• 2024-06-23

Hvordan skrive en CV-oppsummering med eksempler

Hvordan skrive en god CV?

Hvordan skrive en god CV?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hva er en oppsummeringserklæring og når skal du ta med en på ditt CV? En resuméoppsummering er en kort liste eller få setninger øverst på ditt CV (etter din kontaktinformasjon) som fremhever dine kvalifikasjoner for en jobb. Også kjent som en oppsummering av kvalifikasjoner eller CV-oppsummering, gir en oppsummeringserklæring ansattschefen et kort oversikt over dine faglige kvalifikasjoner.

Når du skriver en resuméoppsummering, må du ta med konkret informasjon om hvordan du har merverdi til bedrifter og bidratt til å transformere avdelinger eller organisasjoner. Dette vil vise ansettelsesansvarlig at du ville være en ressurs hos selskapet.

Hva skal inkluderes i en CV-oppsummering

Din oppsummeringserklæring er ofte det første elementet som leses på et CV, så du vil komme til det punktet: Hvorfor skal et firma leie deg? I om lag en til fire setninger, fremhev dine mest relevante styrker, ferdigheter og kjernekompetanse som er unike for deg som kandidat. Spesielt demonstrere hvordan du vil øke verdien til selskapet. Har du spart penger til et selskap tidligere? Effektiviserte du en administrativ prosess? Ta med ferdigheter og erfaringer som vil imponere arbeidsgiveren.

Pass på å skreddersy din CV-oppsummering til den spesifikke jobbseddelen.

Se på oppføringen, og prøv å inkorporere søkeord fra oppføringen i CV-resuméet ditt. Dette vil hjelpe arbeidsgiveren til å se hvordan du passer godt til jobben.

I en CV-oppsummering, unngå ferdigheter som er vanlige (for eksempel unngå å nevne Microsoft Office) eller overbrukte ord (for eksempel "multitasker" eller "lagspiller"). Prøv å bruke handlingsord for å demonstrere dine prestasjoner.

Oppsummeringserklæringen skal være omtrent to til fire linjer, og bare tale med din faglige bakgrunn. Ikke ta opp noen utestående omstendigheter (sysselsettingsglass, karriereendring, personlige erfaringer, etc.). Et følgebrev er en utvidet versjon av uttalelsen som gjør at personligheten din kan skinne gjennom.

Hvis du vil omtale, vil du inkludere følgende elementer i uttalelsen:

  • Kjernestyrker og ferdighetssett er mest relevante for rollen
  • Tidligere relevant erfaring med nøkkelfunksjoner
  • Merkbare prestasjoner som du har tenkt å gjenta i neste rolle

Resume-eksempel med en sammendragserklæring

Dette er et CV-eksempel med en oppsummeringserklæring. Last ned CV-mappen (kompatibel med Google Dokumenter og Word Online) eller les eksemplet nedenfor.

Last ned Word-malen

Gjenoppta Eksempel Med En Oppsummering Erklæring (Tekstversjon)

Matthew søker

900 Basil Street

Boyton Beach, FL 33426

123-456-7890

[email protected]

PROFESSIONEL SAMMENDRAG

Sertifisert arbeidsstyrkeutvikling Profesjonell / karrierekspert tilbyr erfaring med skreddersydd karriereveiledning, coaching og jobbsøkertjenester. Arbeid godt med kunder fra alle turer av livet for å identifisere verdier, utvikle mulige karriereveier og designe effektive jobbsøkestrategier. 90% vellykket sysselsetting plassering rate. Ferdig med databaseprogrammer, inkludert Oracle og Microsoft SQL Server.

Viktige ferdigheter

Individuelle sysselsettingsplaner

Fortsett å skrive assistanse

Myke ferdigheter vs. Hard Ferdighetsanalyse

Arbeidsmarkedsunderretning

Målinnstilling / Rentefortegnelser

Profesjonelle nettverksstrategier

Karriereporteføljer

Opplæringsprogrammer.

ARBEIDSERFARING

Arbeidsstyrke Investeringsloven Karriere Spesialist (Februar 2017 - nåværende)

Arbor Utdannelse, Boynton Beach, FL

Fremmes for å gi karriereadministrasjonstjenester til universell befolkning, vurdere jobbberedskap og forberede klienter for oppføring / re-entry i arbeidsstyrken. Plikter inkluderer inntak, intervjuer, bekreftelse av bekreftelse, henvisninger til støttetjenester og arbeidsgivertjenester, karrierecoaching, og jobbsøking og orientering / klasserominstruksjon. Betjene som klientforbindelse med instruktører, bedrifter og andre klientressurser.

