• 2024-09-28

Android Developer Resume Eksempel og Skrive Tips

Create Your Resume for Google: Tips and Advice

Create Your Resume for Google: Tips and Advice

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Android-utviklere bygger og tester mobilapper. De trenger en rekke harde og myke ferdigheter, alt fra koding til programmering til design til skriftlig og muntlig kommunikasjon. Men å ha disse ferdighetene er ikke nok til å få en jobb. Du må også ha et sterkt CV som viser din Android-utvikler ferdigheter og erfaringer til fordel.

Gjennomgå tips om hvordan du skriver et CV for en Android-utvikler jobb. Bruk deretter CV-eksemplet nedenfor for å hjelpe deg med å skrive og formatere ditt eget CV for utviklerposisjoner.

Tips for å skrive en Android Developer CV

Ta med en CV-oppsummering.Du vil kanskje inkludere en CV-oppsummering (også kjent som en resuméoppsummering) i begynnelsen av CV-en. En resumssammendrag gir en ansatt leder med en beskrivelse av dine kvalifikasjoner for jobben, inkludert dine ferdigheter og prestasjoner. Det kan være noen setninger, eller en punktliste, eller begge deler. Oppsummeringen bør vise konsistent hvorfor du er en ideell kandidat til jobben.

Inkluder viktige prestasjoner.Under hver jobbbeskrivelse inkluderer du en liste over ikke bare jobboppgaver, men også dine resultater. Prøv å bruke tall for å kvantifisere disse prestasjonene. For eksempel kan du angi antall apper du har utviklet, eller forklare hvordan du har bestemt et bestemt antall eller prosentandel av feil i en app. Disse resultatene viser ansettelsesansvarlig hvordan du kan legge til verdi for hans eller hennes firma.

Ta med en ferdighetsliste.Tekniske ferdigheter er spesielt viktige for en Android-utvikler. Du må vite forskjellige kodende språk, være kjent med APIer og mer. Vurder å inkludere en "Ferdigheter" eller "Teknisk Ferdigheter" -seksjon i CV-en som viser alle dine relaterte ferdigheter. Dette vil hjelpe arbeidsgiveren til å se på et øyeblikk at du er kvalifisert.

Rediger, rediger, rediger.Selv om tekniske ferdigheter er kritiske for en Android-utvikler jobb, trenger du fortsatt et godt skrevet CV. Sørg for å lese gjennom CV-en din før du sender den, korrekturlesing for stave- og grammatikfeil. Pass også på at formateringen din er konsistent. Hvis du for eksempel bruker punktpoeng i en jobbbeskrivelse (som du bør gjøre for å markere bestemte prestasjoner), må du huske å bruke punktposter i alle andre stillingsbeskrivelser. Vurder også å spørre en venn, familiemedlem eller karriereveiledning for å se på ditt CV også.

Android Developer Resume Eksempel

Dette er et eksempel på et CV for en Android-utvikler. Last ned CV-mappen (kompatibel med Google Dokumenter og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Last ned Word-malen

Android Developer Resume Eksempel (Tekstversjon)

Joe søker

125 første gate

Austin, TX 54321

(123) 456-7890

[email protected]

Karrieremålsetting

En fremtidsrettet utvikler som tilbyr mer enn fire års erfaring med å bygge, integrere, teste og støtte Android-applikasjoner for mobil- og nettbrett-enheter på Android-plattformen, søker posisjon med et toppteknologisk firma.

KOREKVALIFIKASJONER

  • Skapte 10 + fullt funksjonelle applikasjoner for Android-enheter.
  • Kjent for å skrive effektiv, vedlikeholdbar og gjenbrukbar kode.
  • Ferdig i design, datastrukturer, problemløsing og feilsøking.
  • Ekspert i samspillet mellom ulike enheter og versjoner av Android.

PROFESJONELL ERFARING

ABC CORPORATION, Seattle, WA

Android Developer, Mai 2016-nåtid

Prosjektledelse for mobil utviklingsteam for ulike ABC Corporation Android-prosjekter. Samarbeide med markedsføring, viktige ledere, UI-designere og andre utviklere for å utvikle banebrytende applikasjoner for finanssektoren uten å skade personvern eller sikkerhet.

  • Kontroller at applikasjonene er riktig integrert med Android APIer.
  • Opprett SQL-databasestrukturer som integrerer med Android-applikasjoner og webgrensesnitt.
  • Delta i raske utviklingssykluser; har fullført 100% av tidsfrister i forkant av tidsplanen.
  • Bidra til og delta i nye produktspesifikasjoner.

XYZ GAMING, Renton, WA

Android Developer, Mai 2014-mai 2016

Arbeidet med arkitekter, ingeniører og produktledelse for å levere brukervennlige og visuelt tiltalende mobile spill til Android-plattformen.

  • Opprettet og testet over 50 høykvalitets Android-spill som inneholdt spillfunksjonalitet, animasjoner, sosiale nettverk og integrering av server-side.
  • Sikret at innholdet oppfylte eller overgikk bedriftens og kundens krav 100% av tiden.
  • Skrev ren, klar, effektiv, velprøvd og vedlikeholdsbar kode.
  • Artikulerte tekniske risikoer og hindringer for sentrale interessenter og ledere.

UTDANNING

Bachelor of Science i datasystemer og programmering (Mai 2014); GPA 3.9

XYZ University, Boston, Mass.

Dean's List; Gradert Summa Cum Laude

Gå gjennom flere eksemplarer på nytt

Eksempler på CV, inkludert kronologisk, funksjonell og mini-CV, samt maler for CV-skriving.

Gjennomgå eksempler på dekselbrev

Dokstavprøver for en rekke karrierefelt og sysselsettingsnivåer, inklusiv en eksamensoppgaveprøve, inngangsbrev for inngående nivå og målrettede og epostomslagstavler.


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.