• 2024-06-30

Arbeid hjemme i nettbasert utdanning

Video 536 Fra B1 til B2. Hva er forskjellen mellom B1 og B2?

Video 536 Fra B1 til B2. Hva er forskjellen mellom B1 og B2?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Online utdanning - både undervisning og veiledning - er en måte å sette undervisningsopplevelsen på når forhold eller lyst på en jobb utenfor klasserommet. Og den ekstra bonusen er at mange av jobbene i fjernundervisning også fungerer hjemme.

Selvfølgelig er nettbasert undervisning en viktig rolle innen fjernundervisning. Det er imidlertid mye mer til denne raskt voksende industrien. Ikke bare trenger noen å lære et online kurs; noen må skrive, redigere, designe og produsere den først. Og selv om det noen ganger er en og samme person; Ofte er det noen andre. Faktisk kan det være et helt lag med andre mennesker.

Fordi nettbasert utdanning er et flott område for de som jobber på utdanningsområdet som ønsker å jobbe hjemme, har jeg samlet en hel rekke artikler om emnet:

Om Online Education Jobs

Typer av nettbaserte opplæringsjobber

Ikke sikker på hva slags nettbasert utdanning jobber er riktig for deg? Denne profilen beskriver arbeidsplasser fra K-12 til høyskole - med muligheter i både offentlig og privat sektor. Eller bli mer dybtgående med disse jobbprofiler:

  • Online veiledning - Ville du lage en god online veileder? Hva betaler det? Finn ut kvalifikasjoner og utdanning som kreves for denne arbeidstiden, samt lønninformasjon.
  • Instruktør Designer - Instruktør designer jobber jobber veldig ofte hjemme jobber. Se utdanning og erfaring som kreves for dette i nettbasert utdanning.
  • Kursutvikling - Det første trinnet i å gjøre din yrkeserfaring i utdanning til en jobb i nettbasert kursutvikling, er å kjenne kursutviklingsprosess og stillingene som kreves i den prosessen.

Hvor finner du undervisningsjobber på nettet

Nettbaserte undervisningsjobber inneholder et bredt spekter av kvalifikasjoner og typer stillinger, og du finner alle slags på denne listen over utdanning og nettbasert undervisning. Men for å begrense søket til din spesielle opplevelse, se:

  • Finne Online Fakultet Posisjoner - Hvis du jobber på høyskole nivå, se denne listen over lærerstillinger for online fakultet-alt fra dekaner til lærerassistenter. Det inkluderer både nettskoler og mursteinskoler.
  • Finne Online K-12 Jobs - For K-12 lærere, inkluderer denne listen online undervisning og veiledning K-12 jobber pluss testskriving og instruksjonsdesign jobber for dette nivået.
  • Tospråklige læringsjobber hjemmefra - Denne listen over tospråklige læringsjobber inneholder stillinger som krever et undervisningsbevis og en høyskole-grad, samt de som kun krever tospråklig evne og lærerfaring.
  • Test Prep og Scoring Jobs - Disse jobbene inkluderer online veiledning for GED, AP SAT, ACT, GRE, GMAT, LSAT og andre profesjonelle eksamener samt scoring og testutvikling muligheter for store tester.
  • Nettbasert undervisningsarbeid Ressurser - Bruk disse arbeidsressursene både i klasserommet og på nettbasert undervisningsjobb - det vil si en liste over selskaper og sysselsettingsdatabaser - deretter begrense søket ditt til nettbaserte eller arbeidstidsundervisningstjenester.

Interessante artikler

11 ting du ikke skal gjøre når du ønsker å bli ansatt

11 ting du ikke skal gjøre når du ønsker å bli ansatt

Her er en liste over hva du ikke bør gjøre når du søker på jobb. Disse enkle tipsene vil hjelpe deg med å unngå noen av de vanligste feilene jobbsøkere gjør.

Ting å ikke gjøre på et jobbintervju

Ting å ikke gjøre på et jobbintervju

Lær hva du ikke skal gjøre i et jobbintervju hvis du vil gå videre i intervjuprosessen og øke sjansene dine for å bli ansatt.

Ting å ikke gjøre mens kaldt ringer

Ting å ikke gjøre mens kaldt ringer

Cold calling er et kraftig prospekteringsverktøy, men det fungerer mye bedre hvis du unngår disse vanlige feilene som en svak åpen eller for mye undersøkelse.

Hva skal ikke inkluderes i et følgebrev

Hva skal ikke inkluderes i et følgebrev

Det er noen ting som ikke bør inkluderes i et følgebrev når du søker om en jobb, gjennomgår en liste, og årsakene til at du ikke bør inkludere dem.

10 ting om deg HR, vil egentlig ikke vite

10 ting om deg HR, vil egentlig ikke vite

Er det emner som du ikke bør diskutere og informasjon du ikke vil dele med HR-ansatte? Her er 10 emner du vil unngå.

5 ting å unngå når videokonferanse hjemmefra

5 ting å unngå når videokonferanse hjemmefra

Når du deltar på et videomøte, kan teleselskaper finne seg på den store skjermen. Slik unngår du gaffes mens du samarbeider via telekonferanse.