  • Oppnådd og konsekvent vedlikeholdt vellykket sysselsetting plassering rate på 90%.
  • Demonstrert sterk forståelse av arbeidsmarkedet, yrkessystemer, One-Stop-tjenester og One-Stop-henvisningssystem.

Kvalifisering Karriere Spesialist (November 2013 - januar 2017)

Arbor Utdannelse, Boynton Beach, FL

Gjennomført inntaksintervjuer og administrerte skjermskjemaer for å fastslå klientberettigelse for offentlige hjelpetjenester. Forutsatt oppstarts- og oppfølgingsstøtte til klienter, planlagte kvalifikasjonsvurderinger, og løste kvalifikasjonsproblemer. Omhyggelig vedlikeholdt dokumentasjon i databaser og hard copy-casefiler. Forutsatt henvisninger til fellesskapsbaserte partnere og byråer.

  • Håndvalgte av toppledelsen for å tjene som Prosjektstøtte Associate Specialist / Team Leader oppgave å gi tilpassede opplæringsmuligheter for studenter.

UTDANNING

B.A., Bedriftsøkonomi

2016 Fort Lauderdale College, Fort Lauderdale, Florida

Florida sertifisert arbeidsstyrke profesjonell sertifisert profesjonell - jobb søkende tjenester

2017 Dynamic Works Institute, Rockledge, Florida

Citizen Kontakt Ferdigheter

Regjeringsinstituttet, Palm Beach Community College, Lake Worth, Florida

FORENINGER

Dynamic Works Institute - DWI National Association of Workforce Development Professionals

NAWDP sør-østlige arbeids- og opplæringsforeningen - SETA

Fordeler med en CV-oppsummering

Det er en rekke fordeler med å inkludere en oppsummeringserklæring i ditt CV. Hovedfordelen er at den hjelper din CV stå ut. Når ansette ledere leser gjennom dusinvis, til og med hundrevis av gjenopptar, skimter de ofte gjennom hver og savner informasjon. Ved å begynne med en uttalelse som kortfattet beskriver hvorfor du er kvalifisert, er du mer sannsynlig å ta en nærmere titt.

Men bare å skrive en resumé oppsummering erklæring garanterer ikke at arbeidsgivere vil være interessert i ditt CV.

Du må sørge for at resuméoppsummeringsoppgaven din kortfattet demonstrerer hvorfor du er en ideell kandidat for den aktuelle jobben og firmaet.

Hva er et sammendrag?

En resumssammendrag blir noen ganger referert til som et sammendrag, spesielt for toppnivåer. En oppsummeringserklæring fra executive summary er enda mer kritisk for avanserte stillinger, siden potensielle arbeidsgivere primært vil fokusere på og sammenligne suksessrapporten som kandidatene har utviklet i lignende roller.

Resume Sammendrag Statement vs Resume Objective

En resuméoppsummering er ikke den samme som et CV-mål. Begge er noen få setninger lenge, og ligger på toppen av sitt CV. Imidlertid har en gjenstandsobjektiv uttalelse en tendens til å fokusere mer på dine egne interesser som jobbsøker - det understreker det du leter etter i en jobb eller bedrift.

En resumssammendrag, derimot, kommuniserer hva du kan ta med til bordet i den målrettede rollen. Det er en måte å "selge deg selv" til arbeidsgiveren.

CV-eksempler

administrerende direktør

Hands-on direktør kjent for strategisk og fokusert tilnærming, med omfattende anerkjennelser for å begrense risikoen, skape lene lag og etablere kreative strategier for optimalisering av interne operasjoner, finansiell avkastning, ekstern kundeservice og produksjon.

ADMINISTRATIV PROFESSIONAL

Flersidig, effektiv og pålitelig administrativ profesjonell med 10+ års erfaring med å støtte ledere, salgspersonell og ledere for å forbedre interne virksomheter for små bedrifter.

ADMINISTRATIV PROFESSIONAL

Flersidig, effektiv og pålitelig administrativ profesjonell med 10+ års erfaring med å støtte ledere, salgspersonell og ledere for å forbedre interne virksomheter for små bedrifter.

Ferdig i CRM applikasjoner og design programmer. Mangfoldig kompetanse som dekker administrativ støtte, kundeforhold, skriving, menneskelige ressurser og rekruttering, kontoadministrasjon og prosjektledelse. Utmerkede mellommenneskelige, telefon- og digitale kommunikasjonsevner.

