• 2024-06-28

Jobbsøk Tips for å undersøke et selskap - Finn din drømmesjobb

🔥 ТОП 10 *НОВЫХ* БРАВЛЕРОВ ПО BRAWL STARS

🔥 ТОП 10 *НОВЫХ* БРАВЛЕРОВ ПО BRAWL STARS

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Nå som du har det perfekte intervjuutstyret, må du begynne å forberede det aktuelle intervjuet. Du vil vite så mye som mulig om selskapet for hvert intervju.

Intervjuer har en tendens til å stille spørsmål som "Hva vet du om oss?" Og "Hvorfor vil du jobbe for vårt selskap?" Å vite om selskapet - sitt oppdrag, selskapskulturen, dets styrker - hjelper deg med å svare på disse spørsmålene og demonstrere din interesse i selskapet.

Tips for å undersøke et selskap

  • Kjenn oppdraget:Et flott sted å få informasjon om et selskap er på selskapets nettside. De fleste bedrifter har en "Mission" side eller en "Om oss" side som beskriver selskapet og legger ut sine generelle mål. Du kan også sjekke selskapets LinkedIn-side for ytterligere detaljer. Å vite denne informasjonen vil hjelpe deg med å svare på intervju spørsmål om selskapet.
  • Kjenn kulturen:De fleste selskapssider har også informasjon om bedriftskulturen. Finn ut hvordan kontormiljøet er. Er det lagt vekt på samarbeid? Er kontoret mer konservativt eller uformelt? Denne informasjonen vil ikke bare hjelpe deg med å svare på intervjuespørsmål, men det vil også hjelpe deg med å avgjøre om du vil passe inn i bedriften.
  • Vet dens sterke sider:Du bør få en følelse av hva selskapet har det bra, og hvor det står i forhold til lignende selskaper. Mye av den nyeste informasjonen bør være på selskapets nettside, samt selskapets Facebook- og Twitter-sider. Se på eksterne nettsteder som Google eller Google Nyheter. Nettsteder som Vault Reports gir innsideinformasjon om selskaper, for eksempel rangeringer, rangeringer og anmeldelser. Jo mer du kan lære om selskapet, jo mer komfortabelt vil du snakke med intervjueren din.
  • Bruk eventuelle tilkoblinger:Hvis du kjenner noen som jobber eller har jobbet i selskapet, ta kontakt med dem. Å spørre en insider for hans eller hennes perspektiv, kan gi deg informasjonen du ikke finner andre steder.
  • Lage en liste:Når du har undersøkt selskapet, opprett en liste over relevant informasjon (statistikk, notater om bedriftskulturen, etc.) som du lett kan huske og nevne under intervjuet. Å gjøre din forskning er en av de beste måtene å demonstrere profesjonaliteten din i et intervju.

Interessante artikler

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.