• 2024-07-02

12 Legitime arbeidstjenester fra industrien

Hvordan er det å leve med kreft i disse koronatider | Webinar

Hvordan er det å leve med kreft i disse koronatider | Webinar

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En karriere fra hjemmet er oppnåelig for de fleste med en datamaskin, mobil enhet og internettilgang. Dessverre blir arbeid fra hjemmet svindel blitt mer utbredt da slike jobber blir mer vanlige, noe som kan gjøre det vanskelig å skille legitime muligheter fra de falske.

Når du starter søket etter en legitim hjemme-basert jobb, husk at enhver stilling, som jobber hjemmefra eller ikke, vil betale bedre hvis du har erfaring. Start ditt søk etter en hjemme-jobb ved å se på områder der du har erfaring eller utdanning, om mulig.

  • 01 Virtual Call Centers

    Arbeids-hjemme-jobber jobber i spekteret fra freelancing for forbrukermagasiner for å blogge til crowdsourcing redigeringsjobber. Vanligvis arbeider hjemmefra forfattere og redaktører som frilansere. Hvis du allerede jobber for et selskap som forfatter eller redaktør, kan det første skrittet være å overbevise sjefen din om å gi deg telekommunikasjon. Alternativt kan du alltid vurdere å bli freelancer og se etter hjemmebasert skriving og redigering av jobber.

  • 03 Transkripsjon

    Hjem transkripsjon jobber pleier å være rettet mot de med minst noen erfaring. Vanligvis tar det litt tidligere arbeid som transkripsjonist for å fange høyere betalende konserter. Kompetanseområder omfatter bedrifts-, finansiell, juridisk og medisinsk transkripsjon.

    Det er mange falske jobboppføringer for denne bransjen, så sørg for å se etter advarselsskilt av svindel. Sjekk at noen muligheter er trygge, og bli kjent med hva en legitim hjemtransskripsjonsjobb ser ut.

  • 04 Online Data Entry

    Dataoppføring omfatter forskjellige jobbtitler, men de inneholder vanligvis vanligvis alfabetiske, numeriske eller symbolske data i et selskaps system fra skriftlige eller lydfiler ved hjelp av et tastatur og en datamaskin. De fleste legitime selskaper som ansetter for denne typen arbeid, ansetter folk som uavhengige entreprenører og ikke heltidsansatte. Dataregistreringsjobber er ofte agn i arbeid fra hjemmet svindel, så sørg for å undersøke mulighetene nøye. Aldri betale for sett eller programvare.

  • 05 Forsikring

    Forsikring er en bransje som ansetter mange teleselskaper, og de tilgjengelige jobbene fra jobben er ganske varierte, alt fra forfattere og appraisører til saksbehandlere og forsikringsagenter, samt stillinger i IT og prosjektledelse. Mens mange forsikringsselskaper ansetter disse stillingene direkte som arbeidstidsjobber, kan andre tilby fleksible alternativer for eksisterende ansatte eller deltid telekommunikasjon.

  • 06 Medisinsk

    Selv om arbeid hjemmefra ikke er vanligvis forbundet med det medisinske feltet, kan et overraskende antall medisinske jobber utføres hjemmefra. Slike yrker omfatter medisinsk transkripsjon, medisinsk koding og virtuell sykepleie. Selv noen farmakere arbeider hjemmefra gjennomgå resepter, overvåker overføringer fra ett apotek til et annet, og gir råd om bruk av medisiner. Mange av disse jobbene krever noen form for sertifisering, opplæring, skolegang og / eller tidligere erfaring.

  • 07 Online utdanning

    De nettbaserte utdanningstillatelsene som nå er tilgjengelige, spenner over et bredt spekter av kvalifikasjoner i kandidater, alt fra erfarne lærere med mastergrad og undervisningsbevis til studenter med evne til veiledning.

  • 08 søkemotor evaluering

    Søkemotor evaluatorer jobber online som uavhengige entreprenører og gir tilbakemelding om hvorvidt søkemotorresultater er omfattende, nøyaktige, relevante og aktuelle. De er den menneskelige kvalitetssikringskontrollen i et system som kjøres av kompliserte algoritmer. Søkemotor evaluatorer må være kjent med språket og kulturen til de lokale søkemotormedlemmene. Vanligvis er disse stillingene tospråklige, men noen åpninger er tilgjengelige for engelsksøkende søkevaluatorer.

  • 09 Arbeide med ikke-engelsktalende høyttalere

    Hvis du er tospråklig, åpner dette mange muligheter for legitime arbeidsmuligheter, for eksempel jobber på tospråklige call centre, oversettelsesjobber, onlineundervisning og mer. Mange oversettelsesjobber gjøres av frilansere, men noen selskaper ansetter hjemme-baserte oversettere som ansatte.

  • 10 Finans, regnskap og bokføring

    Legitime arbeids-hjemme-jobber for regnskapsførere og finansielle fagfolk driver spekteret fra sertifiserte offentlige revisorer (CPA) til bokføring til meglere. Din lønn bør korrelere med din erfaring, så hvis du er ny på feltet, vær forsiktig med et tilbud som lover stor fortjeneste; det er sannsynligvis en svindel.

  • 11 kunst og design

    Mange medier, markedsføring og reklame selskaper er avhengige av frilans kunstnere for fotografering, grafisk design arbeid, illustrasjon og mer. Du vil sannsynligvis måtte vise en portefølje av arbeid relatert til dine ønskede prosjekter eller konserter.

  • 12 sosiale medier

    Med økningen av sosiale medier kom et behov for de som kan bruke sosiale medier effektivt for bedrifter over bransjer. Arbeid fra hjemmet i sosiale medier kan inkludere strategiutvikling, fellesskapsbygging, sosial media-kontoadministrasjon, skape og planlegge innlegg og evaluere innhold.


  • Interessante artikler

    Kundeservice Gjenoppta Eksempel Med En Profil

    Kundeservice Gjenoppta Eksempel Med En Profil

    Her er et eksempel på et CV med en profil for en kundeserviceposisjon med tips om hva du skal ta med, så det blir lagt merke til og valgt av arbeidsgivere.

    Sample Cover Letters for Retail og Customer Service Jobs

    Sample Cover Letters for Retail og Customer Service Jobs

    Leter du etter en ny stilling i detaljhandel eller kundeservice? Her er en veiledning for å skrive et følgebrev som får deg til å merke.

    Kundeservicefagliste og eksempler

    Kundeservicefagliste og eksempler

    Liste over kundeserviceferdigheter til bruk i CV, omslag, jobbsøknader og intervjuer, med tips for hvordan å markere dem og eksempler.

    Tilpasset omslagstavle Eksempel på karriereendring

    Tilpasset omslagstavle Eksempel på karriereendring

    Gjennomgå et eksempelbrev som fokuserer på en karriereendring og ferdighetene som kreves for den stillte stillingen, med tips for hvordan du skriver og hva du skal inkludere.

    Fremgangsmåte for å tilpasse kommunikasjonen din for hver målgruppe

    Fremgangsmåte for å tilpasse kommunikasjonen din for hver målgruppe

    Vil du effektivt kommunisere informasjon til dine publikum? Bruk disse fem trinnene til å bli en bedre og mer effektiv HR-presentatør som får resultater.

    Cyber ​​Intelligence Analyst Karriere Oversikt

    Cyber ​​Intelligence Analyst Karriere Oversikt

    En titt på cyber intelligence analytikere som inneholder et sammendrag av sine oppgaver, samt nødvendig opplæring, erfaring og tekniske ferdigheter.