• 2024-07-02

Råd om hvordan å bli en øye modell

R Programming Tutorial - Learn the Basics of Statistical Computing

R Programming Tutorial - Learn the Basics of Statistical Computing

Innholdsfortegnelse:

Anonim

For de som ønsker å komme inn i deler av modellmodellering, er øyemodellering et populært valg. Øyemodeller kan være høyde og vekt og kan bestille et bredt utvalg av modelleringsjobber. Øynene dine kan bli fotografert for sminke- og øyevernsannonser, selvfølgelig, men også for trykte kampanjer, digitale s, markedsføringsmateriale, medisinsk materiale og alt annet der klienten trenger vakre, uttrykksfulle øyne for å få meldingen deres på tvers.

Så hvis du alltid har fortalt deg at du har fantastiske eller unike øyne, kan du ha det som trengs for å bli en øye-modell. Men før du setter dine severdigheter (bokstavelig talt!) På denne spennende karrieren, må du lese gjennom disse nyttige tipsene.

Kommersielle modeller

Selv om en karriere modellering bare øynene dine er mulig, er øyemodeller ofte kommersielle modeller som gjør et bredt spekter av bestillinger med hele kroppen eller andre spesifikke kroppsdeler. I tillegg til å ha flotte øyne, jo mer allsidige er du jo mer en ressurs du vil være til modellagenten og klientene dine.

Ta vare på øynene dine

Når man ser etter en øyemodell, ønsker byråer og klienter en person med klare, lyse øyne uten synlige årer. Genetikk spiller en rolle i vakre øyne (klienter foretrekker når øynene har samme form og størrelse), men det er også noen få ting du kan gjøre for å sikre at øynene dine blir sunne og lyse.

  • Pass på at du får nok søvn hver kveld.
  • Ikke bruk dine kontaktlinser. Eyeglasses er en øyemodell beste venn!
  • Bruk UV-beskyttende solbriller året rundt. Sol og vind kan forårsake tørrhet og irritasjon.
  • Spis et sunt kosthold. Jo mer friske, næringsrike matvarer du spiser, desto mer sparkly blir øynene dine.
  • Hold deg hydrert. Når du ikke drikker nok vann, kan øynene dine bli puffete, tørre og kjedelige. Ikke glem at koffein er dehydrering og er en vanlig årsak til øm og øynene i blodet.
  • Begrens skjermtiden. Sterkt stirrer på en smarttelefon eller datamaskin setter unødig belastning på øynene dine og kan gjøre dem kløe og tørke.
  • Ha øynene regelmessig sjekket av en optometrist for å holde tørre øyne, infeksjoner og alvorlige helseproblemer i sjakk.

Ta vare på huden din

Ikke glem at øyemodellering handler ikke bare om øynene. Vellykkede øye modeller må også ta godt vare på huden deres! Huden rundt øyeområdet bør være stram og ungdommelig og fri for mørke sirkler, poser, kutt, blåmerker, arr eller piercinger. Øyebrynene dine bør også være profesjonelt preparerte for å få mest mulig ut av øyet.

Øv dine uttrykk

En vellykket øyemodell har full kontroll over hans eller hennes øyne, øyenbryn og ansikt generelt. De skal kunne vise forskjellige uttrykk gjennom øynene, for eksempel glede, frykt, tristhet, etc. For å få en god ide om hva slags følelser du kan bli bedt om å formidle, studer annonser som fokuserer på øynene. Deretter etterligner deres uttrykk i et speil til du har mestret dem!

Bruk klare bilder av dine øyne og ansikt

Når du sender inn bildene dine til agenter og speidere, må du kontrollere at øynene og ansiktene er tydelig representert. Ingen kornete iPhone snaps, og definitivt ingen retusjering. Et grunnleggende digitalkamera er vanligvis godt nok til å fange detaljene i øynene dine.

Også, sikte på en rekke utseende. Varier uttrykkene dine og ta nærbilder av øynene dine og hele ansiktet ditt. Ta noen bilder uten sminke, noen med naturlig utseende sminke, og noen med dramatisk sminke. Vær oppmerksom på at menn aldri skal ha sminke i deres innsendte bilder.

Få så mye eksponering som mulig

Øyemodellering er et nisjemarked, noe som betyr at det er et veldig lite stykke modellmodell. Det er lettere å bli en øyemodell hvis du også kan jobbe som en kommersiell eller motemodell, men det er ikke helt nødvendig. Enten du vil hoppe rett inn i øyemodellering eller ønsker å utforske den mens du bestiller andre modelleringsjobber, er nøkkelen å bli sett av så mange modelleringsagenter og speider som mulig.


Interessante artikler

Kundeservice Gjenoppta Eksempel Med En Profil

Kundeservice Gjenoppta Eksempel Med En Profil

Her er et eksempel på et CV med en profil for en kundeserviceposisjon med tips om hva du skal ta med, så det blir lagt merke til og valgt av arbeidsgivere.

Sample Cover Letters for Retail og Customer Service Jobs

Sample Cover Letters for Retail og Customer Service Jobs

Leter du etter en ny stilling i detaljhandel eller kundeservice? Her er en veiledning for å skrive et følgebrev som får deg til å merke.

Kundeservicefagliste og eksempler

Kundeservicefagliste og eksempler

Liste over kundeserviceferdigheter til bruk i CV, omslag, jobbsøknader og intervjuer, med tips for hvordan å markere dem og eksempler.

Tilpasset omslagstavle Eksempel på karriereendring

Tilpasset omslagstavle Eksempel på karriereendring

Gjennomgå et eksempelbrev som fokuserer på en karriereendring og ferdighetene som kreves for den stillte stillingen, med tips for hvordan du skriver og hva du skal inkludere.

Fremgangsmåte for å tilpasse kommunikasjonen din for hver målgruppe

Fremgangsmåte for å tilpasse kommunikasjonen din for hver målgruppe

Vil du effektivt kommunisere informasjon til dine publikum? Bruk disse fem trinnene til å bli en bedre og mer effektiv HR-presentatør som får resultater.

Cyber ​​Intelligence Analyst Karriere Oversikt

Cyber ​​Intelligence Analyst Karriere Oversikt

En titt på cyber intelligence analytikere som inneholder et sammendrag av sine oppgaver, samt nødvendig opplæring, erfaring og tekniske ferdigheter.