• 2024-07-02

Dyrmassasje terapi Karriereprofil

Inside the mind of a master procrastinator | Tim Urban

Inside the mind of a master procrastinator | Tim Urban

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Dyrmassasje terapeuter er dyrehelse fagfolk som bruker sin kunnskap om anatomi, fysiologi og massasje teknikker for å forbedre et dyrs fysiske velvære.

plikter

Dyrmassasje terapeuter bruker praktiske massasje teknikker for å slappe av muskler, stimulere sirkulasjon, og forbedre bevegelsesomfanget i sine firbente klienter. Massasjeterapeuter utvikler og implementerer behandlingsplaner basert på de enkelte dyrs behov, og kan fungere sammen med dyreliv.

Karrieremuligheter

Mens noen dyrmassasje terapeuter spesialiserer seg etter art (hest og hund er den vanligste), jobber andre med en blanding av store og små dyr.

Hestemassasje terapeuter har jobbet på en rekke topplydende hester i en rekke fagområder, fra olympiske show-hoppere til Triple Crown-løpere. Canine massasjeterapeuter har jobbet med alle typer hunder, fra showmestere til familie kjæledyr.

Mange dyremassasje terapeuter jobber for seg selv og reiser for å tilby tjenester til sine kunder. De kan også finne muligheter som fungerer på veterinærklinikker, kenneler, grooming salonger, store kjæledyr butikker kjeder eller dyreparker. Noen massasje terapeuter som arbeider med menneskelige klienter, utvider sin virksomhet for å inkludere dyreklienter også.

Utdanning og opplæring

En bakgrunn i arbeid med dyr eller en dyrrelatert grad er nyttig, men ikke nødvendig. En nøkkel til suksess på dette feltet er å utvikle en solid kunnskap om fysiologi, spesielt muskelgrupper og deres funksjoner. Dyrehelsetopplæring kan også vise seg å være gunstig for de som ønsker å forfølge denne karrieren.

Mens det er mulig å lære de nødvendige teknikkene som lærling eller praktikant, fullfører de fleste dyrmassasje terapeuter en eller flere treningsprogrammer for å oppnå sertifisering. Sertifisering eller noe bevis på faglig opplæring er nødvendig i enkelte stater. Det ville være lurt å sjekke med veterinærstyrene og avdelinger for helse for spesifikke krav.

Equissage er kanskje det mest kjente treningsprogrammet for dyremassasje, og tilbyr programmer for både hest og hundesertifisering. Equissage uteksaminerte sine første equine terapeuter i 1992, og sin første hund utdannet i 2000.

Deltakerne tjener Equissage's CMT-sertifikat ved hjelp av en hjemme-studie, en eksamen og en evaluering av studentens masseteknikker.

Equissage's Equine Sports Therapy Massage (ESTM) trening tilbys på Virginia hovedkvarter eller gjennom en hjemme studie kurs. Dual Equissage sertifisering tilbys for de som er interessert i både hund og hesteterapi.

Northwest School of Animal Massasje begynte å tilby sertifisering i stor og liten dyremassasje i 2001. De tilbyr tre områder med konsentrasjon for enten liten eller stor dyremassasje: vedlikehold, ytelse og rehabilitering.

To sertifikater tilbys, hvor hvert kurs løper om lag 150 timer: Sertifikat for oppnåelse av små dyresøkspesialister (SAMP) og Stort dyrs massasjeutøver (LAMP) Sertifikat for prestasjon.

Lønn

Lønn en massasjeterapeut tjener kan variere basert på faktorer som antall klienter, jobbplassering, års erfaring og opplæringsnivå oppnådd. Med betydelig erfaring og dyktighet kan en terapeut tjene topp dollar for sine tjenester.

Reisekostnader (vedlikehold av kjøretøy og bensin) bør bli innført for de dyrmassasje terapeuter som gjør hjemme- eller gårdsbesøk på jobb hos sine kunder. Forsikringspremier kan være en ekstra kostnad, men rabatter kan være tilgjengelige gjennom gruppeplaner som den som tilbys av International Association of Animal Massage & Bodywork (IAAMB). IAAMB-medlemmer kan skaffe seg personskade, personskade og skade på eiendom, forutsatt at de kan dokumentere 100 timers profesjonell massasje trening.


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.