Paralegal

Selvdrevne, detaljorienterte profesjonelle leveraging avanserte analytiske og forskningstalenter for å utmerke seg i en intellektuelt krevende Paralegal-rolle med et etablert advokatfirma.

Juridisk administrasjon: Bruk Paralegal trening og bevist forsknings- og skriveferdigheter for å sikre rettidig utarbeidelse og innlevering av juridiske dokumenter. Uovertruffen grammatiske og redigeringsevner.

Kommunikasjon / Client Relations: 10 års erfaring med å jobbe direkte med kunder fra ulike sosioøkonomiske, kulturelle og etniske bakgrunner for å definere individuelle behov, samle personlige historier / karrierebakgrunn, formidle prosjektstatuser og formulere strategiske presentasjoner. Enkelt innstille tillit og tillit til kunder som er stresset av utfordrende arbeidsmiljøer og livshendelser; håndter privatklientdata med 100% konfidensialitet og integritet.

Informasjonshåndtering: Hurtig master og bruk forretnings- og elektronikkteknologi og proprietære databaser / innholdshåndteringssystemer. Tekniske ferdigheter inkluderer MyCase Legal Practice Management Software, Best Case Bankruptcy Software og Clio.

Nøkkelferdigheter: Finjustert analytisk kompetanse med en innsats for å utvide fagkunnskap og kompetanse på arbeidsplassen gjennom videreutvikling av forskning og opplæring; villigt påta seg ekstra ansvar for å sikre optimal og rettidig prosjektgjennomføring. Skriv 80 wpm med perfekt nøyaktighet.

REGIONAL SALGSDIREKTOR

15 års vellykket salgsledelse erfaring innen forbrukerprodukter industrien. Lede av eksempel ved å motivere salgsteam til enestående YOY-gevinster.

  • Økt salg i nordøst-regionen med 15% gjennom kreative leverandørpartnerskap og innføring av salgsincitamenter.
  • Innleid, utdannet og inspirert prisvinnende salgsteam, som genererer overskudd på 10% over gjennomsnittet i selskapet.
  • Gjennomført kundetilfredshetsundersøkelser og anbefalte produktforbedringer som ble vedtatt av toppledelsen.

PROJECT MANAGER

Krydret prosjektleder med 5+ års erfaring med utskrift av prosjektledelse og kunnskap om nettproduksjon hentet fra stillinger i utdanning og forbrukeremballasje. Kreativ problemløser som konsekvent har gjennomført prosjekter på tid og innenfor budsjett. Ansatt en kundefokusert tilnærming som økte gjenta virksomheten med 15% i løpet av den tidligere syklusen. Redusert medarbeideromsetning med 35% og beholdt alle toppledende medarbeidere.

Denne listen over profesjonelt skrevne CV-eksempler inkluderer maler du kan laste ned for å lage ditt eget CV.


Interessante artikler

Året rundt Ansattes fordeler Kommunikasjon er viktig for å delta

Året rundt Ansattes fordeler Kommunikasjon er viktig for å delta

Finn ut hvordan ansattes fordelerkommunksjoner spiller en viktig rolle i deltakelse med noen gode metoder for å få dette til rette.

Hvordan kan du øke medarbeiderens moral på arbeidsplassen din

Hvordan kan du øke medarbeiderens moral på arbeidsplassen din

Hvis du vil øke ansattes moral på jobben, kan du prøve å følge disse trinnene for å styrke ansatte slik at de føler seg verdsatt, respektert og verdsatt.

Fordeler og ulemper ved Yard Jobs for Kids

Fordeler og ulemper ved Yard Jobs for Kids

Barna kan tjene penger å skovle snø, rake blader eller til og med plante blomster avhengig av sesong. De kan til og med lære en liten forretningskunnskap.

Du kan bevisst velge bedriftskultur

Du kan bevisst velge bedriftskultur

Du kan bevisst endre kulturen som organisasjonen har vedtatt. Her er de syv trinnene som et selskap pleide å kurere sin latenskultur.

Slik inspirerer du store henvisninger fra ansatte

Slik inspirerer du store henvisninger fra ansatte

Oppdag hvordan du kan overvinne mangelen på topppresterende ansatte når du lager en arbeidskultur som inspirerer til gode henvisninger.

Bruke beregninger for å måle forretningsmessig ytelse

Bruke beregninger for å måle forretningsmessig ytelse

Effektive ledere arbeider for å identifisere og måle resultatindikatorer. Derfor er det klart at konsistent bruk av beregninger støtter bedring i bedriften.