• 2024-06-30

Lær om fordelene med hundearbeid for barn

Satisfying Video l Kinetic Sand Nail Polish Foot Cutting ASMR #7 Rainbow ToyTocToc

Satisfying Video l Kinetic Sand Nail Polish Foot Cutting ASMR #7 Rainbow ToyTocToc

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et barn som er kjæledyrelskere, kan være veldig spent på å ta på seg løpende jobber. Barn under 14 år har begrensede sysselsettingsmuligheter, og hundeløping kan være en av de få mulighetene for arbeid som er tilgjengelig for dem. Akkurat som kjæledyrsittingjobber har sine fordeler og ulemper, men det gjør også hundevennlige jobber.

Utforsk noen av funksjonene i denne arbeidsmuligheten for barnet ditt, fordi hvem vet? Den hundevennende ungdommen kan en dag bli dyrlæge, åpne opp en groomsvirksomhet, drive dyreske eller ta på seg annen næringsvirksomhet eller karriere.

Fordelene av barn hunden går

Hundeløping betaler ofte mer penger enn kjæledyrsitting og kan bli en vanlig jobb for barnet ditt hvis hun knytter seg til den rette firbenet klienten. Fordi hunder er svært vanlige husdyr, kan barnet ditt lett finne familier som trenger en hundevogn.

Barn kan komme i gang ved å fortelle venner og naboer om deres nye hundevandring. I tillegg vil de kanskje sjekke med eldre mennesker som har problemer med å gå sine egne kjæledyr.

Hundeløp gjør en god jobb både om sommeren og når skolen er i økt. I løpet av skoleåret kan barnet gå hundene som en etterskolejobb. Det er ikke bare en morsom måte for barn og hunder å holde seg i form, men hundeløping vil ikke ta opp en stor del av ettermiddagen og kvelden, noe som gir tid til barna å fullføre skolearbeid og delta i ekstravitenskapelige aktiviteter.

Hundevandring er også et attraktivt alternativ for barn fordi det ikke krever at de spiser mye penger for å komme i gang. De vil ikke måtte betale penger for en uniform, for eksempel.

Når du starter, vil barna være klokt å kjøpe en ekstra bånd eller sele til hundene de går, et godt forsyning med plastposer og en vannflaske og bærbar bolle for å holde valpene hydrert.

I motsetning til andre jobber kan hundevandring være hensiktsmessig for barn i ulike aldre. Eldre barn kan ta på to forskjellige klienter samtidig og gå dem samtidig, slik at de kan tjene dobbelt inntektene. Barn bør gå hundene i godt opplyst og godt befolkede områder som de vet godt, holde øye med aggressive hunder, raske sykler og biler.

Når barnet ditt lander en ny klient, må du sjekke om hundens størrelse fungerer for barnet ditt. En sterk eller tung hund som kan trekke hardere enn barnet ditt kan håndtere kan skape et problem når en ekorn, scooter eller skateboarder whizzes av.

Ulemper med å gå på hund

Hundekjøring er mye moro, men klienter forventer fortsatt at barn skal være pålitelige. Et barn som går hundene daglig kan ikke bare ringe seg syk. Fido vil fortsatt trenge å gå sin tur. Pass på at barnet ditt har en venn eller søsken lined opp for nødhjelp, ellers kan du bli sittende fast med hunden.

Du må også sørge for at barnet ditt vet at rydding opp etter at hunden er i jobben. Barnet ditt skal alltid bære plastposer for å hente hundepinne og gåruter der det er minst en søppelkanne for å deponere avfallet.

Opprydding er ikke det eneste ansvaret ditt barn vil ha. Hundevandring innebærer omsorg for en levende vesen, så han må forstå konsekvensene av hans handlinger når han er med hunden. Slikt ansvar innebærer å holde hundene kule for å forhindre overoppheting i varmt vær, holde hunden i bånd hele tiden og ikke la det løpe ut på gaten og gi andre hunder og deres eiere en bred kaj til de vet at begge hundene er vennlige.

