• 2024-06-30

Guide til å bli en advokat (juridisk assistent)

Sannheten om jusstudiet | Hvorfor jeg ikke ble advokat | Helene Heméra

Sannheten om jusstudiet | Hvorfor jeg ikke ble advokat | Helene Heméra

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En advokat, eller juridisk assistent, er en person i et juridisk yrke som utfører visse oppgaver som normalt skulle utføres av en advokat, hvis en advokat ikke skulle være til stede. Disse inkluderer å undersøke fakta knyttet til saken, intervjuer klienter og vitner, utarbeide juridiske dokumenter og utføre juridisk forskning. Paralegals kan ikke gi juridisk rådgivning og alltid arbeide under tilsyn av en advokat og er avgjørende for advokatfirmaet, da de hjelper advokater i de fleste tilfeller av case research og forberedelse.

Begrepene "paralegal" og "juridisk assistent" pleide å være utskiftbare, men det begynner sakte å endres i bransjen. Juridiske assistenter refererer nå til flere sekretærroller, mens paralegaler utfører flere oppgaver direkte knyttet til loven.

Hvem skal være en advokat

De som er interessert i juridisk karriere, men som ikke er sikre på at de vil gå til lovskolen, er gode kandidater til å bli paralegaler. Det er også noen spesifikke ferdigheter som paralegaler burde ha, inkludert kommunikasjonsevner, forskning og etterforskningsferdigheter, og multi-tasking ferdigheter. Dette er ferdighetene som undervises i formelle paralegal utdanningsprogrammer, men det hjelper hvis du allerede har dem til en viss grad.

Bureau of Labor Statistics sier at arbeidsutsiktene for advokatfirmaet vokser med rundt 17% mellom 2012 og 2022, noe som er raskere enn gjennomsnittlig prosentandel av veksten. Hvis du er interessert i en karriere som vokser raskere enn gjennomsnittet, eller hvis du har de nødvendige ferdighetene og er interessert i det amerikanske rettssystemet, kan en karriere som advokat være for deg.

Hvordan bli en advokat

Ifølge National Federation of Paralegal Associations, er det flere måter å bli en advokat. Det er sertifiseringsprogrammer, toårige programmer og fireårige programmer som alle har meritter, og hvilken rute du velger å gå, avhenger av din nåværende rolle og utdanningsstatus og hva dine endelige mål er.

Basert på dagens arbeidsmarked, anbefales det at paralegaler har en fireårig grad med minst 24 studiepoeng i juridisk spesialitetskurs. Det er også post-baccalaureate sertifikater, slik at de med fire års grader i andre områder for å tjene de nødvendige kreditter og sertifisering for å få ansettelse som advokat. Top-tier advokatfirmaer generelt liker deres paralegals å ha en fire-årig grad med et sertifikat på toppen av det, hvis du ønsker å gå den ruten.

NFPA har en foreslått pensum for paralegal programmer, men ikke alle programmer overholder disse standardene. Det er mange elektroniske ressurser for å hjelpe interesserte studenter å finne det rette formelle utdanningsprogrammet for dem. Det er også mulighet for et American Bar Association-godkjent program, som NFPA anbefaler. Disse programmene har enten møtt eller overskredet standarder for paralegals satt av ABA.

Når du har fått en formell formell utdanning, er det også videreutdanning som fører til paralegal sertifisering. Det er forskjellig fra den post-baccalaureate sertifisering som allerede var nevnt. Paralegal sertifisering krever at en advokat har minst ett års erfaring og deretter bestå en formell undersøkelse.

Å være en advokat

Beslutningen om å bli en advokat betyr ikke at du ikke kan bli advokat på linjen. Det anbefales ofte at folk som er interessert i loven, men ikke avgjørende er sikker på at de vil gå til lovskolearbeid som advokat for å få erfaring i et lovlig område og for å se om de liker å gjøre det slags arbeid. Law school er både veldig vanskelig og veldig dyrt, så hvis du ikke er sikker på om det er riktig trekk for deg, er det mer kostnadseffektivt å finne arbeid som en advokat mens du bestemmer deg.

Det vil også gi deg mulighet til å se betingelsene som advokater jobber under, noe som også vil hjelpe deg med å ta avgjørelsen din.


Interessante artikler

AIDA-modellen og hvordan du bruker den

AIDA-modellen og hvordan du bruker den

Oppmerksomhet, interesse, begjær og handling: De er de fire trinnene til suksess i markedsføring. Slik bruker du dem effektivt.

Slik får du poenget ditt helt klart

Slik får du poenget ditt helt klart

Å få poenget ditt over betyr at du konsentrerer deg mindre om hva du skal si og fokuserer mer på hva du vil at de skal høre.

Ghosting Jobbkandidater kan ødelegge ditt rykte

Ghosting Jobbkandidater kan ødelegge ditt rykte

Oppdag hvordan ghosting-søkere i løpet av rekrutteringsprosessen kan skape alvorlige negative konsekvenser for arbeidsgiveren.

GI Bill for Post-9/11 Active Duty Service medlemmer

GI Bill for Post-9/11 Active Duty Service medlemmer

Lær grunnleggende om GI-regningen etter 9/11 og hvordan disse utdanningsfordelene for tjenesteleverandører skiller seg fra tidligere varianter av programmet.

De beste gavekort ideene til din chef og medarbeidere

De beste gavekort ideene til din chef og medarbeidere

Fra kaffe til store akademiske kurs (inkludert kvantfysikk!), Er disse gavekortene sikkert å tilfredsstille sjefen din og medarbeidere.

Gave ideer for annonsering entusiast

Gave ideer for annonsering entusiast

Fra reklameproffene til markedsføringsfans, finn den riktige gaven til annonseringsentusiasten i livet ditt.