• 2024-06-30

Hva er Legal Document Review Process?

Document Review Advice

Document Review Advice

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Dokumentrevisjon er ofte det mest arbeidsintensive og dyre scenen i rettsprosessen, e-discovery prosessen og Electronic Discovery Reference Model (EDRM). I denne fasen blir hver dataside i en samling gjennomgått og analysert for å avgjøre hvilke dokumenter som skal holdes tilbake fra produksjon til opposisjonelle rådgivere.

Hvem utfører dokument gjennomgang

Ofte er dokumentrevisorer advokater som forstår de juridiske og saklige problemene i rettssaken og kan gjøre den nødvendige dommen kalles for privilegium og respons. For å minimere kostnadene er lag av kontraktsadvokater eller advokater ofte ansatt.

Gjennomgangsprosessen består ofte av flere stadier. Juridisk team kan gjennomføre en første gjennomgangs gjennomgang for å analysere dokumenter for relevans og kode eller markere dem for et relevant emne. Tjenestestøttepersonell laster deretter de kodede dataene inn i en søkbar database som gjør det mulig for rettssakspersoner å enkelt finne viktige dokumenter i hver fase av prosedyreprosessen.

Grunner til at dokumenter kunne holdes tilbake

Etter at informasjonen er behandlet, gjennomfører advokaten en andre, mer detaljert gjennomgang for å avgjøre hvilke dokumenter som skal holdes tilbake fra produksjonen. Dokumenter kan holdes tilbake av flere grunner, inkludert:

  • Relevans - Er informasjonen relevant for problemene i saken? Hvis det er irrelevant for fakta og utgaver av kravet, søksmål eller etterforskning, trenger det ikke å bli produsert til motparter.
  • respons - Er informasjonen responsiv til oppdagelsesforespørsler fra motpartene eller undersøkelsesforespørsler fra tilsynsorganer? I så fall, hvilken forespørsel om produksjon er informasjonen responsiv? Dokumentrevisorer kan også merke "hot" -dokumenter - de som inneholder viktig informasjon til saken og er spesielt følsomme - under dokumentrevisjonen.
  • Privilegium - Er informasjonen underlagt advokatklient-privilegium, advokatarbeidsproduktdoktrinen og / eller konfidensialitetsregler og personvernlover? I så fall holdes det også tilbake fra produksjonen.
  • konfidensialitet - Hvis dokumentet er konfidensielt, må det utelukkes fra produksjonen. For eksempel, hvis et dokument diskuterer en handelshemmelighet, som for eksempel oppskriften til en godteri-produsentens underskrift-sjokoladebar, er juridisk team ikke forpliktet til å overføre det til motparter. Dokumentrevisoren analyserer dokumentet for å avgjøre om det inneholder konfidensiell informasjon. Hvis det gjør det, vil kontrolløren avgjøre om bestemte deler av dokumentet skal redigeres for å beskytte klientens konfidensielle arbeidsprodukt eller om dokumentet skal utelukkes helt fra produksjonen.

Som en del av dokumentrevisjonsprosessen kan revisjonsgruppen identifisere dokumenter som helt eller delvis skal redigeres eller merkes som konfidensielle for å beskytte innholdet i disse dokumentene fra avsløring. Teamet kan også utarbeide privilegier og / eller redigeringslogger for å spore slik informasjon.

I tillegg til gjennomgang for relevans, respons, privilegium og konfidensialitet, kan vurderingsgruppen også analysere informasjonen for å knytte viktige dokumenter til påståtte fakta eller viktige juridiske problemer i saken. Dokumentrevisorer kan også forsøke å forholde viktige dokumenter til nøkkelaktører som kan vitne om dokumentene eller identifisere annen subjektiv informasjon.

Formål med dokument gjennomgang

Basert på gjennomgang og analyse av dokumentene i samlingen kan juridisk team begynne å få en større forståelse av de faktuelle problemene i et tilfelle, formulere juridiske teorier og identifisere viktige vitner som skal deponeres eller kalt under forsøk.

Gjennom culling, søkeordssøk, førstegangs gjennomgang og andre teknikker for å begrense volumet av datasettet, representerer dokumenter som i siste liten er vurdert av juridisk team, vanligvis bare en liten brøkdel av den opprinnelige samlingen. For å ytterligere redusere kostnadene, øker et økende antall teknologier som automatiserer gjennomgangsprosessen til markedet.


Interessante artikler

Veterinær Theriogenolog: Karriereprofil

Veterinær Theriogenolog: Karriereprofil

Oppdag hvordan du blir en veterinærteriogenolog med arbeidsoppgaver, ansvar, lønnsinformasjon og mer.

Alt om video gjenopptas

Alt om video gjenopptas

Hvis du ikke har mottatt dine første videoopptak ennå, vil du snart. Buzz vokser. Her er det å tenke på før de kommer.

Sladder på jobb: Bli ikke snakk om kontoret

Sladder på jobb: Bli ikke snakk om kontoret

Unngå å gjøre ting som kan gjøre deg gjenstand for sladder på jobben. Her er tips som vil hjelpe deg med å holde kolleger fra å snakke om deg.

Beste jobber i videospillindustrien

Beste jobber i videospillindustrien

Finn ut om jobber i videospillbransjen og lær om yrker involvert i den tekniske og forretningsmessige siden av spillbransjen.

Virginia CDL Ferdigheter Testing Steder

Virginia CDL Ferdigheter Testing Steder

En liste over road test steder i Virginia.

Virtual Call Center Agent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Virtual Call Center Agent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Virtuelle telefonsentralagenter gir telefon, chat, kundeservice eller teknisk support fra sine egne hjemmekontorer.