• 2024-06-30

10 tips om hvordan du holder jobben din

10 TIPS FOR MOTIVASJONEN DIN

10 TIPS FOR MOTIVASJONEN DIN

Innholdsfortegnelse:

Anonim
  • 01 Vær den rette, uunnværlige personen som har behov for organisasjonskunnskap

    Bidrag som legges målbart til bunnlinjen via kostnadsbesparelser, prosessforbedringer, økt salg, og nye kunder blir lagt merke til og vil bidra til å holde jobben din. Det er ikke nok til å gjøre forbedringen, sjefen din må vite at du har gjort forbedringen. Målbare bidragstall.

    Begynn med å sette mål med sjefen din, bli enige om målinger og avgjøre når han eller hun vil ha tilbakemelding. Gjør forbedringsdokumentet utgangspunkt og fremgang, del resultatene med sjefen din og interesserte andre.

    Sørg for at målingene dine er nøyaktige, og at ledergruppen ser dokumentasjonen din. Hvis din bedrift tilbyr anerkjennelse for ekstraordinære bidrag, be sjefen din om å nominere deg.

    Kristy Chamberlain, en Baton Rouge, LA Human Resources Manager, sier, "Vær synlig. Frivillig for ekstra oppdrag som gjør sjefen og sjefens sjef kjent med navnet ditt. Utform en brosjyre, ta minutter på executive møtet, polsk en rapport - arbeid flittig og bli lagt merke til."

    Jay Himes, en administrerende direktør i Lynchburg, VA, tilføyer: "Sørg for at du gir verdi. Spør alltid:" Hva er dine resultater i dag? Hvordan kunne du ha brukt tiden din bedre? ""

    Utseende som skal unngås: Du vil ikke se ut som en braggart, så en beskjeden, lavnøkkel tilnærming til hele prosessen anbefales. Bruk disse anbefalingene for prosesser og forbedringer som betyr noe; ikke hver prosess fortjener din tid.

    Flere ressurser om å gjøre arbeidet ditt målbart og synlig

    • Slik øker du synligheten på jobben
    • HR som produkt: Vær Human Resources Brand of Choice
    • Utover tradisjonelle SMART-mål
  • 03 Tjen penger for selskapet: Bidra til inntektsgenerering, salg, fortjeneste

    Personer i ansettelsesroller som tjener penger til selskapet, vil være de siste til å gå. Faktisk har en nylig studie fra JobFox indikert at toppresesjonssikre jobber inkluderer salg og forretningsutvikling som nummer én. Salgsadministrator og kontoadministrator / kundesupport er i de ti ti resesjonssikre jobbene.

    Dette betyr ikke at alle posisjoner i salg og markedsføring er trygge. Du vil holde øye med bedriftens samlede salg og fortjeneste, landets lag i din bransje, og på hvordan resesjonssikre produktene dine er. Hvis du selger bannerannonser på nettet, for eksempel, og bransjestankene, vil du være bedre å bytte til en jobb som selger betal per klikk-annonser tidlig.

    Hvis jobben din ikke genererer inntekter, overfører du til en jobb som gjør det. Er du allerede i en jobbsøkingsjobb? Lag enda mer penger for din arbeidsgiver.

    Sam Staffen, en uavhengig hendelsestjeneste som er profesjonell i Detroit, MI, foreslår en annen måte å selge firmaet på. "Selg andre på din bedrift. Hvis du er en ledelseskonsulent på Joe's Web Designs, bør du aktivt forfølge folk som er interessert i å lage webdesign.

    "Selg selskapet på fritiden.Si, "vi har et nettsted - har du vært der?" Når du er i baren og hører noen som sier at de trenger et webdesign, sørg for å nevne firmaet ditt.

    "Fortell andre ansatte hos Joe for å fortelle folk om din bedrift. Fremme kontinuerlig din bedrift. Få bedriften din mer virksomhet, og så vil du garantere fremtidig ansettelse. Det er så enkelt."

  • 04 Be om mer arbeid og mer utfordrende oppdrag

    Ansatte som er villige til å ta på seg flere oppdrag, hjelper medarbeiderne til å møte sine frister, og frivillig for stadig mer utfordrende oppgaver, blir verdsatt. Mengden arbeid de bidrar til organisasjonen øker sin verdi i selskapets øyne.

    Men deres vilje til å vokse sine ferdigheter og evne til å bidra, sender en kraftig melding om at de vil fortsette å vokse som ansatte i fremtiden.

    I en ansatt oppsigelsessituasjon er en av hovedhensynene om medarbeiderne kan fortsette å utvikle seg for å fylle de jobber arbeidsgiveren forventer i fremtiden. En ansatt som konsekvent har vist seg villig til å omfavne vekst og utfordring, er verdsatt.