Fordi turer er så viktige for hunder, kan disse dyrene fortsatt trenge når det er kaldt, snø eller regner utenfor. Det ville ikke skade for barna å også vite noen grunnleggende førstehjelp for hunder, for eksempel å forstå hvordan man skal behandle en hund som får en blødende kutt på poten sin.

Dog Walking Lærer Kids Valuable Lessons

Hundevandring er kanskje ikke den rette passformen for hvert barn, men for dyreelskere som kan takle ansvaret, kan en daglig hundegangsoppgave lære barna mange gode leksjoner.

Ditt barn kan lære eller forbedre følgende ferdigheter:

  • Målinnstilling og prestasjon
  • Pålitelighet, ved å dukke opp hver dag
  • Selvmotivasjon og organisering, fra å administrere eksisterende kunder og finne nye kunder
  • Høyere bevissthet av verden rundt dem ved å holde øye med potensielle farer, som for eksempel andre uvanlige hunder
  • Ansvar, ved å ta vare på hunden og plukke opp etter sine "badebesøk"
  • Forhandling, fra å lære å utarbeide betalingsrenter med klienter
  • Forstå verdien de gir ved å utstede faste fakturaer og bli betalt
  • Lagring, budsjettering, og lære verdien av en dollar, nå som de har penger å bruke

Når det gjelder ansvar, skal barna håndtere følgende ansvar:

  • Holde forpliktelser å dukke opp hver dag, til tiden
  • Administrere sin egen tidsplan og kalender hver uke, selv om en forelder glemmer å minne dem om
  • Mood management, ved å samhandle med kunder med respekt og utføre turene med en god holdning selv om de ikke føler seg så motiverte
  • Empati og uselviskhet, ved å sørge for at dyret har nok vann etter behov og holder det trygt i båndet til enhver tid
  • Samhandling med voksne annet enn familie eller lærere

Barn bør undersøke hvor mye de kan ta betalt for sine hundevandringstjenester. Noen kunder vil tilby barnet en fast betaling, mens andre vil spørre hvor mye hun belaster. Hun lærer at prisene svinger ut fra klienten og omstendighetene.

Du kan hjelpe barnet ditt til å begynne å forske ved å veilede dem på nettstedet Care.com, som kan gi dem den beste prisen for hundevennere med postnummer. De vil sannsynligvis tjene mindre enn profesjonelle eller sertifiserte hundevandere, men som belaster alt fra $ 15 til $ 30 per time og kan gå så høyt som $ 50 per time. Barnet ditt kan også ringe rundt og få sitater fra andre som tilbyr tjenesten for å fastslå den pågående prisen i ditt område.


Interessante artikler

Navy NEC-koder - spesiell krigføring / EOD / dykker

Navy NEC-koder - spesiell krigføring / EOD / dykker

NEC-systemet kompletterer den oppnådde vurderingsstrukturen ved å identifisere personell på aktiv eller inaktiv plikt.

Talepatologen Intervju Spørsmål

Talepatologen Intervju Spørsmål

Her er en liste over ofte stilte intervju spørsmål til talepatologer. Forbered deg på intervjuet ditt ved å se hvilke spørsmål du kan forvente.

Eksempler på en talepatolog resume og omtale brev

Eksempler på en talepatolog resume og omtale brev

Hvordan skrive et CV og et brev til en talepathologist som vil få deg intervjuet, hva som skal inkluderes, og eksempler og maler for å laste ned.

Talepatologist Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Talepatologist Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Talepatologer vurderer, diagnostiserer, behandler og forebygger talerelaterte lidelser.

Hvor mye skal jeg tilbringe en gave til min chef?

Hvor mye skal jeg tilbringe en gave til min chef?

Du er ikke pålagt å gi sjefen din en gave, men hvis du vil, her er retningslinjer for hvor mye du skal bruke.

Speed ​​Meeting Icebreaker: Møt folk raskt

Speed ​​Meeting Icebreaker: Møt folk raskt

Trenger du en isbryter som hjelper møtedeltakere til å koble? Denne hastighetsmøtet isbryter forbinder folk via bevegelse, kommunikasjon og formål.