• 2024-06-28

Hvordan Pet Groomers kan forhindre skader og ulykker

What It Takes To Run A Dog Grooming Business In NYC

What It Takes To Run A Dog Grooming Business In NYC

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Selv om du er en kjæledyrglimmer kan være veldig givende og potensielt lukrativ, er dette det mest krevende yrket innen kjæledyrindustrien, særlig fordi dette feltet gir størst potensial for skader og ulykker til kjæledyr og groomere selv. Ikke bare oppdager groomere seg selv å være kvittete, skremte, samarbeidsvillige eller til og med rett og slett aggressive kjæledyr, de som i dette yrket arbeider som regel med skarpe gjenstander, tungvint grooming tabeller, oppvarmede tørkeapparater, vann og andre potensielt farlige gjenstander og sikkerhetsproblemer.

Selv de mest erfarne, dyktige, ansvarlige dyreprodusenter er ikke immune fra den periodiske ulykken, ofte uten egentlig feil. Som det gamle ordtaket går, "En unse forebygging er verdt et pund av kur." Så nedenfor er noen svært viktige tips for å forebygge kjæledyrsulykker.

Lær av andre kjæledyromsorgulykker

I den siste tiden har det vært ganske mange horrorhistorier knyttet til dette yrket. I 2012 saksøkte to kunder som tok sine hunder til en petco på Hawaii, etter at kjæledyret var angivelig skadet. Det har også vært rapporter om uovervåket hunder som blir hengt av grooming loops når de ved et uhell falt fra eller forsøkte å hoppe av grooming tabeller, hunder gir etter varmeutmattelse etter å ha blitt forlatt under varme drivere, og hunder blir angrepet og alvorlig skadet eller til og med drept av andre hundekunder.

Chuck Simons, oppfinneren av Groomer's Helper-kjæledyrhelsepåvirkning, fortalt en hendelse på et navngitt salong hvor en hund hoppet fra et bord da han så sin eier utenfor salongen, krasjet gjennom et tallerken glassvindu og forårsaket en bilulykke som resulterte i i $ 1 million i total skade!

Disse kan være ekstreme, sjeldne eksempler på hvilke ulykker som kan skje i kjæledyrsalonger. Men dette illustrerer hvor viktig det er for groomers å holde seg på tærne og være forberedt på noe.

Sikkerhetstips

Pass på at utstyret du bruker, sikrer maksimal sikkerhet for kjæledyr, dine ansatte og deg. I tillegg må man håndtere valper, eldre hunder og overvektige kjæledyr med særlig forsiktighet. Ovennevnte Groomer's Helper er en utmerket enhet ved at den holder kjæledyr fra å spinne, blir smittet i løkken, hopper og / eller faller fra bord og biter.

Vær forsiktig når du klipper eller barberer kjæledyr som har ekstremt mattte strøk. Ettersom mattene kan være svært nær hudoverflaten, gir dette et større potensial for kutt og nicks. Så, om mulig, trekk matten vekk fra huden med en kam før du klipper. Hvis dette ikke er mulig, bør du vurdere å barbere kjæledyret.

Vær oppmerksom på våte gulv og tørk dem umiddelbart for å forhindre glid og fall. Dette gjelder også for områder hvor kundene kan være til stede. Sørg derfor for å rydde opp etter kjæledyrulykker i dine venteområder, sørg for at hundene er skilt for å hindre kamper, og hold alltid hundene sikret i bånd når de fører dem gjennom salongen.

Det er visse aromaterapi shampoos og grooming produkter som faktisk har en beroligende effekt på kjæledyr. Sist men ikke minst, tålmodighet og mildhet er virkelig gode dyder i dette yrket. Alltid vær rolig og snakk med kjæledyrene i en myk, beroligende stemme og håndter dem med mye TLC.

Hva å gjøre i tilfelle skader eller ulykker

Avansert forberedelse og alltid forutse et worst case scenario er avgjørende, og derfor er det så viktig å ha riktig ansvarsforsikring. Når du handler for politikk, vær oppmerksom på muligheten for ulykker og skader, til dine kunder og ansatte.

Det er like viktig å alltid ha førstehjelpspakker tilgjengelig - for kjæledyr og folk - med følgende elementer:

  • Gasbind
  • Plaster
  • Peroksid
  • Antibiotisk krem

Du bør straks påpeke eventuelle skader på kjæledyrets foreldre, be om unnskyldning og tilbud om å betale noen veterinærregninger som kan oppstå på grunn av skaden. Du vil da kanskje tilby kunden en gratis grooming sesjon.

Velg de riktige ansatte

En annen faktor som er veldig viktig å vurdere, er å ansette de riktige ansatte som et forebyggende tiltak. Selv om sertifisering og formell opplæring for øyeblikket ikke er nødvendig for å være en kjæledyrkonsulent hvis det er mulig, er det best å ansette folk som har mottatt dette.

Det er også veldig viktig å avgjøre om dine ansatte faktisk elsker dyr, noe som er en egenskap som mange groomingvirksomhetseiere kan overse under ansettelsesprosessen. Det er lett å bare anta at noen i dette yrket elsker kjæledyr. Beklager å si at det er folk som kommer inn i denne kjæledyrtjenesteindustrien rett og slett fordi det er etterspurt, og de ser bare dette som en måte å tjene penger på, ikke fordi de virkelig elsker dyr. De som virkelig elsker dyr, er mer sannsynlig å jobbe bra med dem og være mer forsiktige.

Vet når du skal brann dine fire-legged-klienter

Det kan være tilfeller når en av dine fyrbenta klienter er så ukontrollert og til og med rett og slett farlig, for andre og seg selv, at det bare ikke er noe å gjøre med dem. Det er da det kan være på tide å dele veier. Til slutt, opprettholde slike kunder er bare ikke verdt innsatsen og stress, for deg eller kjæledyret. Så informer klienten høflig om at du føler at det er i dyrets interesse å slutte å bli betjent av deg.

Til slutt kan dyreprodusenter som følger disse retningslinjene og alltid er forberedt på de verste scenariene, minimere potensielle tragiske ulykker og skader på kjæledyr, dine menneskelige klienter, dine ansatte og deg selv.


Interessante artikler

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.