• 2024-05-19

Lær om deltidslønnsfordeler

Death Note - L's Theme - Version A (Cut & Looped for an Hour)

Death Note - L's Theme - Version A (Cut & Looped for an Hour)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeider du deltid, til tross for å ha behov for heltidsarbeid? Avhengig av situasjonen din og plasseringen, kan du være berettiget til delvis arbeidsledighet.

I noen stater kan en arbeidsledig arbeidstaker noen ganger få delvise fordeler hvis de jobber mindre enn en hel uke og tjener en viss sum penger - og om de oppfyller andre krav.

Støtte til partiell arbeidsledighet

Deltidsarbeidsordninger er tilgjengelige for både arbeidsledige og deltidsansatte. De fleste som samler arbeidsledighet er ute av arbeid, men delvise arbeidsledighetstjenestene tillater de som fortsatt jobber med å kreve hjelp også.

Hvis timene dine har blitt redusert, eller du jobber deltid og ikke finner ekstra arbeid, kan du være berettiget til delvis arbeidsledighet. Det er flere forhold som kan gjøre en person berettiget til hjelp:

  • En arbeidstaker kan være underarbeidet eller arbeide deltid som det eneste alternativet til å bli avskrevet eller gjort overflødig.
  • En person som mistet sin heltidsjobb eller en av to deltidsjobber og bare kunne finne deltidsarbeid eller midlertidig arbeid, kan også møte kravene til å motta fordeler.

Støtteberettigelse for delvis arbeidsledighet fordeler bestemmes av statlig lov. Selv om nytteberettigelsen varierer, er de fleste stater enige om at en arbeidstaker som frivillig velger å kutte på timer eller jobbe deltid, ikke er berettiget til delvis arbeidsledighet.

Krav til innsamling

Arbeidstype og antall arbeidstimer er ikke de eneste determinanter for delvis arbeidsledighet. Avhengig av staten må du oppnå et minimumsinntektsnivå eller et bestemt antall arbeidstimer før du er kvalifisert. For eksempel i New York State må arbeidstakere oppfylle følgende krav:

  • Har jobbet (og blitt betalt) for to kvartaler i en "basisperiode" (i hovedsak ett år før arkivering, selv om den juridiske definisjonen er litt vanskeligere)
  • Har blitt betalt $ 2400 i lønn i et av disse kvartalene, fra 2019
  • Har tjent en og en halv ganger dine høykvarts lønninger i hele basisperioden

Igjen vil statens lover variere. Uavhengig av spesifikasjonene, er disse kravene vanligvis de samme for alle typer arbeidsledighetsstøtteinitiativer. Til slutt må en person være klar og kunne jobbe flere timer.

Når kan du ikke arkivere for delvis ledig arbeidsledighet?

Generelt er frivillige grunner til å redusere arbeidstiden ikke tilstrekkelig til å samle delvis arbeidsledighet. Så for eksempel vil disse grunnene sannsynligvis ikke gjøre kuttet:

  • Kutting arbeidstiden din for å gå tilbake til skolen eller tilegne seg ekstra trening.
  • Arbeid med redusert tidsplan for å ta imot barnepass eller andre omsorgsbehov.
  • Avslutte ditt heltidsarbeid og få en deltidsjobb som ikke betaler like mye som tidligere ansettelse.

Uansett kan det hende at det er fornuftig å arkivere allikevel.Statens arbeidsledighetskontor vil kunne fortelle om du har rett til å motta ytelser - og du vet aldri før du prøver.

Finne ut hvor mye penger du mottar

Hver stat bestemmer din fordelutbetaling basert på flere faktorer. Mange statsledighetsbyråer har online kalkulatorer for kvalifiserte individer for å få en ide om deres potensielle fordel. Vanligvis bestemmer staten en rimelig, bærekraftig, ukentlig verdi og trekker deretter mengden du allerede arbeider hver uke.

Mange stater vil gi tillatelsessøkere å beholde noe av det de tjener uten å redusere deres ytelsesutbetaling for å oppmuntre til sysselsetting. Forskjellen mellom statens innledende fastsatte verdi og lønnen din er den ukentlige delvise arbeidsledigheten din.

Når en søker mottar delvise ytelser, vil arbeidsledighetskravet bli forlenget til søkeren mottar det maksimale ytelsesbeløpet som staten fastsetter, eller inntil ytelsesåret slutter, avhengig av hva som skjer først.

Hvor Arbeidsledighet fordeler kommer fra

Arbeidsledighet fordeler utstedes av hver statlig byrå som fokuserer på sysselsetting. Både delvise og vanlige arbeidsledige ytelser finansieres av arbeidsgiverens statlige skattefradrag basert på lønn fra ansatte. Med andre ord, en fast prosentandel av hver ansattes lønn betales av selskapet.

Mens arbeidsgivere ikke nødvendigvis belastes for arbeidsledighetstiltak etter det faktum, blir de varslet når en ansatt arkiverer arbeidsledighet. Dette er for å forhindre svindel ved å gi arbeidsgiveren muligheten til å bestride kravet i tilfelle forsømmelser, oppsigelse eller endring i roller. Ansatte kan ikke avfyres for innlevering av delvis arbeidsledighetskrav. Sjekk med statens arbeidsledighetskontor nettsted for informasjon om delvise arbeidsledighet fordeler i din plassering.

Informasjonen som finnes er ikke juridisk rådgivning og er ikke en erstatning for slike råd. Statlige og føderale lover endres ofte, og informasjonen kan ikke gjenspeile egne staters lover eller de nyeste endringene i loven.


Interessante artikler

Informasjonsteknologi (IT) Fortsett eksempler og tips

Informasjonsteknologi (IT) Fortsett eksempler og tips

Bruk disse tipsene og eksemplene for å lage et CV for jobber i informasjonsteknologi. Tips inkluderer å begrense CV til to sider og bruke søkeord.

Personlige kaldoppkallingsstrategier

Personlige kaldoppkallingsstrategier

Dør-til-dørs salg fungerer vanligvis ikke hvis du vil lukke et salg på stedet, men som en prospekteringsstrategi, kan kaldt ringer i person fungere.

I forfølgelsen av ledelsesøkonomi

I forfølgelsen av ledelsesøkonomi

Ideen om ledelsesøkonomi er utfordrende å beskrive, men utøvelsen av denne aspirasjonstilstanden er avgjørende for suksess i dagens volatile verden

Praktikplasser for Aspiring Entomologer og biavlere

Praktikplasser for Aspiring Entomologer og biavlere

Det er mange insektsopplæringsposisjoner tilgjengelig for aspirerende entomologer, biavlere og museumskonsulenter.

Hvordan ansettelsesbeslutningen virkelig er laget

Hvordan ansettelsesbeslutningen virkelig er laget

Ansette ledere rangere kandidater i henhold til deres ferdighetsnivå, hvor godt de jobber selvstendig, og om de er et godt lag og bedriftskompetanse.

Hva du trenger å vite om Air Force One

Hva du trenger å vite om Air Force One

Air Force One er kallesignalet som brukes til den mest anerkjente Boeing 747 i verden. Slik fungerer designen POTUS trygt.