• 2024-07-02

Plikten til US Air Force Chaplain Assistant 5R0X1

Chaplain Assistant: MSgt Omo

Chaplain Assistant: MSgt Omo

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kapteinassistenter er høyre hånd av luftvåpenkaplaner, som bidrar til å organisere og forberede seg til å betjene til flyselskaper under ulike forhold.

Deres primære ansvar faller under Air Force Chaplain Service kjernevirksomhet: å gi religiøse observasjoner, pastoral pleie og åndelig og moralsk veiledning til luftvåpenpersonell.

Disse luftfartøyene er ikke-religiøse og forventes å gi råd til personell i luftvåpen av enhver tro. Luftvåpen kategoriserer denne jobben som spesialstyringskode for luftvåpen (AFSC) 5R0X1.

Ansvar for Air Force Chaplain Assistants

Disse flyvere koordinerer religiøse observasjoner, inkludert planlegging og sikring av nødvendige ressurser. Dette kan inkludere alt fra å forberede nødvendige fasiliteter og utstyr og koordinere med lempersonell til støtte.

De vurderer og tilbyr også veiledning om vedlikehold av religiøse anlegg, for å sikre at de møter kirkelige og faglige departementskrav. Og de overvåker protokoll og eventuelle spesielle programmer for å besøke kirkelige representanter og opprettholde religiøse datalister over tildelt personell.

En stor del av rollen som luftvåpenkapasinassistent innebærer oppsøkelse: sørg for at andre flyselskaper vet hva religiøse og rådgivende tjenester er tilgjengelige for dem. Dette inkluderer koordinering med alle fra PR-ansatte til medisinsk og mortuary-personell, for å sikre at alle prosesser håndteres med følsomhet.

For det meste gjør disse flyselskapene hva deres jobbtittel antyder: bistå kapellinnen. Dette inkluderer å hjelpe med religiøse seremonier og tjenester, samt å bidra til å yte krisestøtte, selvmordsintervensjon, stresshåndtering og andre rådgivningstjenester.

Til tider kan de svare sammen med kapellene til krasjsteder, gislingssituasjoner og andre situasjoner, inkludert kamp, ​​hvor behovet for pastoral tjeneste er kritisk.

Kvalifisering som kapellassistent for luftvåpen

Hvis du er interessert i denne Air Force jobben, bør du ha grunnleggende kunnskap om religiøs pluralisme, mangfold og være kjent med amerikanske militære regler for religiøs innkvartering.

Du vil bli opplært i reglene for kapasin privilegert kommunikasjon og konfidensialitet, screening og intervjuing teknikker og selvmord og krise intervensjon ferdigheter.

Når du tar testene for vitenskapelig tjenesteyting (ASVAB), må du score en 44 i den generelle (G) eller en 35 i administrasjonen (A) Air Force Aptitude Qualification Areas.

Gjennomføring av kurs i engelsk sammensetning, regnskap, datoperasjoner, verdensreligioner og menneskelig atferd er ønskelig for flyselskaper som søker denne rollen.

I tillegg kan du ikke ha noen historie med emosjonell ustabilitet, personlighetsforstyrrelse eller andre uløste psykiske problemer. Du kan heller ikke ha noen bevis på overbevisning for alvorlige lovbrudd eller seksuelle, tyveri, tyveri eller angrepssaker.

Trening som kapellassistent for luftvåpen

Først vil du ta grunnleggende opplæring (oppstartsleir) og deretter delta i Airmen's Week. Deretter må du ta chaplainassistentkurset og det avanserte chaplainassistentkurset som en del av din tekniske opplæring.

Endelig vil du motta sertifisering av Wing Chaplain (eller tilsvarende) og ikke-kommisjonær som har ansvaret for at du har fullført de nødvendige kravene, inkludert et intervju for å sikre at du er forberedt på å utføre oppgavene til denne viktige Air Force-jobben.


Interessante artikler

US Marine Corps Job: Field 21, Ordnance

US Marine Corps Job: Field 21, Ordnance

Jobbbeskrivelser og kvalifikasjonsfaktorer for United States Marine Corps oppnådde MOS jobb: Field 21, Ordnance.

US Marine Corps Job Field 65: Aviation Ordnance

US Marine Corps Job Field 65: Aviation Ordnance

Jobbeskrivelser og kvalifikasjonsfaktorer for United States Marine Corps oppnådd jobb: Field 65, Aviation Ordnance.

Marine Corps Jobs Felt 63/64, Avionics

Marine Corps Jobs Felt 63/64, Avionics

Jobbbeskrivelse og kvalifikasjonsfaktorer for å være en Marine Corps avionics elektronikk tekniker, som inkluderer støtte av alle luftfart våpen systemer.

Marine Corps Enlisted Job Field: Lingvist

Marine Corps Enlisted Job Field: Lingvist

Marine Corps lingvister fungerer som oversettere og tolker på alle områder der marinesoldater blir distribuert eller jobber. Her er noen av de forskjellige lingvisterne.

Lær om engasjerte militære politi karrierer

Lær om engasjerte militære politi karrierer

Her er alt du trenger å vite om en enlisted militærpolitiarkarriere, inkludert militære krav, utdanning og mer.

Hva er en administrativ tjenestestyrer?

Hva er en administrativ tjenestestyrer?

En administrativ tjenestestyrer er den personen som sørger for at dette skjer ved å koordinere sine støttende tjenester.