• 2024-06-28

Teknisk støtte fra hjemmebedrifter og arbeidsplasser

Teknisk analyse - NIO 13-07-2020

Teknisk analyse - NIO 13-07-2020

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Teknisk støtte kan omfatte et bredt spekter av stillingsbeskrivelser og nødvendige ferdigheter - alt fra call center agenter til programvareingeniører. Denne listen over selskaper med hjemmebaserte teknisk støttejobber har flere av hjemmekontorets agentposisjoner, men det er noen høyere nivåer som er oppført.

  • 01 Accolade Support Call Center Services

    Dette selskapet henter amerikanske uavhengige entreprenører som tekniske supportagenter for arbeidspartnere. Agentene gjør stasjonær feilsøking og programvare støtte for store merker.

  • 02 AdviseTech

    Advise Tech er en IT-løsninger leverandør basert i Pasadena, California som ansetter call center agenter for arbeid hjemme jobber. Erfaring med PCer i en forretningsinnstilling som kreves.

  • 03 Alorica hjemme

    I tillegg til teknisk støtte, håndterer Alorica at Home kundeservice agenter salg, kundeservice, fakturering, undersøkelser og kontoadministrasjon for selskapets kunder.

  • 04 Apple hjemme

    Apple har fulltids- og deltidsansvarlige rådgivere som tilbyr kundeservice via telefon eller chat, og vurderer problemer og feilsøker sine produkter. Tospråklige ferdigheter er et pluss.

  • 05 ComputerAssistant.com

    Computer Assistant tilbyr full service IT-bemanning for sine kunder ved å inngå kontrakt med erfarne IT-fagfolk for tjenester som datastøtte, reparasjon, service og opplæring. Jobbsøkere registrerer seg hos selskapet og blir kontaktet når klienter i deres område ber om service. Arbeidet gjøres på kundens sted.

  • 06 Convergys Home Agent Program

    Del- og heltids virtuelle telefonsentralagenter på Convergys Home Agent Program mottar innkommende anrop og leverer tjenester som kan omfatte kundeservice, salg eller teknisk support. Teknisk støtte, for eksempel å gi teknisk feilsøkingsassistanse for produktbruk, er bare en del av jobben som inkluderer salg og kundeservice. Convergys tilbyr betalt trening og fordeler.

  • 07 Dell

    Dell er en maskinvare-gigant som ansetter teknisk assistent-rådgivere i sin programvareavdeling. Disse programvareingeniører jobber med kunder for å feilsøke problemer. Bruk "arbeid hjemmefra" som nøkkelord i selskapets jobbdatabase.

  • 08 Geeks Online

    Geeks Online (formelt Geeks On Time) ansetter datatekniker for å foreta telefonsamtaler for småbedrifter og privatkunder, men tilbyr også 24/7 telefonsupporttjenester.

  • 09 GeekSquad

    Mens GeekSquad er kjent for sitt arbeid innen utsalgssteder og hussamtaler, jobber mange av sine tekniske supportstillinger hjemmefra. Du må bla gjennom stillingene for å finne det du leter etter.

  • 10 Kelly Services

    Dette kjente midlertidige bemanningsbyrå tilbyr callcenterjobber i sitt virtuelle kundesenter "Kelly at Home", hvorav noen er tekniske støttejobber for maskinvare / programvareprodukter.

  • 11 Sitel

    I Sitel Work at Home er det arbeidstjenestepersonell som arbeider hjemme. De kan levere service i fakturering, kontoforespørsler, produktbestillinger eller henvendelser, installasjonsplanlegging eller teknisk feilsøking. Alle stillinger innebærer noe salg.

  • 12 Support.com

    Support.com henter ringesentre og chat-agenter, samt arbeids- og salgssteder.

  • 13 teleNetwork

    TeleNetwork ansetter teknisk supportagenter i 18 stater for trådløse og Internett-leverandørklienter.

  • 14 TeleTech @ Home

    Teknisk støtte er blant de oppgaver som er oppført for TeleTechs hjemmebaserte kundeserviceagenter. Annen arbeidsansvar omfatter salg og kundeservice. Fordelene inkluderer betalt trening og en 401k.

  • 15 Transcom

    Transcom er et globalt selskap som henter tekniske supportagenter som jobber hjemmefra i flere amerikanske stater og kanadiske provinser.

  • 16 Arbeidsløsninger

    Arbeidsløsningskontrakter med agenter for å gjøre datainngang og call center jobber for klienter. Samtalesenterets arbeid omfatter teknisk support jobber hjemmefra.


  • Interessante artikler

    Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

    Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

    En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

    Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

    Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

    Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

    Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

    Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

    Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

    Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

    Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

    Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

    Å velge ut av Statens pensjonssystemer

    Å velge ut av Statens pensjonssystemer

    Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

    Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

    Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

    Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.