• 2024-07-02

Museumssystemets (TMS) Collection Management Software

TMS Cataloguer | Web-based Museum and Collections Software

TMS Cataloguer | Web-based Museum and Collections Software

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ifølge nettstedet til sin skaperen, Gallery Systems, er "The Museum System (TMS) verdens ledende samlingsadministrasjonsprogramvare, som håndterer alle store og små samlinger fra objekter og utstillinger til forsikringer, fraktaktiviteter og mer."

Hva er det?

Samlingsstyringsprogrammet "Museumssystemet (TMS) er en åpen arkitektur som gjør at samlingsdata enkelt og sømløst kan integreres med andre styringssystemer via enten Oracle eller Microsoft SQL Server."

TMS er en samlingshåndteringsprogramvare utviklet for kunstmuseer, kunstgallerier, konsernkunst og private kunstsamlinger, og for kunstnerstudier og eiendommer for arkivering og sporing av kunstsamlinger.

"Innsamlingsinformasjon er delt inn i ti integrerte moduler, eller posttyper: Objekter, Komponenter, Medier, Utstillinger, Lån, Frakt, Bibliografi, Hendelser, Nettsteder og Forsikring. Siden modulene er sammenkoblet, blir informasjon skrevet inn en gang, gjenværende konsekvent og tilgjengelig."

produkt detaljer

"The Museum System (TMS) er et" klient / server "program som opererer med følgende database management systemer:

  • SQL Server 2005 (med den nyeste oppdateringspakken for SQL Server)
  • SQL Server 2008 eller 2008 R2 (med den nyeste oppdateringspakken for SQL Server)

Merk: TMS-databaser på SQL Server 2005 skal kjøre på kompatibilitetsnivå 90 med ODBC-driveren "SQL Native Client". Med SQL Server 2008, bør TMS-databasen kjøre på Compatibility Level 100 med "SQL Server Native Client 10.0".

  • Oracle 10g Standard eller Enterprise Edition (versjon 10.2.0.4 Patch 14 eller høyere)
  • Oracle 11g R2 Standard eller Enterprise Edition (11.02.00.01)

Ditt valg av et databasebehandlingssystem bestemmer hvilket server operativsystem du skal bruke. Microsoft SQL Server opererer kun under Windows Operating Systems. Oracle vil imidlertid kjøre på en rekke forskjellige operativsystemer, for eksempel UNIX, Windows og Novell NetWare. Lisenser for støttede operativsystemer og databaseservere må kjøpes og installeres separat, før installasjonen av TMS."

Er det gratis?

TMS må kjøpes. I tillegg til startavgiften er det et årlig vedlikeholdsgebyr. Kontakt GallerySystems for deres prisliste.

Bedriftsinfo

Ifølge deres nettside: "TMS er kultursektorens ledende samlingsstyringssystem. Utviklet i samarbeid med museumspersonell, strømlinjeformerer TMS måten du tar opp, administrerer og får tilgang til samlingsinformasjonen din."

"eMuseum er et nettpubliseringsverktøy som integrerer sømløst med TMS og andre samlingsstyringssystemer for å dynamisk publisere informasjon til nettstedet ditt, intranett og kiosker."

Kontaktinfo

GallerySystems, hovedkontor, New York: 261 West 35th Street, 12. etasje, New York, NY 10001, Tel: (646) 733-2239

Kontorer i London, Barcelona, ​​Berlin og California


Interessante artikler

Fussie Cat forårsaker en oppstyr - Cat Food Review

Fussie Cat forårsaker en oppstyr - Cat Food Review

Etter å ha gjennomgått Fussie Cat fikk vi et brev fra en leser som var overbevist om at noen av ingrediensene var tvilsomme. Så vi gjorde forskning.

Grunnleggende godtgjørelse for hus (BAH) Type II: Enlisted Members

Grunnleggende godtgjørelse for hus (BAH) Type II: Enlisted Members

Vakt- og reservemedlemmer på aktiv tjeneste i mindre enn 30 dager får en annen type boligpenger enn aktive tjenestepersoner.

Barnestøtteutbetaling (BAH-DIFF)

Barnestøtteutbetaling (BAH-DIFF)

Spesielle regler gjelder for aktive plikter som bor i barakker og betaler barnehjelp, som får en rettighet som heter BAH-DIFF, eller BAH Differential.

8 måter å oppnå respekt for dine kolleger

8 måter å oppnå respekt for dine kolleger

Vil du vite hvordan du får respekt for dine kolleger og sjefer? Start med disse åtte handlingene for å oppnå respekten som vil hjelpe din karriere til å stige.

Hvordan få arbeidserfaring i det juridiske feltet

Hvordan få arbeidserfaring i det juridiske feltet

Du har en utdannelse i loven. Nå vil noen arbeidserfaring gjøre deg til den perfekte jobbkandidaten. Disse alternativene kan hjelpe deg med å få foten i døren.

Hvordan Gamification kan forbedre HR Management

Hvordan Gamification kan forbedre HR Management

Vil du ha en morsom måte å jobbe med medarbeidere for å fremme motivasjon, engasjement og oppbevaring? Vurder å bruke gamification i disse menneskelige ressursene.