en kvalifisert mekaniker for enten luftfartøyet eller kraftverkets sertifikat. For både A & P sertifiseringer, vil du fullføre 30 måneders opplæring under tilsyn av en kvalifisert mekaniker.
  1. Mange AMT kommer fra militæret. Militær opplevelsen ser høyt opp i den sivile verden, og treningen er betalt. Mange finner det som tjener en lønnssjekk mens de serverer sitt land, er en tilfredsstillende livsstil. FAA gir tjenestemedlemmer kreditt for tid brukt i visse yrkes spesialiteter som involverer luftfartsvedlikehold. Høyskoler og andre AMT treningsprogrammer vil gi kreditt for militærtjeneste som flymekaniker også.

Ta de nødvendige testene

  • De skriftlige eksamenene: Det er tre mulige skriftlige eksamener: AMT-General Test, AMT-Airframe Test, og AMT-Powerplant Test. Den generelle testen er 60 spørsmål. Airframe og Powerplant tester er hver 100 spørsmål. Alle tester er multiple-choice og tillate 2 timer for ferdigstillelse. En 70 prosent eller bedre score er nødvendig for å bestå alle testene.
  • Den praktiske testen: For å demonstrere til FAA at du har kunnskap, ferdigheter og evner til å være en AMT, må du bestå en praktisk prøve bestående av både en muntlig del (diskusjon) og en praktisk del (demonstrasjon). En test må gjøres for hver sertifisering som kreves (generell, flyskifte eller kraftverk sertifikat) og hver test tar ca åtte timer. Testen er gitt av en FAA-utpekt eksaminator og inneholder 43 fagområder.

Interessante artikler

Se jobbbeskrivelsen for menneskelige ressurser i eksempler på menneskelige ressurser

Se jobbbeskrivelsen for menneskelige ressurser i eksempler på menneskelige ressurser

Trenger du en HR-stillingsbeskrivelse? Eller vil du bare vite hva menneskene i HR gjør? Disse omfattende jobbeskrivelsene svarer på begge spørsmålene.

Hva gjør en Human Resources Generalist, akkurat?

Hva gjør en Human Resources Generalist, akkurat?

Trenger du en HR-generalist jobbbeskrivelse som vil fortelle deg de viktigste funksjonene i jobben? Finn også viktige mål og erfaring.

Se en Sample Human Resources Manager Jobbbeskrivelse

Se en Sample Human Resources Manager Jobbbeskrivelse

Interessert i hva en HR-leder gjør? Denne prøvebeskrivelsen for en HR-leder gir en omfattende oversikt over ansvarsområder.

HR Recruiter Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

HR Recruiter Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Vil du vite hva en HR-rekrutterer gjør? Her er en HR-rekrutteringsjobbbeskrivelse som forteller deg detaljert om jobben og hva medarbeiderne bidrar.

Army Ups Obligatorisk pensjonsalder

Army Ups Obligatorisk pensjonsalder

Den obligatoriske pensjonsalderen for aktiv tjeneste Army personell har blitt økt til 62 fra 55.

Sample Human Resources Policy og prosedyrer for ansattes ledelse

Sample Human Resources Policy og prosedyrer for ansattes ledelse

Leter du etter utvalgspolitikker, sjekklister, prosedyrer og skjemaer som skal brukes i dine HR-prosesser og programmer? Her er en omfattende ressurs.