• 2024-09-28

Spar penger på bekostning av toner og blekkpatroner

J Balvin - 6 AM ft. Farruko (Official Video)

J Balvin - 6 AM ft. Farruko (Official Video)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er et faktum at skriver blekk og tonerkassetter er dyre, og hvis du må skrive ut ofte for din bedrift, blir erstatning for dem en hyppig utgift. Det er imidlertid flere ting du kan gjøre for å minimere prisen på blekk eller toner (i tillegg til utskrift mindre).

Forskjellen mellom en tonerkassett og en blekkpatron er at den ene er fylt med et fint pulver (toner) og den andre med en væske (blekk). Tonerkassetter brukes i laserskrivere mens blekkpatroner er til blekkskrivere. Mange av disse tipsene fungerer for både toner og blekkpatroner. Imidlertid har laserskrivere blitt mer populære de siste årene.

  • 01 Kjøp kompatible skriver blekkpatroner

    Du trenger ikke å kjøpe tonerkassetten eller blekkpatronene til skriveren. Mange forhandlere, som Staples og Office Max, og mange nettbaserte selskaper, selger kompatible skriver blekkpatroner (f.eks. Tredjeparts, ettermarkeds- eller generisk skriver blekkpatroner). Disse nye patronene er designet for skriveren din, men koster vanligvis betydelig mindre. Med Amazon, for mange av disse elementene, kan du spare penger ved å ha dem sendt regelmessig.

    • Brother-kompatible skriver blekkpatroner

      Brother-kompatible skriver tonerkassetter

    • Canon kompatible skriver blekkpatroner

      Canon kompatible skriver tonerkassetter

    • Dell-kompatible skriver blekkpatroner

      Dell-kompatible skriver tonerkassetter

    • HP kompatible skriver blekkpatroner

      HP-kompatible skriver tonerkassetter

    • Lexmark-kompatible skriver blekkpatroner

      Lexmark-kompatible skriver tonerkassetter

    • Xerox kompatible skriver tonerkassetter
    • Epson kompatible skriver blekkpatroner
  • 02 Få blekkpatronene påfyllet

    Ta med de gamle skriverpatronene til forhandlere som Walgreens, Costco og Cartridge World for å få dem påfyllet for en brøkdel av prisen på en ny patron. Både toner og blekkpatroner kan fylles på igjen, men enkelte forhandlere arbeider bare med blekk. Patroner i god stand kan typisk fylles 4 til 6 ganger. Husk at disse forhandlerne bare fyller på forskjellige typer skriverpatronmodeller, og noen rapporterer blandet suksess med disse påfyllingene. Og du kan føle deg bra om å bruke kassetten igjen, noe som ellers ville ha gått inn i en deponi.

    • Walgreens Skriver blekkpatron påfyll (Blekkskriver)
    • Costco-blekkpatronpåfyll (inkjet)
    • Patron Verden
    • RapidRefill
  • 03 Påfyll dine egne blekkpatroner

    Hvis du er DIY type, kjøp en blekkpatron blekk eller toner refill kit og fylle på din egen. Type sett vil variere fra skriver til skriver. Du må fortsette med forsiktighet, skjønt - det tar en forsiktig hånd å fylle opp en kassett på riktig måte uten å gjøre et rot.

  • 04 Kjøp Re-Manufactured Printer blekkpatroner

    Dette er blekkpatroner som har blitt resirkulert, etterfylt og videresolgt. De kan være 30 til 60 prosent billigere enn merkenavnene. Vanligvis selges disse online, ikke i butikkene.

    • InkGuides
    • Amazon
    • CarrotInk
  • 05 Gjenvinn skriver blekkpatronene

    Selv om du foretrekker å kjøpe nye blekkpatroner, må du i det minste sørge for at du resirkulerer de brukte blekkpatronene. Stifter, Office Depot og Office Max har belønninger for skriver blekkpatroner. Slå inn blekkpatronene dine og få butikk eller kuponger.

    Mange skoler og ideell organisasjon samler gamle patroner og resirkulerer dem som et innsamlingsarbeid.

    Alle de store patronprodusentene vil levere gratis frakt for å resirkulere blekkpatronene, men de betaler vanligvis ikke for gamle patroner.

  • 06 Bruk gråskala eller Utkast til utskriftsinnstillinger

    Still inn innstillingen for skriverkvaliteten til "utkast" når du ikke trenger en perfekt kopi. Dette vil bruke mindre blekk og toner. Skriv også ut i svart og hvitt når farge ikke er nødvendig fordi fargeskriver blekkpatroner er vanligvis dyrere.


  • Interessante artikler

    Best Betal Online Focus Groups for din Side Hustle

    Best Betal Online Focus Groups for din Side Hustle

    Hvordan finne de beste betalte nettbaserte fokusgruppene, hvordan virtuelle fokusgrupper jobber, hvordan du melde deg på, hva du kan forvente å tjene og tips for å delta.

    De 9 beste Pet Trade Shows

    De 9 beste Pet Trade Shows

    Utstillinger er en fin måte å nettverket og holde tritt med industrien innovasjoner. Lær om de store dyrebransjens handelsmesser.

    3 måter dine ubevisste bias påvirker arbeidsplassen din

    3 måter dine ubevisste bias påvirker arbeidsplassen din

    Ubevisst bias påvirker mange beslutninger på arbeidsplasser. Se hvordan du kan identifisere og overvinne ubevisst partiskhet som påvirker disse beslutningene.

    Den beste kjæledyrfisken til nybegynnere

    Den beste kjæledyrfisken til nybegynnere

    Å skaffe kjæledyr fisk for første gang er en minneverdig opplevelse. Her er noen kjæledyr fisk anbefalinger for nybegynnere.

    Finansiell rådgiver Jobbtilfredshet og beste arbeidsgivere

    Finansiell rådgiver Jobbtilfredshet og beste arbeidsgivere

    Financial Advisor Satisfaction Survey fra J.D. Power gir innsikt i hvordan finansielle rådgivere ser på sine firmaer og hvor de foretrekker å jobbe.

    5 av de beste stedene å lære Basic HTML Online

    5 av de beste stedene å lære Basic HTML Online

    For de som ønsker å være webdesigner eller utvikler, er HTML den første tingen å lære. Her er fem steder hvor du kan begynne å lære HTML i dag.