• 2024-09-28

Slik forbereder du deg selv for en karriere i rettshåndhevelse

Hvordan skal du forberede deg til et jobbintervju

Hvordan skal du forberede deg til et jobbintervju

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Du kan være klar og villig til å jobbe i rettshåndhevelse, men du må også kunne. Dette betyr å ha en ren bakgrunn, være fysisk egnet, og gjennomføre litt skolegang og trening.

Retshåndhevelsesbyråer over hele landet finner det stadig vanskeligere å rekruttere og holde gode offiserer, men det er fortsatt mange mennesker der ute som ser fordelene med å bli politimann. Dessverre er ikke alle av dem i stand til å bli ansatt ennå.

Ta vare på de små tingene først

Sørg for at du møter de mest grunnleggende, minimale kravene før du ruller opp dine skjorter til å søke. Retshåndhevende organer vil ikke akseptere kandidater som ikke er amerikanske statsborgere. Du trenger også et førerkort i god stand.

Noen avdelinger vil akseptere søkere så ung som 18, mens andre krever at de har nådd sin 21 års fødselsdag.

Vær klar til å passere en lovhåndhevelse Bakgrunnskontroll

Vurder dine tidligere opptredener og foreninger før du selv vurderer å søke jobb som politimann. Pass på at det ikke er noen skjeletter i skapet ditt som kan hindre at du blir ansatt.

Bakgrunnskontroller for politibetjentene er grundige og grusomme. De vil se på din tidligere arbeidshistorie, enhver tidligere oppdaget eller uoppdaget kriminell historie, psykologiske evalueringer, og til og med en polygrapheksamen.

Det er unødvendig å si at du trenger en ganske ren bakgrunn hvis du vil ha håp om å bli ansatt, selv om du oppfyller de andre minimumskravene. Enkelte avdelinger vil overse veldig små misdemeanor-blemmer som fiksering av billetter, spesielt hvis de skjedde for lenge siden, men hendelser av narkotikarelaterte avgifter vil typisk forhindre at du blir ansatt.

Du må være fysisk kapabel

Vi har alle sett bilder av overvektige politibetjente, men selv om en politimyndighet ikke håndhever treningsstandarder etter du blir ansatt, du kan satse på at det vil ha vekt- og treningsstandarder på plass for ansettelsesprosessen.

Politiets avdelinger bruker vanligvis en av to typer tester: en fysisk ferdighetsprøve eller en fysisk treningsvurdering. Den beste måten å forberede seg på er å gjøre øvelser som bygger opp både din fysiske styrke og dine kardiovaskulære evner.

Rådfør deg med legen din før du begynner et treningsregime, og begynn å jobbe for å komme i form godt før du søker på jobben.

Unngå feil i søknaden din

Alt for mange mennesker gjør det aldri forbi den første søknaden når de går for lovhåndhevelse karriere fordi de forlater for mange utelatelser i deres søknader, eller de gjør for mange enkle feil. Les og fyll ut søknaden din grundig for å forsikre deg om at du ikke ender opp i "ikke ansett" haugen før du har en sjanse til å vise hva du kan tilby.

Opplæringshinder

De fleste rettshåndhevelsesavdelinger over hele USA vil akseptere søkere med videregående diplom eller GED. Få krever en høyskole grad - enten en tilknyttet, bachelor eller mester - selv om noen kan se mer gunstig på kandidater som har litt etter videregående opplæring.

Spesialisert opplæring på et politiakademi er også nesten universelt nødvendig, og oppføring til et akademi krever vanligvis å gå inn på eksamen. De fleste avdelinger administrerer en av tre eksamener: Asset, Compass, eller Law Enforcement Examination (LEE). Det er ofte en god ide å finne ut på forhånd hvilke du vil ta, slik at du kan forberede deg til den aktuelle testen, men alle tester for matematikk, grammatikk og leseforståelse.

Ingenting om politiakademiet er enkelt. Fra din første dag på akademiet til den siste dagen av feltet offiser opplæringsprogram, vil du studere lærebøkene dine og lese opp om lover og retningslinjer. Avdelingen vil sørge for at du vet alt du muligens kan vite om jobben. Akademisk opplæring omfatter både klasserominstruksjon og fysisk og styrketrening.

Hvorfor bry seg?

Karriere i rettshåndhevelse har en tendens til å tilby god lønn og potensial for fremskritt. Medianbetalingen for politimenn og detektiver var $ 62 960 i 2017, ifølge US Bureau of Labor and Statistics, halvparten av alle de som jobber i disse stillingene, tjener mer og en halv tjene mindre.

Lønnene kan variere avhengig av antall år med avdelingen, samt hvor du jobber. Store byer og storbyområder betaler mer. Fordeler er vanligvis overlegne med de som er knyttet til privat sektor jobber også.


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.