• 2024-06-28

Hvor trener Federal Law Enforcement Professionals Train?

POLICE TRAINING REIMAGINED with Rener Gracie (The Full Presentation)

POLICE TRAINING REIMAGINED with Rener Gracie (The Full Presentation)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du er interessert i å utforske karrierer i rettshåndhevelse med den føderale regjeringen, må du vite hvordan og hvor du skal trene. Uansett hvilket føderalt byrå du ender med å velge å jobbe for, er sannsynligheten høy at du på et tidspunkt i trening din vil gjøre veien til Federal Law Enforcement Training Center i Glynco, Georgia. Før du kommer dit, vil du vite hva det er, og hva du kan forvente.

steder

Den føderale rettshåndhevelsesopplæringssentralen - mer kalt FLETC (Flett-se) av politimyndigheter - har flere satellitt-campus rundt USA, men hovedkvarteret og hovedkvarteret ligger ved den tidligere Glynco Naval Air Station i Georgia, like nord for Brunswick og mellom Savannah, GA og Jacksonville, FL.

Historie

Det føderale Law Enforcement Training Center ble etablert for å standardisere opplæring over føderale politimyndigheter. Før det ble opprettet på 1970-tallet, var hvert byrå ansvarlig for egen opplæring, noe som førte til inkonsekvenser og varierende standarder innenfor det føderale lovhåndhevelsessamfunnet.

De opprinnelige planene krevde at senteret skulle være lokalisert i Washington, D.C., men konstruksjonsforsinkelser ba planleggere om å utforske nye nettsteder. Glynco var hjemmet til US Navy's airships flåte (blimps), som overvåket østkysten for tyske ubåter og krigsskip under høyden av andre verdenskrig. I 1975 ble det forvandlet til treningscampuset det har blitt, og FLETC har vært basert der siden.

programmer

Federal Law Enforcement Training Center tilbyr opplæringsprogrammer for 91 føderale byråer, inkludert:

  • Air Force Office of Special Investigations
  • Internal Revenue Service
  • Coast Guard Investigation Service
  • Naval Criminal Investigative Services
  • USAs hemmelige tjeneste
  • Forsvarsforskningstjeneste
  • U.S. Marshals Service
  • Federal Bureau of Alkohol, tobakk, skytevåpen og eksplosiver
  • Uniformed Secret Service Offer

Mens et utvalg få byråer fortsatt er vert for sine egne akademier, sender de fleste føderale byråer sine praktikanter til Glynco.

Trening

Forbundsforvaltningsopplæringssentrum-programmene ligner veldig på andre treningsprogrammer for politiakademiet. Vanligvis må studentene leve på campus i løpet av treningsprogrammet. Praktikanter deltar i et omfattende fysisk treningsprogram og er utsatt for oppsigelse dersom de ikke holder opp til de fysiske standardene.

Praktikerdager, som tilfeller for de fleste politimedlemmer, er veldig opptatt. Studentene vil dele sin tid i klasserom, datalaboratorier, og på kjør-, skytevåpen og defensiv taktikk, hvor de lærer innsatsene i ferdigheter og kunnskap som trengs for å jobbe i rettshåndhevelse.

Vanligvis vil trainees bruke opptil 6 måneder på Glynco. Mens de er, trener de ikke bare hardt, men har også muligheten til å spille hardt. FLTEC på Glynco tilbyr aktiviteter for studenter i fritiden. De er også vert for et studentrekreasjonsprogram som inkluderer å delta på sportsbegivenheter, golfutflukter, ridning og konserter.

Uansett hvilken karrierevei du velger, hvis dine planer inkluderer å jobbe hvor som helst i det føderale rettshåndhevelsessystemet, er du mer enn sannsynlig at du skal ende opp med FLTEC.

Vær forberedt på lange dager i Georgia-varmen mens du får verdifull kunnskap og ferdigheter som forblir hos deg gjennom hele karrieren din. Mens du er der, dra nytte av de ulike programmene FLTEC har å tilby, og få mest mulig ut av din unike lovopplæringstreningsopplevelse.


Interessante artikler

Wildlife Officer Karriereprofil

Wildlife Officer Karriereprofil

Lær mer om dyrelivsarbeiderjobber og finn ut hvordan det er å jobbe for å beskytte både mennesker og natur.

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife ledere overvåker dyreliv ledelse og bevaring i et territorium. Finn ut mer om jobben.

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife rehabilitators kan dra nytte av en rekke sertifisering, opplæring og internship muligheter. Lær mer om denne interessante karrieren.

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Lær om hvordan dyrelivsrehabilitører gir behandling og omsorg til skadede innfødte arter, samt trening, lønn og jobbutsikt.

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Wildlife teknikere bistår biologer og spill offiserer med dyreliv ledelse og forskning. Lære mer.

Wildlife Veterinarian Job Profile

Wildlife Veterinarian Job Profile

Lær om jobben hos dyrelivspersoner, deres trening, plikter, karrieremuligheter, faglige foreninger og hvilke andre felt de jobber i.