• 2024-06-30

Forebygging av arbeidsplass vold

Kurs: "Forebygging av trusler og vold på arbeidsplassen"

Kurs: "Forebygging av trusler og vold på arbeidsplassen"

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Offentlige medarbeidere må være våken mot vold på arbeidsplassen, særlig de ansatte som utfører arbeid fra offentlige kontorer.På grunn av dette og de potensielt flyktige situasjonene de befinner seg i, må politifolk og sosialarbeidere alltid være på utkikk etter potensiell vold.

US Occupational Safety and Health Administration (OSHA) definerer vold på arbeidsplassen som "enhver handling eller trussel om fysisk vold, trakassering, trusler eller annen truende forstyrrende atferd som oppstår på arbeidsstedet."

Det er ikke begrenset til ansatt-til-ansatt altercations. Arbeidsplass vold omfatter alle former for vold på arbeidsplassen, for eksempel en kriminell røffe en nærbutikk ved pistol eller en krigsførende fullstendig truende bartender som nekter å tjene ham mer alkohol.

Arbeidsplass vold kan være dødelig. Ifølge det amerikanske arbeidstidsstatistikkbyrået (BLS) utgjorde volddrager seg mer enn 11 prosent av skader på arbeidsplassen i 2010. Mord er den største kvinnelige drapsmannen på arbeidsplassen.

OSHAs rolle i forebygging av arbeidsplass vold

OSHA er det amerikanske regjeringens tilsynsorgan for arbeidsplassproblemer. Det er en del av US Department of Labor. OHSA inspiserer arbeidsplasser og gir tilbakemelding til arbeidsgivere om hva de kan gjøre for å forhindre arbeidsplassskader. Dette inkluderer inspeksjon for og å gi informasjon om vold på arbeidsplassen.

I henhold til arbeidsmiljøloven fra 1970 gir OSHA arbeidstakere flere rettigheter:

  • Å be om inspeksjon av arbeidsplassen
  • For å få inspeksjonsresultater
  • Å utøve sine juridiske rettigheter uten gjengjeldelse og diskriminering av arbeidsgiveren
  • Å motta opplæring om OSHA-forskrifter og hvordan de gjelder for den aktuelle arbeidsplassen
  • Å se registreringer på arbeidsrelaterte skader og sykdommer
  • Å se sine egne journaler

Generelt sett faller private arbeidsgivere og regjeringer under OSHAs jurisdiksjon. I henhold til OSHA, gjelder ikke loven "selvstendig næringsdrivende, nærmeste familiemedlemmer til gårdsarbeiderne som ikke ansetter eksterne ansatte, og fare på arbeidsplassen regulert av et annet føderalt byrå."

Vedta en arbeidsplass for voldspolicy

OSHA anbefaler at arbeidsgivere vedtar en nulltoleransepolitikk mot vold på arbeidsplassen som dekker ansatte, entreprenører, kunder og alle andre som kan komme i kontakt med organisasjonen. En slik politikk beskytter ikke bare ansatte mot vold, men det beskytter også arbeidsgiveren om vold oppstår.

Ansatte bør være opplært i organisasjonens politikk, måter å redusere risikoen for vold, metoder for å oppdage vold, og hvordan man kan håndtere voldsomme situasjoner. Avhengig av firmaet og stillingen som en bestemt medarbeider har, kan det være hensiktsmessig å handle når det gjelder å håndtere voldsomme situasjoner. For eksempel vil en kontorist og en politimann følge svært forskjellige protokoller når de står overfor en voldelig situasjon i løpet av å utføre sine arbeidsoppgaver. Mens detaljhandelen vil bli forventet å unngå vold for enhver pris, vil politimannen trolig konfrontere en voldelig situasjon.

Eksempler på arbeidsplass vold i amerikansk regjering

Arbeidsplass vold har hatt alvorlige konsekvenser i forhold til den amerikanske regjeringen:

  • Amerikanske idiom "går post" ble laget i referanse til en rekke hendelser som begynte i 1983, hvor USAs posttjenestepersonell fortsatte å drepe sprees på postkontorlokaler.
  • Los Angeles politifolk møtte oppgaven med å hevne oppløser i 1992 etter at en jury frikjent fire LAPD-offiserer anklaget for å slå den afroamerikanske lastebilsjåføren Rodney King.
  • Terrorangrep på statlige eiendommer, for eksempel Oklahoma City-bombingen i 1995, bombingen av USS Cole i 2000, og 11. september flyselskapshacking og etterfølgende sammenbrudd i 2001, kan alle klassifiseres som vold på arbeidsplassen. De 11 september-angrepene utgjorde vold på arbeidsplassen for flyselskapets ansatte, forretningsreisende, Pentagon-ansatte og World Trade Center-ansatte.

Interessante artikler

Forskningstekniker Cover Letter Eksempler

Forskningstekniker Cover Letter Eksempler

Eksempler på dekselbrev for en stilling som tekniker, med råd om hva som skal inkluderes, og tips for å skrive et effektivt følgebrev for en jobb.

Påkrevd mot ikke-utmeldte ansattes fordeler

Påkrevd mot ikke-utmeldte ansattes fordeler

Lær hvilke lover som gjelder når det gjelder ytelser til ansatte, og hvilke arbeidsgivere har fortsatt skjønn når de designer fordeler.

Forskning Disse moderskapspremiene før baby

Forskning Disse moderskapspremiene før baby

Et stort flertall av amerikanske selskaper vil gi fire til seks uker med barselslønn. Hvis din bedrift ikke gjør det, er det andre alternativer å forfølge.

Forskningsassistent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Forskningsassistent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Forskningsassistenter gir støtte til fagfolk som driver eksperimenter og forskning. Tjenestene varierer sterkt basert på forskningsfeltet.

Reserve og National Guard Retirement Pay System

Reserve og National Guard Retirement Pay System

Lær om pensjonsalarmsystemet for USAs militære reserver og nasjonalvakt, som er annerledes enn aktiv plikt.

Forstå Avkastnings- og Inntektserklæringen

Forstå Avkastnings- og Inntektserklæringen

Forstå Leie og Inntektserklæring (LES) er forenklet med disse omfattende forklaringene for medlemmer av Reserve og National Guard.