• 2024-06-28

Hvorfor bør du tilby en flytende ferie?

Plikter og rettigheter i arbeidslivet

Plikter og rettigheter i arbeidslivet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En flytende ferie er en fordel som arbeidsgivere kan velge å gi til ansatte. Denne ettertraktede fordel er en betalt fridag som ikke er knyttet til den typiske Betalt ferieplan for offentlig og privat sektor. Den flytende ferien gir dine ansatte en annen mulighet for fleksibilitet, som er verdsatt av arbeidere av alle striper.

Ingen amerikanske lover, som for eksempel Fair Labour Acts Act, krever at arbeidsgivere gir flytende helligdager. Men det er grunner knyttet til mangfold, balanse mellom arbeid og liv, og ansattes tilfredshet for hvorfor du kanskje vil vurdere å tilby en flytende ferie eller to. Det er sjelden å identifisere en billig, lett å implementere fordel som ansatte setter pris på så mye.

Den typisk forventede betalte ferien i USA inkluderer samfunnsmessige, religiøse og tradisjonelle dager som et flertall av befolkningen feirer. En flytende ferie eller to gir ansatte mulighet til å ta betalt tid når deres praksis ikke samsvarer med standardferien, eller av en eller annen grunn at de trenger dagen.

For eksempel kan en jødisk medarbeider like å bruke to flytende helligdager for Yom Kippur, Rosh Hashanah, Hanukkah eller Påsk. Uten en flytende ferie måtte han ta ferie eller en annen type PTO for å feire disse dager. Du respekterer behovene til ulike ansatte når du tilbyr en flytende ferie.

Selv ansatte som feirer de vanlige betalte ferien kan nyte en flytende ferie for å feire en bursdag eller en annen årlig begivenhet som familiegjenforening, feriedagsdag eller foreldre-læreredag.

Flytende ferieoverveielser

Hvis du tenker på å tilby en flytende ferie, må du gjøre retningslinjer i forhold til hvordan og når dagen kan bli tatt. Måten som ansatte planlegger en flytende ferie med sine ledere, er også et problem, og kravene til ledere er å respektere disse forespørslene. En solid politikk ville garantere at arbeidstakeren kunne bruke tiden etter behov og ikke måtte forhandle.

Spesifikke beslutninger om en flytende ferie

Hvis du deler beslutninger når du annonserer flytende ferie, vil ansatte være mindre tilbøyelige til å oppleve forvirring, noe som kan redusere den positive effekten av den nye fordelen.

  • Når kan medarbeider ta flytende ferie? Hvis ingen tidsperiode er oppgitt, kan arbeidstaker når som helst ta den betalte dagen. I dette tilfellet må ledere forstå at de må jobbe med sine ansatte slik at de kan ta flytende ferie når de trenger det.
  • Som betalte ferier betraktes flytende ferier som lønn som ansatte har opptjent. Som sådan må du betale ansattes flytende feriepenge når han bestemmer seg for å forlate selskapet. Dermed vil du kanskje vurdere at tiden for en flytende ferie er påløpt eller akkumulert med jevne mellomrom. Eller, når det gjelder to flytende helligdager, kan en ansatt tjene hver sjette måned. Politikken skal angi alle disse detaljene.
  • Du må avgjøre om ansatte kan overføre en ubrukt flytende ferie til neste kalenderår, men merk at dette vanligvis ikke anbefales. Enten betaler dem for tiden som ikke er tatt ved årsskiftet, eller skriv retningslinjene for å opplyse at det ikke kan oppebæres mer flytende ferie tid før tiden som allerede er påløpt, er tatt.
  • Spor ansattes opptjening og bruk av flytende helligdager akkurat som du sporer andre betalte frister. Husk å inkludere denne tiden når du betaler en ansatt som forlater selskapet.
  • Ikke vurder å vedta en bruk-det-eller-miste-det-politikk, som er ulovlig i enkelte stater. Målet ditt med en flytende ferie er å utvide en fordel for de ansatte som de trenger og ønsker. Å ta bort det er ikke sant for ånden eller målene for bestemmelsen din. Hvorfor forårsake unødvendig medarbeider? Overvei alltid konsekvensene. Blackouts, der ansatte ikke kan ta sine flytende ferier, er en feil av samme grunn. De oppstår vanligvis undersamme tidsperioder når en ansatt er mest sannsynlig å ønske å ta sin flytende ferie - spesielt i den lange november-desember høytiden.

Tenk på en flytende ferie som en annen måte, du kan billigere slå bedriftens ansattes fordelpakke. Det er en moralforsterker som verdsettes av ansatte når de implementeres riktig med klare retningslinjer på plass.


Interessante artikler

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.