    En ansatt som gjør samme jobb, på samme måte, i spesielt gjentatte typer oppgaver, viser ikke potensialet til å vokse. Denne ansatt vil bli sett på som mindre i stand til å fylle de færre, nyopprettede jobbene etter oppsigelse.

  • 05 Pass på at din leder liker deg; Invitere ekte tid, komplimenter, oppmerksomhet

    Nei, dette suger ikke opp til sjefen eller brune-nosing eller de hundrevis av andre nedsettende vilkår som brukes til å beskrive en ansattes forhold til hans eller hennes veileder.

    Dette forslaget er å utvikle et legitimt, vennlig, positivt, støttende forhold til sjefen din. Ledere vil ikke legge av ansatte med hvem de har et ekte arbeidsvennskap.

    Ledere er også folk, og hvis de stoler på deg, som deg, og er avhengige av deg, vil de motstå å legge deg av. Du dobler effekten av smaken hvis du har cross-unit eller cross-avdelingsansvar og har utviklet dette forholdet med begge ledere.

    To personer må være overbevist om å la deg gå. Det er ikke veldig sannsynlig hvis du lager målbare og verdsatte bidrag på hvert lag.

    • Hvordan komme sammen med din chef
    • Dårlig til benet: Å håndtere en dårlig sjef
    • Hvordan lage din nåværende jobb jobb
  • 06 Vær en lavt vedlikeholdsarbeider: Nei, Klaging, whining eller monopolisering av sjefen

    Ansatte som krever lavt vedlikehold fra en leder er verdsatt og belønnet. Nesten ingen ansettelsesforhold er verre enn den trengende ansatt fra hvilken lederen forventer å alltid høre klager eller whines.

    Ja, lederen har en forpliktelse til å lytte til dine grep og misnøye, men for å dominere samtalen med disse meldingene påvirker absolutt arbeidets verdi i lederens øyne.

    Når lederen din stønner når han eller hun ser deg kommer, vet du at dette er feil strategi for å holde jobben din. Spesielt når færre medarbeidere jobber med færre, nyutviklede arbeidsplasser, vil lederen din ha enda mindre tid til å dumpe deg. Kom deg over det, eller du kommer til å være på mottakssiden av en layoff.

  • 07 Arbeid lange timer og sørg for riktig folkemerking

    Glem arbeidslivets balanse for en stund. Du vil at ditt lederskap skal oppfatte deg som svært hardt arbeidende. «Perception», sa Tom Peters, "er alt det er." Og oppfatning er en del av beslutningen om hvorvidt du beholder jobben din.

    Arbeider i en bilfabrik, de ledende lederne, deres rapporteringsledere, og til og med frontlinjelederne, forlot aldri hjemme til plantelederen hadde gått for dagen. Ser på kontorer, ansatte visste nøyaktig hva som foregikk.

    Minuttet den store sjefs bil trakk ned stasjonen, hver annen leder låste sine kontorer og dro hjem. Men ikke en av dem ville forlate før han hadde. Og siden han kom til syv og forlot mellom seks og syv, var det arbeidstidene.

    Dette antyder ikke at du vedtar et slikt arkaisk, hierarkisk system. Men dette kan ikke være tid, når du bygger din karriere eller din bedrift er urolig, der du vil komme tidlig, så du kan gå tidlig.

    Hvis sjefen aldri ser deg ankomme og skrivebordet ditt er tomt om ettermiddagen, klarer du å gå rundt en tur hver dag, blir bildet ditt som en hardt arbeidende ansatt - selv om sjefen var enig i timene. Når layoffs loom, ansiktstid med kollegaer og sjefen på kontoret får konsekvens.

    Utseende som skal unngås: Ansattes planteleder visste nøyaktig hva som foregikk - han hadde ikke alltid vært planteleder. Disse praksisene var innebygd i kulturen. Han la ikke merke til, men var at disse ansatte hadde sluttet å jobbe mye tidligere enn da de dro.

    De satt faktisk og ventet på ham å forlate - og det var alt de gjorde. De leste en sporadisk bok eller flyttet rundt en bunke med papirer for å se seg opptatt. I dag ville de være online å gjøre personlig virksomhet. Hvis du er på jobb-arbeid.

  • 08 Hold dine personlige og faglige ferdigheter voksende og utvikle

    Vokse med jobben din og kampanjer Du kan være en verdsatt ansatt, men hvis dine ferdigheter og bidrag ikke accelererer i løpet av årene når knase tid kommer, kan du komme deg ut av en jobb.

    Det er bra at sjefen liker deg, men når du står overfor alvorlige utfordringer for den løpende suksessen til selskapet, er det ikke nok å ha en likt, kjent mengde.

