• 2024-07-02

Lærer Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

The Origin of Consciousness – How Unaware Things Became Aware

The Origin of Consciousness – How Unaware Things Became Aware

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Lærere instruerer studenter i et bredt spekter av emner, fra standardområder som mat, vitenskap og engelsk til andre fag som kunst, musikk og kroppsopplæring. Elementærskolelærere vanligvis når hver dag med samme gruppe studenter hver dag på et bestemt karakternivå, mens lærere i videregående skoler og mellomskoler skal jobbe med en annen gruppe studenter hver time, typisk fokuserer deres lærerinnsats på ikke mer enn ett eller to fag.

Læreroppgaver og ansvar

Å være lærer krever vanligvis evnen til å håndtere følgende oppgaver:

  • Kjennskap til benchmarks og standarder
  • Foredrag
  • Leder diskusjon
  • Lag leksjonsplaner
  • Vurder studentene
  • En-mot-en-jobb
  • Gruppearbeid
  • Møt med foreldrene

Avhengig av emnet de underviser og karakternivået, lærer lærerne elever etter en læreplan som inneholder referanser og gjennomgangsprosesser. De planlegger, utvikler, skriver og implementerer programmer i klasserommet i tråd med skoledistrikt og statlig utdanningskrav, holder rekord av studentprestasjon og sporing av evner.

Lærerne må holde klasserom engasjert mens de fortsatt vurderer studenter individuelt og jobber en-mot-en med studenter når det er nødvendig. Kommunikasjon med foreldrene er også en stor del av jobben, spesielt når studentene sliter og trenger ekstra hjelp eller oppmerksomhet utenfor klasserommet.

Lærer Lønn

US Bureau of Labor Statistics skiller mellom videregående og grunnskole lærere når de rapporterer om lønn. Mens tallene er ganske like, tjener videregående lærere litt mer. Den gjennomsnittlige årslønnen på $ 55.790 dekker alle lærere, men de øverste og nederste 10 prosentene for grunnskole lærere kommer litt lavere, henholdsvis $ 92.770 og $ 37.340.

  • Median årlig lønn: $ 55,790 ($ 26,82 / time)
  • Topp 10% årlig lønn: $ 95,380 ($ 45,85 / time)
  • Bunn 10% årlig lønn: $ 39,080 ($ 18,79 / time)

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Utdanning, opplæring og sertifisering

Alle stater krever at lærerne skal bli lisensiert, og for å få en lisens, må lærerne ha oppnådd en bachelorgrad som en del av et akkreditert lærerutdanningsprogram.

  • Utdanning: De fleste programmer tilbyr separate baner for grunnskole og videregående opplæring. Elementær utgave. Programmene forbereder vanligvis lærere til å undervise barnehagen gjennom omtrent sjette klasse, mens sekundær ed. Programmene forbereder lærere for ungdomsskolen og videregående opplæring. De fleste programmene krever minst ett semester av studentundervisning.
  • sertifisering: Spesifikke krav varierer fra stat til stat, men et opplæringsbevis varer vanligvis i fem eller seks år og dekker grunnskole eller videregående opplæring. Sekundær utgave. Undervisningsbevis inkluderer sertifiseringer for bestemte fag, som engelsk eller biologi. Sertifikater krever også ofte at lærerne fullfører et visst antall studiepoeng mot videreutdanning for at sertifikatet skal fornyes når tiden kommer.

Lærerferdigheter og kompetanse

Vellykkede lærere må kunne koble seg til studenter på en meningsfull måte som går utover klassens innhold. Noen av ferdighetene lærerne trenger inkluderer:

  • Verbal kommunikasjon: Lærerne må effektivt dele informasjon med studenter, kolleger og foreldre. Når du presenterer leksjoner for studenter, må lærerne være i stand til å gjøre det på en måte som holder studentene engasjert og interessert.
  • lytte: Kommunikasjon er en toveiskanal, og for å kunne vurdere studentene effektivt må lærerne forstå hvordan og hvorfor elevene kan ha problemer, eller hvorfor de må utfordres ytterligere.
  • Tålmodighet: Studentene lærer med ulike priser, så lærerne må være tålmodige med de som sliter og utformer måter å hjelpe dem med.
  • Kritisk tenking: Vurdere fremgang handler om mer enn bare graderingsoppgaver og tester. Lærerne må kunne analysere sine egne leksjoner og om de nå studenter effektivt.
  • Lidenskap for læring: De mest effektive lærerne er de som virkelig elsker å lære. Studentene gjenkjenner dette og er mer sannsynlig å lære å skaffe seg den lidenskapen fra lærere som har det.

