• 2024-09-28

Hva skal du ha for å jobbe for en eiendomsjobb

Hva skal man ha med til sykehuset?

Hva skal man ha med til sykehuset?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Starter du din nye karriere som eiendomsmegler og ikke sikker på hva du skal ha på jobb? Å kle seg på en passende måte er viktig for nesten enhver jobb der du jobber med klienter i en profesjonell setting. Det du har på eiendomsjobben, kan variere avhengig av hva du planlegger å oppnå den dagen, og hvor du skal jobbe, men du bør alltid kle deg pent, rent og profesjonelt.

Plassering, plassering, plassering

Måten du kle på, kan avhenge mye på det området du jobber med. Hvis du jobber i et større storbyområde, vil du ønske å kle deg i mer formell forretningsklær hver dag, sammenlignet med å jobbe i en liten landlig by, hvor du kan kle deg på en mer avslappet måte.

For eksempel, i en svært synlig posisjon i en større by, må du kle deg selv om du har en lys tidsplan. Selv om du kanskje ikke møtes med noen klienter på en bestemt dag, kan dine kollegaer være, og det er viktig for hele personalet å projisere et kompetent, men konservativt bilde.

For realtors i mindre byer og på steder som er ferie destinasjoner, mer casual klær er passende. Å kle seg for "profesjonelt" kan være avskrekkende i noen områder - du vil kanskje ikke vise jordbruksland mens du er kledd i profesjonell klær. Hvis du ikke er sikker på hvor mye du skal kle seg på, kan du spørre din nye sjef eller sjekke med andre som jobber i samme område.

Møte klienter

Hvis du møter klienter eller viser eiendommer, vil du oftest velge å kle på forretningsklær, selv om det avhenger av hvor du jobber. For menn betyr dette en dress eller kjole slacks og en jakke, knapp ned skjorte, slips, mørke sokker og dress sko. Pass på at skjorten din er presset, og din dress eller slacks ikke er rynket. Du vil kanskje investere i en klærstøvler for enkel rynkefjerning, noe som vil spare deg for penger og tid i forhold til å ta med deg draktene til rengjøringsmidlerne hele tiden.

For kvinner er en skjørt eller pantsuit, konservativ kjole med jakke eller kjolekjørt eller slacks med en bluse eller genser, en koordinerende jakke, lokk og lukkede tåpumper passende. Smykker bør holdes på et minimum og matche klærne du har på deg.

Hvis du er i et feriested, er mer uformell klær normen. For eksempel, hvis du viser condos i en ski eller strandby, er forretningsmessig uformell eller til og med uformell klær mer typisk.

I en liten landlig by kan khaki bukser og en vanlig skjorte være bra - spesielt hvis du viser gårder eller skogkledde områder hvor forretningsklær kan synes å være ubehagelig og ikke funksjonell. Men når du er på kontoret, må du kanskje kle seg litt mer.

Selvfølgelig, selv om du jobber i en liten by, et landlig område eller et feriested, vil du se pent ut. Forretningsmessige eller uformelle klær bør være rene, godt tilpassede og i god stand. Det er aldri en god grunn til å ha på seg klær som trenger reparasjon.

På kontoret

Hvis du tilbringer dagen på kontoret, gjør papirarbeid og foretar oppfølging, kan du ofte bruke forretningsmessig casual klær. Bedrift uformell for menn omfatter kjole slacks eller chinos, knapp-down skjorte, dressy polo skjorte, jakke valgfri, mørke sokker og dress sko.

For kvinner betyr forretningsmessig casual bruk et kjørt eller kjole slacks, bluse, genser eller tvillingsett. En jakke er valgfri, men støvsuger og lukkede tåpumper er alltid akseptable. I noen tilfeller er det vanlig å ha på seg klærbukser, skjorte eller bluser, og flate sko.

Ingen jeans, ingen sneakers og ingen sweatshirts, med mindre du er spesifikt fortalt at de er akseptable, og selv da er det bedre å vente til etter at du har vært der en stund og har lagt merke til hvor dominerende den slags kjole er. For det meste er det nesten alltid bedre å kle seg enn å kle seg ned.

Når du ikke er sikker på hvordan du skal kle seg, er det best å spørre din leder eller medarbeidere slik at du klær på riktig nivå for en eiendomsmegler.


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.