    Selskapet må se dine talenter og bidrag som avgjørende for selskapets fremtidige suksess. Hvis du gjør en anstendig jobb, vil dine rapporterende medarbeidere like og komme sammen med deg, og jobben blir ferdig, vil du sannsynligvis kaste en stund. Endring er vanskelig selv når endringer vil være til fordel for organisasjonen.

    Men når bedriften ser ut til å kutte kostnader og skape en vellykket fremtid, vil bare de beste overleve. De svakere spillerne, de som satser på lang levetid, middelmådig ytelse og plassering, i stedet for å vokse, utvikle og utfordre sine talenter og ferdigheter, vil være blant de første til å gå.

  • 09 Lagbygg med medarbeidere: Samarbeide for å nå mål og suksess for alle

    Du vil være kjent og likte blant de menneskene som selskapet anser som superstjerner, allierte som har makt og vil snakke opp for deg. (Faktisk kan du oppnå jobbsikkerhet hvis du blir sett på som en superstjerne og på selskapets liste over gode ansatte.)

    Positive forhold til disse ansatte hjelper deg med å oppnå ditt oppdrag, din grunn til å jobbe. Men de tillater også ledelsen å knytte deg til de som gjør en forskjell for selskapet. I en oppsigelsestid er dette gruppen du vil bli tilknyttet.

    Arbeid på tvers av avdelinger så mange kjenner arbeidet ditt og krediterer bidragene dine.

    Jason Matuska, senior ansatt på 4 Corner Resources i Orlando, FL, sier, "Jeg hater å si det, men politisk med overordnet ledelse. Det er ikke det du vet, det er ofte hvem du vet."

    Du vil definitivt bygge vellykkede allianser på jobb med alle nivåer i organisasjonen. Jo flere som kjenner og setter pris på arbeidet ditt, desto mer sannsynlig vil du være å holde jobben dersom forholdene påvirker ansatte dårlig.

    • Spill bra med andre: Utvikle effektive arbeidsforhold
    • Å håndtere vanskelige mennesker på jobb
    • Tips for å jobbe med mennesker på jobb
    • Topp ti måter å vise Vurdering
  • 10 Ta dine talenter og ferdigheter til et mer resesjonssikkert firma eller jobb

    Hvis din nåværende arbeidsgiver ser ut til å ta passende tiltak i løpet av de vanskelige tider de opplever, vil du sørge for at du beholder jobben din.

    Hvis du mener at arbeidsgiveren er ustabil og usikker, er det nå på tide å gå videre til en ny arbeidsgiver. I noen økonomiske tider anbefaler jobbsøkende spesialister å holde CV-en oppdatert dersom en mulighet for å gå glipp av det, vises for deg.

    I tillegg er det viktig å bygge og vedlikeholde kontakten med bedriftsnettverket. Når du bestemmer deg for jobbsøking, kan de hjelpe deg med tips og kundeemner. Det er vanskelig å skape et nettverk når du plutselig finner deg selv ledig.

    Vennligst ta disse ordene til sinns. Enten en arbeidsgiver vil dele dem med deg eller ikke, det er ti grunner til at en arbeidsgiver vil holde deg ansatt - når andre ikke er det.

    Selvfølgelig kan økonomiske uhell ta av selv de beste medarbeidere (for eksempel lukker selskapet), men for noe mindre enn dette miljøet, gjør disse tingene og utsett disse egenskapene for å bli på listen over gode ansatte.

    • Topp ti grunner til å avslutte jobben din
    • 5 flere grunner til å avslutte jobben din
    • Planlegg søket etter en HR-jobb
    • Hvordan finne arbeidsplasser i HR-raske

  • Interessante artikler

    Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

    Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

    Et arbeidsteam og et fellesskap av praksis deler flere fellesheter. Men de har også betydelige forskjeller, og de tjener forskjellige behov.

    Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

    Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

    Forbundsregeringen i USA tilbyr konkurransedyktig lønn, spesielt for rettsvesenet. Lær hvordan føderal lønnsskala fungerer for ansatte.

    Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

    Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

    Få informasjon om hvordan avgangs- og feriebetaling påvirker arbeidsledigheten, herunder hvordan du rapporterer det og hvordan avgang påvirker arbeidsledighetstjenestene.

    Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

    Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

    Lær hvordan turmarkedsføring fungerer og som musiker hvor mye en kunstner kan forvente å tjene fra bandt-shirt-salg.

    Arbeidsdeling for å redusere utslipp

    Arbeidsdeling for å redusere utslipp

    Lær om arbeidsdeling som en strategi for å redusere permitteringer mens brukergrensesnitt betaler en del av lønn for ansatte.

    Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

    Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

    Trenger du å kjøpe helseforsikring for familien din? Oppdag trinnene du kan ta for å velge de riktige ansattes ytelser og familie helseforsikring nå.