Jobbutsikt

Ifølge US Bureau of Labor Statistics, er jobbvekst for lærere anslått til om lag 8 prosent i tiåret som slutter i 2026. Dette er litt bedre enn den 7 prosentveksten som forventes for alle yrker.

Flere faktorer påvirker tilgjengeligheten av lærerjobber. De som er sertifisert for å undervise i matematikk eller vitenskap, har typisk høyere etterspørsel enn de som lærer engelsk eller samfunnsfag. I tillegg er det mindre konkurranse om jobber i urbane eller landlige omgivelser enn det er i forstadsinnstillinger. Så en matte- eller vitenskapslærer som er villig til å jobbe i en tett befolket by, er mer sannsynlig å ha en lettere tid å finne en jobb enn en engelsk lærer på jakt etter jobb i forstadsområder.

Arbeidsmiljø

Lærerne har vanligvis egne klasserom som de er i stand til å ordne og dekorere til egen smak, relevant for emnet og nivået de lærer på. Videregående og mellomskole lærer vil ofte lære to eller tre seksjoner på ikke mer enn to eller tre kurs, mens grunnskole lærere generelt vil jobbe med samme gruppe studenter for det meste av dagen, og undervise i flere fag.

Fremdriftsplan

Skoletiden varierer fra bydel til distrikt over hele landet, men de fleste skoler starter i 7-8 timer og avviser studenter i området fra kl. 02.30 til 30.30 Lærere ankommer vanligvis 30 minutter til en time før klassene begynner og forlater 30 minutter til en time etter at klassene er slutt. Lærere som trener eller bidrar til å lede andre fritidsaktiviteter, vil ofte jobbe inn på kvelden for praksis eller spill.

Skoleår holder vanligvis ca 40 uker med en lengre sommerferie, men enkelte skoledistrikter sprer ut sine pauser i løpet av et helt kalenderår. De fleste lærere bruker sine pauser til å enten undervise sommerskole eller å fortsette sine egne utdanninger, i henhold til statlige krav der de bor.

Hvordan få jobben

STUDERE

Lærere må tjene en bachelorgrad som en del av et treningsprogram.

STUDENTLære

De fleste programmene krever minst ett semester studentundervisning, men mange andre programmer forventer at studentene får arbeid i klasserom, selv før de studerer.

SERTIFISERING

Ulike stater har forskjellige standarder, men alle krever at lærerne skal bestå en prøve for å få et læringsbevis.

Sammenligning av lignende jobber

Tradisjonelle K-12 lærerjobber er ikke den eneste måten å jobbe på på utdanningsområdet. Noen andre lignende karrierer, med median årslønn, inkluderer:

  • Skole- og karriereveiledere: $55,410
  • Karriere og teknisk utdannelseslærer: $55,240
  • Førskole lærer: $28,990

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2017


Interessante artikler

Kundeservice Gjenoppta Eksempel Med En Profil

Kundeservice Gjenoppta Eksempel Med En Profil

Her er et eksempel på et CV med en profil for en kundeserviceposisjon med tips om hva du skal ta med, så det blir lagt merke til og valgt av arbeidsgivere.

Sample Cover Letters for Retail og Customer Service Jobs

Sample Cover Letters for Retail og Customer Service Jobs

Leter du etter en ny stilling i detaljhandel eller kundeservice? Her er en veiledning for å skrive et følgebrev som får deg til å merke.

Kundeservicefagliste og eksempler

Kundeservicefagliste og eksempler

Liste over kundeserviceferdigheter til bruk i CV, omslag, jobbsøknader og intervjuer, med tips for hvordan å markere dem og eksempler.

Tilpasset omslagstavle Eksempel på karriereendring

Tilpasset omslagstavle Eksempel på karriereendring

Gjennomgå et eksempelbrev som fokuserer på en karriereendring og ferdighetene som kreves for den stillte stillingen, med tips for hvordan du skriver og hva du skal inkludere.

Fremgangsmåte for å tilpasse kommunikasjonen din for hver målgruppe

Fremgangsmåte for å tilpasse kommunikasjonen din for hver målgruppe

Vil du effektivt kommunisere informasjon til dine publikum? Bruk disse fem trinnene til å bli en bedre og mer effektiv HR-presentatør som får resultater.

Cyber ​​Intelligence Analyst Karriere Oversikt

Cyber ​​Intelligence Analyst Karriere Oversikt

En titt på cyber intelligence analytikere som inneholder et sammendrag av sine oppgaver, samt nødvendig opplæring, erfaring og tekniske ferdigheter.