• 2024-09-28

Hjem Call Center Jobs i Louisiana

Easy job interview for a Call Center. Call Center interview. Get a call center job. Job Interview

Easy job interview for a Call Center. Call Center interview. Get a call center job. Job Interview
Anonim

Når det kommer til å jobbe hjemme, er det ofte ofte viktig hvor hjemmet ditt er. Noen stater har mye arbeid hjemmeoppkallingsjobber, men andreDenne listen er på ingen måte definitiv, men disse hjemmekaldeselskapene ansetter for arbeid hjemmeposisjoner i Louisiana:

Accolade Support Call Center Services

Denne virksomheten prosess outsourcing selskapet engasjerer uavhengige entreprenører som hjemmebaserte teknisk support agenter og kundeservice representanter. Betalingen er per minutt rate som går så høyt som $ 10 / time. Det er ingen garanti for minimumslønn.

Alorica

Tidligere kjent som West at Home, henter firmaet hjemmebaserte kundeserviceansatte som betales per minutt eller per anropsgrunnlag med garanti for å bli betalt minstelønn i staten.

American Express

Axcess @ Home er divisjonen i dette finansielle serviceselskapet som sysselsetter eksterne telefonsentralagenter med erfaring i reservasjonssystemer for sin forretningsreiseavdeling. Tospråklige agenter er nødvendig.

Apple At Home-rådgivere

Apple At-Home, det eksterne call center-programmet fra Apple, bruker både studenter og ikke-studenter for fulltids og deltidsstillinger. Apple tilbyr en datamaskin og telefon. Rekrutter på campus av Louisiana State University.

ARO

Fjernansatte på dette firmaet jobber i kundeservice, salgs- og bedriftsmarkedsføring samt forsikringsrevisorer og LPNs og RNs som gjør telehealth-arbeid. Se flere jobb-hjemme forsikringsjobber og salgsjobber hjemmefra.

Aspire Lifesyles

Dette firmaet spesialiserer seg på å levere virtuell assistent eller concierge-tjenester samt call center agenter for merkets VIP-kunder. Dens eksterne agenter håndterer forespørsler fra kunder, aby måte å ringe på telefon, e-post og chat. De undersøker og oppfyller forespørsler fra kunder i USA og utlandet. Fluency på engelsk er nødvendig. Fluency på fransk, tysk, spansk eller italiensk er et pluss.

Asurion

Anropssentral for erstatningssikring (tidligere NEW Corp) ansetter hjemmebaserte medarbeidere for heltid og deltidsjobb.

Convergys

Deltids- og heltids virtuelle telefonsentralagenter som er ansatt hos Convergys, mottar innkommende anrop og gir tjenester som kan omfatte kundeservice, salg eller teknisk støtte. Betalt trening og fordeler er tilgjengelige.

LiveOps

Selskapet ansetter agenter, inkludert lisensierte forsikringsagenter, for en rekke call center jobber for sine kunder, inkludert utgående salg, tospråklig kundeservice (spansk og fransk) og finansielle tjenester. Agenter er betalt med en hastighet som er basert på minutter av taletid pluss salgspenomenter i noen tilfeller. Agenter må bli "sertifisert" for å arbeide for individuelle kunder. Denne sertifiseringen er ikke betalt.

Staples

Kontorforsyningsforhandler har arbeid på hjemmesentral muligheter for folk basert i Louisiana og i hele Canada.

Support.com

Selskapet tilbyr ekstern teknologisk støtte til kunder, via hjemmebasert teknisk support chat og call center agenter. Dens eksterne servicetekniker svarer på innkommende anrop og dets løsninger senter veiledere støtte og overvåke eksternt serviceteknikere.

SYKES Hjem Drevet av Alpine Access

Hjemmebaserte agenter, som er ansatte som ikke er entreprenører, mottar kundeservice og salgssamtaler for en rekke BPO-kunder. De blir betalt for trening og en gang begynt å motta $ 9 / time. Søkere som tilbys en stilling må betale $ 45 for en bakgrunnskontroll. Ansettelsesprosessen for disse anropssentralene er online og via telefon. Tospråklige ferdigheter et pluss; språk inkluderer spansk, mandarin og kantonesisk. Flere tospråklige Call Center Jobs

Teletech @ Home

Global Business Process Outsourcing (BPO) Selskapet sysselsetter medforbindelser I noen amerikanske stater og USA for å jobbe hjemmefra som call agenter og andre felt. Tospråklige call center agenter trengs. Fordelene inkluderer betalt trening, 401k. Betalingen er $ 9-10 / time.

Ver-A-Fast

Uavhengig entreprenør, arbeidsmiljøkontorenter bruker et prediktivt oppringingssystem for å foreta verifikasjonssamtaler for selskapets kunder, som hovedsakelig er avisindustrien.


Interessante artikler

Avhengig av å ta et ubetalt internship

Avhengig av å ta et ubetalt internship

Hvis du ikke har råd til å gjøre en ubetalt internship, kan flere av disse strategiene og teknikkene hjelpe deg med å finne finansiering for praktik.

Eksempel på webinnholdsdekselbrev

Eksempel på webinnholdsdekselbrev

Eksempel på dekkebrev for en webinnholdspesialist, og råd om hvordan du viser frem dine nettskriftsevner som fokuserer på branding og brukervennlighet.

Webutvikler Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Webutvikler Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Webutviklere kombinerer grafisk designferdigheter og tekniske datakompetanse for å lage bestemte design på nettsider.

Webutvikler fortsette med sammendragseksempel

Webutvikler fortsette med sammendragseksempel

Bruk denne utvikleren til å gjenoppta eksemplet for å bygge ditt eget CV. Dette eksemplet inneholder en oppsummering, arbeidshistorie og akademisk historie.

Jobbsøk Tips for å undersøke et selskap - Finn din drømmesjobb

Jobbsøk Tips for å undersøke et selskap - Finn din drømmesjobb

Ta en titt på dette rådet om hvordan du lærer om bedriftens oppdrag, kultur og styrker, slik at du kan forberede deg på intervju.

AWOL og Desertion Probable Punishments

AWOL og Desertion Probable Punishments

Det er usannsynlig at et militært medlem ville få maksimal straff for AWOL og desertjon. Her er det som sannsynligvis vil bli pålagt av kommandolinjere.