• 2024-07-02

Trykk inn i kraften til et ansattes henvisningsprogram

9 Surprisingly Easy Referral Marketing Strategies for Your Business

9 Surprisingly Easy Referral Marketing Strategies for Your Business

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ønsker du å tappe inn kraften til et arbeidstaker henvisningsprogram? Et henvisningsprogram som legger vekt på potensielle ansattes henvisninger fra nåværende ansatte, er en metode som arbeidsgivere bruker til å finne overordnede medarbeidere. Denne definisjonen inkluderer potensielle referanser fra ansatte fra sosiale medier og sosiale nettverk.

Ansatte er ivrige etter å henvise sine venner og kollegaer til deres nåværende arbeidsgiver dersom de er fornøyd med sin nåværende arbeidsgiver. De ønsker å jobbe med mennesker som de liker og respekterer. De vil også jobbe med medarbeidere som de tror vil få jobben gjort. Og de vil at deres firma skal lykkes. Så henvisninger fra nåværende ansatte til flotte mennesker bidrar til selskapets suksess og egen arbeidssikkerhet.

I tillegg, hvis dine ansatte elsker sitt arbeid, elsker og respekterer bedriften din som en arbeidsplass, vil de dele med deg de menneskene de bryr seg om mest. Hvorfor ikke dele godt med venner og familiemedlemmer? Ansatte ønsker respekt og beundring av de menneskene de kjenner. De vil tjene mer av det ved å tenke på dem og inkludere dem i en utmerket organisasjon.

Få ansatte er villige til å sette sitt eget navn og stempel på godkjenning på en person hvis de ikke er overbevist om at den henviste personen vil gjøre en god jobb. Nåværende ansatte har også et solidt bilde av organisasjonens kultur, miljøet arbeidsgivere pleier for ansatte på jobben. De vet hvilke venner som passer inn i din nåværende mengde medarbeidere.

Du kan be ansatte om henvisninger for bestemte jobber eller generelt å utvikle et basseng av spesielle, talentfulle kandidater før du trenger å ansette en person for en bestemt stilling. Du vil oppdage at dine ansatte er villige og i stand til å sende ansatte på din måte.

Rekruttere dine ansatte henvisninger fra dine medarbeidere sosial media kontakter

I denne verden av elektroniske sosiale medier og sosiale nettverk har et arbeidstakerhenvisingsprogram enda bredere potensial til å finne kvalifiserte kandidater. Hver person som du bruker, har sannsynligvis omfattende venner på Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest og Google+. Medarbeiderhenvisningsprogrammet ditt gjør det mulig å få tak i disse verdsatte kontaktene med alt fra personlig oppsøkelse til annonserte jobber.

Når en ansatt legger inn en åpen jobb på LinkedIn, ser hans eller hennes hundre assosierte brukere annonsen og spørre om flere detaljer fra den ansatte. Dette er en legitim kilde til ansettelseskandidater, også. Eventuelle samhandlinger som arbeidstakeren gjør for å få henvisningen til døren din, er kvalifisert til å regne som en ansatt henvisning.

Den viktigste faktoren i ansattes henvisninger

Den viktigste faktoren i å vente at henvisninger fra ansatte skal fortsette er at du gir rask tilbakemelding til den henvist ansatte. Altfor ofte, i organisasjoner, er ansatte henvisninger sortert inn i nåværende bunke av CV og behandlet det samme som CV som kom inn over tverrsnittet. Dette er et stort nei-nei.

Du må behandle ansattes henvisninger annerledes. De fortjener spesiell behandling og den henvisende medarbeider fortjener tilbakemelding om hva du har bestemt deg for å ansette den henvist kandidaten. Han eller hun forventer tilbakemelding slik at de kan oppdatere personen de henviste til, og fordi de har investert sin personlige anbefaling i dette rommet.

Selv å la medarbeideren vite at mens du ikke har noe tilgjengelig for henvisningen, har du plassert personen i kandidatbassenget du vil vurdere for fremtidige åpninger, er avgjørende. Denne informasjonen vil tilfredsstille medarbeiderens behov for å vite og gi dem en melding de kan videresende til henvisningen.

Belønninger og anerkjennelse for ansattes henvisninger

Et arbeidstakerhenvisningsprogram krever henvisning fra kvalifiserte jobbkandidater fra nåværende ansatte som kjenner din arbeidsplasskultur og forstår jobbkravene dine. Med eller uten henvisningsbonus eller incitament, er et henvisningsprogram i beste grad for å rekruttere overlegen stab.

Vellykkede medarbeidsreferanseprogrammer spenner fra programmer som vesentlig belønner ansatte for kritiske stillingshenvisninger til henvisningsprogrammer som ikke gir noen insentiver i det hele tatt for en ansatt henvisning. Referral bonuser spenner fra et tegn på takknemlighet til en $ 10.000 sjekk for riktig ansettelsesreferanse.

Andre selskaper er avhengige av å bygge en bedriftskultur som oppfordrer arbeidstaker henvisninger slik at ansatte kommer til å jobbe med gode lagkamerater. Anerkjennelse og anerkjennelse er demonstrert til ansatte som sender sin organisasjon kvalifiserte medarbeiderhenvisninger.

Disse programmene får omfattende støtte fordi arbeidsgiveren har effektivt bygget inn nok ansatt anerkjennelse for å gjøre henvisninger verdt en ansattes energi og tid.

Til tross for deres hype og potensielle bruksmuligheter, unnlater mange ansattes henvisningsprogrammer å oppnå sine programmål: overlegen medarbeiderhenvisninger.

Du kan finne ut mer om hva som gjør et referanseprogram for arbeidstakere vellykket. Du vil også se hvordan du bygger en bedriftskultur som oppfordrer til henvisninger til ansatte.

Et arbeidstaker henvisningsprogram omfatter også elementer som en henvisning bonus og henvisning incentiver.


Interessante artikler

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Tar du kjæledyrportretter til moro? Eller bake din egen hundeservietter? Lær hvordan du utvikler din hobby til en heltidsvirksomhet.

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Opplæringshjelp er en verdifull fordel som arbeidsgivere tilbyr ansatte. Det er en vinn-vinn-fordel som oppfordrer til fortsatt kompetanseutvikling.

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Slik avviser du høflig en forespørsel om referanse, med eksempelbokstaver og e-postmeldinger som skal brukes til å avvise forespørsler om anbefalingsbrev.

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

Slik gjør du en internship i en permanent stilling, inkludert de 12 beste tipsene for å skifte en internship til en heltidsjobb.

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Slå din nåværende jobb inn i en telekommuterende jobb ved å følge disse trinnene for å skape et overbevisende teleprosjekt for din sjef.

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Her er en prøve tutor CV og følgebrev med tips for hva du bør være sikker på å inkludere for å øke sjansene dine for å lande en posisjon.