• 2024-09-28

Guide til karriere muligheter

Careers in the Equine Industry | Part One

Careers in the Equine Industry | Part One

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er mange mulige jobbmuligheter for de som håper å forfølge en karriere som arbeider med hester. Karrieremuligheter kan omfatte de som er i hestes helse, salg, forsikring, trening, forsyninger og tjenester. Personer med talent for å jobbe med hester skal kunne identifisere noen ønskelige jobber fra denne samlingen av muligheter.

Her er en alltid utviklende liste over mulige karriereveier i hesteindustrien. Listen er delt inn i flere kategorier (vær oppmerksom på at noen stillinger kan være oppført i flere kategorier):

Equine Health & Service Karriere

Professjoner dedikert til hestes helse inkluderer det alltid populære alternativet for hesteklinikk veterinærmedisin, men ikke glem andre roller som massasje terapeut og farrier. Hestehelsetjenestene har en tendens til å være høyt betalte muligheter, og dette er spesielt tilfelle med veterinærrollen og farrierrollen (to av de høyest betalende dyrekarriere profilert på dette nettstedet).

Equine Tanntekniker

Equine Veterinarian

Equine Veterinary Technician

Farrier (Blacksmith)

Massasjeterapeut

Sporet veterinær

Equine Management & Breeding

Store avlsbedrifter bruker mange ledere til å overvåke de ulike avdelingene (brødmares, hingste, årlinger, etc). Mindre operasjoner kan bare utnytte en enkelt gårdsdirektør som har ansvaret for å overvåke alle aspekter av hestestyring. Ekstra alternativer innen ledelse og avl inkluderer roller som brudgom og stamtavle analytiker.

Barnesjef

Bloodstock Agent

Stalling Stabil Eier

Broodmare Manager

Equine Stamtavle Analyst

Farm Manager

Foaling Attendant

Brudgommen

Hest Oppdretter

Horse Farm Manager

Hot Walker

Ridestabil Eier

Hingst Booking Sekretær

Hingstleder

Yearling Manager

Riding & Training Karriere

Ridning og trening karriere er oftest funnet i nisjeområder som hest show eller hesteveddeløp. Trenere og ryttere må være spesielt godt tilrettelagt for å heste oppførselstegn for å sikre deres sikkerhet når de arbeider med unge og potensielt uforutsigbare dyr. Jockeyrollen er en særlig høyrisikoposisjon, selv om de som lykkes på toppnivå, kan kompenseres godt for deres innsats.

Dude Ranch Wrangler

Trener

Hesteshow dommer

Horse Trainer

jockey

Racehorse Trainer

Racetrack Outrider

Riding Instructor

Terapeutisk Riding Instructor

Equine Sales Karriere

De med en evne til markedsføring og salg kan finne en rekke alternativer som gjør at de kan utnytte disse ferdighetene i hesteindustrien. Posisjoner inkluderer de som er involvert med salg av utstyr, legemidler, feed, tack, forsikring og mer. Salgsferdigheter er svært overførbare, og en god selger kan lett overgå fra et område til et annet. En vellykket selger kan tjene svært høye nivåer av kompensasjon, da ytelsesbasert betaling og bonuser er vanlige. Veterinær farmasøytiske salgsrepresentanter har en tendens til å tjene topp dollar.

Bloodstock Agent

Equine Insurance Sales Agent

Equine Product Sales Representative

Feed Sales Representative

Farmasøytisk salgsrepresentant

Tack Shop Eier

Hesteveddeløp Karriere

Karriere i hesteveddeløp kan variere fra administrative stillinger til de som jobber direkte med rasehester på en hands-on basis. Administrative roller inkluderer bokholder, steward og racing sekretær. Roller som involverer daglig kontakt med hester, inkluderer brudgom, outrider og trener. De som jobber for svært vellykkede staller, kan tjene mye høyere lønn enn gjennomsnittet, da stabilt personale ofte får en bonus basert på vesken penger vunnet av sine løpere.

Kontor av Vekt

Clocker

Trener

Brudgommen

Harness Driver

Hestidentifikator

Rytterens bokholder

Hot Walker

jockey

Jockey Agent

Jockey Valet

Paddock Dommer

Racetrack Outrider

Racetrack Starter

Racing License Clerk

Racing Sekretær

Racing Steward

Racehorse Trainer

Andre Equine Karriere

Det er mange karriereveier som ikke faller pent inn i de tidligere nevnte kategoriene. Her er noen ekstra hestkarriere i notatet:

Equine Extension Agent

Equine Fotograf

Equine Transporter

Montert politimann

Equine Praktik & Arbeidsplasser

Ikke glem at det er mange hesteplasser som hjelper elevene med å få verdifull praktisk erfaring i hestebransjen. Disse mulighetene tjener også som en av de beste måtene å samarbeide med bransjepersonell og få potensielle kunder på potensielle jobbsøkinger. Det er også mange hestesøkssider for hestene som passer til de som søker hestevirksomhetens karriere.


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.