• 2024-06-28

Lær om å være en hesteklubb

Death Note - L's Theme - Version A (Cut & Looped for an Hour)

Death Note - L's Theme - Version A (Cut & Looped for an Hour)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Grooms i hesteindustrien gir daglig pleie og vedlikehold for hestene under tilsyn. Det er en sertifisering for hesteklubber og mange karrieremuligheter.

plikter

Hesteklær er generelt ansvarlige for oppgaver som å miste ut boder, matlaging og distribusjon, rengjøring og påfylling av vannbeholdere, grooming og bading, rengjøringsklips, bandaging ben, klipping opp og administrering av grunnleggende førstehjelp for kutt og skraper. Grooms med riding ferdigheter kan varme opp eller kjøle ut en hest for sin rytter.

Grooms holder også hester for behandling av farrier og veterinær, bistå med forberedelser for å sende hester til show eller løp, og drive ulike deler av gården.

De fleste brudgommene overvåkes av en lammestyrer, trener eller foreman. Brudgommen forventes å rapportere tilbake til de i ledelsen når de oppdager skader, endringer i atferd eller potensielle farer.

Grooms må være forberedt på å arbeide utendørs i ekstreme temperaturer og varierende værforhold. De fleste brudgommene jobber seks dager i uken, hvor som helst fra 40 til 60 timer per uke. Arbeidstidene inkluderer ofte kvelder, helger og helligdager. Reise er ofte nødvendig for brudgom som jobber med konkurransehester i racing og viser bransjer.

Karrieremuligheter

Alle områder av hesteindustrien ansetter grooms for å bistå med grunnleggende hestestyring oppgaver. Grooms kan finne stillinger med racing stables, viser staller, rideskoler, boarding gårder, avl gårder, hingst gårder, poloklubber, equine veterinær klinikker og ernæringsmessige forsknings sentre.

Noen grooms spesialiserer seg ved å jobbe utelukkende med en hestegruppe, for eksempel føl, årlinger eller modne hingste. Andre velger å fokusere sin innsats på å jobbe i en bestemt sport eller med en bestemt rase.

Grooming ferdigheter er svært overførbare fra ett område av hest industrien til en annen, så det er alltid muligheten for å overføre til et annet område av equine sport eller produksjon. Noen individer velger også å reise internasjonalt mens de jobber med hester i pleieposisjoner.

Grooms er ofte i stand til å gå opp i lederstillinger som de blir mer erfarne. Mange tidligere brudgommer har overgått til karriere som stabile ledere, trenere, treningstrenere, ryttere, oppdrettere, veterinærassistenter eller gårdschefer.

Utdanning og opplæring

Mens ingen formell opplæring er nødvendig for brudgom, er det avgjørende at de har solid horsemanship ferdigheter. Disse ferdighetene kan bli kjøpt gjennom formell utdanning eller på opplæringstilbudet. Tidligere hestes eierskap eller frivillig erfaring på en lokal ridestasjon gir vanligvis den håperne brudgommen en god kunnskapsbase.

The Groom Elite-programmet tilbys på over 17 baner i USA. Dette 40-timers programmet består av 10 økter, og inkluderer både praktisk opplæring og klasseromsforedrag om hesteemner. Ved avslutningen av kurset oppnår brudgommen profesjonell sertifisering. Det er også et avansert sertifiseringsnivå som fokuserer på beinskader og behandling.

The British Grooms Association er en profesjonell medlemskapsgruppe for brudgom som setter ut kvartalsvis nyhetsbrev, legger opp jobber og tilbyr spesielle rabatter på personlig ulykkesforsikring.

Grooms som er ansatt på racerbanen må være lisensiert i den staten de arbeider med. Denne lisensen krever en enkel søknad og avgift; Det er ingen ferdighetsprøving involvert. Vis brudgom er ikke pålagt å holde noen yrkeskort.

Lønn

De fleste groomsposisjonene gir ikke en veldig høy lønn, selv om grooms som arbeider for større racerprogrammer kan kompenseres med bonuser når hestene i deres omsorg utfører seg godt i en konkurranse.

Grooms vanligvis tjene mellom $ 10 og $ 15 per time og noen arbeidsplasser som Indeed.com gir et estimat på $ 20.000 til $ 25.000 for brudgomsposisjoner. Det er mulig for brudgommer å tjene betydelig mer hvis de har ekstra spesialkompetanse eller ta en mer ledelsesroll i en stor operasjon.

Bolig- og reiseutgifter betales ofte av arbeidsgiveren, og noen stall gir brudgommen fri bruk av stall for sin personlige hest (hvis de har en). Noen arbeidsgivere tilbyr også helseforsikring fordeler.

Jobbutsikt

Bureau of Labor Statistics eller BLS prosjekter som jobber i dyrepleie og servicearbeider kategorien vil vokse med 22% fra 2016 til 2026. Etterspørselen etter grooms bør fortsette å være jevn over de ulike områdene i hestindustrien.


Interessante artikler

Hvordan finne en statlig praktik

Hvordan finne en statlig praktik

Faglige, statlige og lokale myndigheter tilbyr muligheter for studenter å få en bak kulissene, se på hvordan vår regjering kjøres.

Hvordan og hvor du kan søke om jobb med FedEx

Hvordan og hvor du kan søke om jobb med FedEx

Informasjon om FedEx jobber og karrieremuligheter, typer arbeidsmuligheter, jobbsøknadsprosessen og selskapsfordeler.

5 grunner til at du bør ta din refs tilbakemelding alvorlig

5 grunner til at du bør ta din refs tilbakemelding alvorlig

Når sjefen din gir deg tilbakemelding som du ikke er enig med, bør du aldri overse den. Finn ut hvorfor du bør ta tilbakemeldingen på alvor.

Fordeler og ulemper med et fleksibelt arbeidsplan

Fordeler og ulemper med et fleksibelt arbeidsplan

Fleksibelt arbeid kan tilfredsstille både ansattes og arbeidsgiverens behov i mange kapasiteter, men det er også ulemper. Se både det gode og det dårlige.

Overarbeidet - Du er ikke alene

Overarbeidet - Du er ikke alene

Mange arbeidere føler seg overarbeidet, ifølge en studie fra The Family and Work Institute. Finn ut hvilke faktorer som bidrar til at folk føler seg på denne måten.

10 tips for å øke din jobbtilfredshet

10 tips for å øke din jobbtilfredshet

Bekjemp for å opprettholde en balanse mellom arbeid og liv, samtidig som du øker din jobbtilfredshet og effekt? Her er ti tips.