• 2024-06-30

U-Haul Work-at-Home Call Center Jobs

🚨*IMMEDIATE HIRES!*🚨 UHaul Customer Service Agents | Online, Remote Work-At-Home Jobs April 2019

🚨*IMMEDIATE HIRES!*🚨 UHaul Customer Service Agents | Online, Remote Work-At-Home Jobs April 2019

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Gjør-det-selv-flyttefirmaet U-Haul benytter både kontorer og arbeidsmedlemmer som er ansatt for å gi kundeservice og veibeskrivelse, samt å gjøre salg og reservasjoner i USA og Canada. Grunnlagt av en marin veteran, gjør selskapet et poeng å være militærvennlig. Selskapets hovedkontor ligger i Phoenix, Arizona, og det er også murstein og marmor.

Typer arbeids-hjemme-stillinger

I disse deltidene og ofte sesongmessige jobber, er hjemme-baserte agenter vanligvis ansatt for å gjøre en av tre typer jobber-kundeservice, reservasjoner eller veibeskrivelse-men ikke alle tre. De fleste agenter jobber fra 25 til 32 timer i uken. I Canada hyr selskapet agenter som er flytende i engelsk og fransk.

Noen av arbeidet hjemme hos U-Haul begynner i et kontakt senter og deretter overgang til jobb-hjemme-jobber, eller de kan være både virtuelle og in-office jobber. I det toårige jobbprogrammet kan kontorbaserte medarbeidere måneskinn fra hjemmet, plukke opp ekstra timer fra hjemmekontorene sine.

Mange jobber er sesongmessige i naturen med det meste av volumet om sommeren. Timene som planlegges er mellom kl. 7 og 8, syv dager i uken.

fordeler

De fleste av U-Haul hjemmebaserte jobber er deltid. Fordeler for deltidsansatte inkluderer dental plan, en begrenset medisinsk plan, en 401 (k) plan, en aksjekjøpsplan, selskapsrabatter og medlemskap i deres kredittforening. Heltidsansatte får ekstra fordeler som for eksempel lønn og fullstendig medisinsk plan. Kundeservicejobber, som ikke krever salg, betaler mindre enn salgsstillinger. U-Haul sier at det liker å ansette fra innsiden, slik at deltidsarbeid kan føre til heltid, fast arbeid. Også fordi du ikke er en uavhengig entreprenør, vil du bli betalt for treningstid.

Opplæringen varer i fire uker, og du får en bonus på $ 50 etter at du har fullført treningen.

Slik får du jobbe hjemmefra for U-Haul

Ifølge U-Haul, med basalønn og bonusstruktur, agenter gjennomsnittlig rundt $ 14 til $ 15 per time. Basen betaler minusbonuser er imidlertid et sted mellom $ 7,50 og $ 8,50 per time. Agenter får en bonus hvis de bestiller en leiekund.

kvalifikasjoner

U-Haul liker kandidater som har gode muntlige ferdigheter, er kunnskapsrik om amerikansk geografi, og er dyktige i bruk av direktemeldings teknologi. Kandidatene bør også være dyktige på å bruke Windows PC-operativsystemer og ha muligheten til å skrive 25 ord per minutt. Reservasjoner og salgsposisjonskandidater trenger tidligere opplevelser i call center. Naturligvis må du være god med folk på telefonen.

Søkere må være minst 16 år og ha et videregående eller GED-diplom, eller være påmeldt i videregående skole. De må også være lovlig kvalifisert til å jobbe i USA eller Canada, og har minst seks måneders kundeserviceropplevelse.

Hva du trenger å gjøre jobben

Agenter må gi sitt eget datautstyr. Datamaskiner må være Windows XP eller høyere. Mac-datamaskiner er ikke akseptable. Du må også levere ditt eget headsettutstyr. Imidlertid er VOIP-telefontjenesten brukt, så en fasttelefon er ikke nødvendig. Når det er sagt, må du laste ned VOIP-programvaren til datamaskinen.

Det kreves også en hastighetstest av din onlineforbindelse. Det er fordi opplastings- og nedlastingshastigheten til DSL- eller Internett-tjenesten for Internett må tilfredsstille visse krav før du søker. Når det er sagt, gir de en link på applikasjonssiden for å teste din internetthastighet og sørge for at systemet er i samsvar med sine standarder.

Søknadsprosessen

Hvis du er interessert i å finne en call center jobb, gå til U-Haul Jobs Contact Center websiden og klikk på "Work From Home Opportunities."

Den elektroniske søknadsprosessen for å bli med U-Haul tar alt fra 15 til 45 minutter. Du må laste opp et følgebrev og ditt CV og gi en til tre referanser. Søknaden krever at du oppgir ditt personnummer. Selskapet kan kjøre en kriminell bakgrunnssjekk eller kredittsjekk og krever en undersøkelsestest for alle ansatte.

Søknaden ber om grunnleggende kontaktinformasjon og lar deg sjekke ut dine ulike ferdigheter og arbeidserfaring. Du må også fylle ut din arbeidshistorie og utdanning. Når du har fullført disse trinnene, merker du timene du er tilgjengelige for å jobbe. Det siste trinnet i søknadsprosessen inkluderer ærlighetssvurdering spørsmål samt et kundeservice-relatert multiple choice spørreskjema.

Fordeler og ulemper med å jobbe hjemmefra for U-Haul

Disse vurderingene er fra både tidligere og nåværende ansatte i U-Haul.

Pros:

  • Rimelig lønn for kvalifikasjoner som trengs.
  • Det er en enkel intervjuprosess.
  • De gir sin egen antivirusprogramvare.
  • Hvis du noen gang trenger å flytte, kan jobben flytte med deg.
  • Store timer, og arbeidet er fleksibelt.

Ulemper

  • Begrensede timer. Bare ledere får heltids timer.
  • Ikke mye plass til å vokse.
  • Det kan være stressende fordi flytte er stressende.
  • Ledere gir ikke tilbakemelding.
  • Til tross for trening blir du kastet i jobben uten å være forberedt.

Interessante artikler

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Et arbeidsteam og et fellesskap av praksis deler flere fellesheter. Men de har også betydelige forskjeller, og de tjener forskjellige behov.

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Forbundsregeringen i USA tilbyr konkurransedyktig lønn, spesielt for rettsvesenet. Lær hvordan føderal lønnsskala fungerer for ansatte.

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Få informasjon om hvordan avgangs- og feriebetaling påvirker arbeidsledigheten, herunder hvordan du rapporterer det og hvordan avgang påvirker arbeidsledighetstjenestene.

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan turmarkedsføring fungerer og som musiker hvor mye en kunstner kan forvente å tjene fra bandt-shirt-salg.

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Lær om arbeidsdeling som en strategi for å redusere permitteringer mens brukergrensesnitt betaler en del av lønn for ansatte.

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Trenger du å kjøpe helseforsikring for familien din? Oppdag trinnene du kan ta for å velge de riktige ansattes ytelser og familie helseforsikring nå.