• 2024-07-02

9 Bedrifter med jobb-hjemmehussjobb

Baynoo - Bedrifter / Norge 🇳🇴 Hvordan vurdere en kandidat / hvordan vurdere en samarbeidspartner

Baynoo - Bedrifter / Norge 🇳🇴 Hvordan vurdere en kandidat / hvordan vurdere en samarbeidspartner

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det overordnede utsiktspunktet for jobb i hjemmet lege er ikke så bra som noen andre medisinske jobber hjemmefra. Utdanningen, opplevelsen og tankegangen som kreves for å bli en lege, betyr at lønnsskalaen og ansvaret for mange jobber hjemme jobber rett og slett ikke er nok. Mange leger som velger å jobbe hjemme, gjør det for personlig livsbalanse og jobber i deltidsstillinger.

For de som leter etter en heltids, ikke-klinisk legejobb som kan bli telecommuted, er det beste sannsynlig at du kontakter en helsepersonell.

I tillegg til selskapene nedenfor, hvis du er en MD eller har en Ph.D. i et medisinsk felt, et annet alternativ for å jobbe hjemme er å bli en online college fakultet medlem eller fagperson ekspert.

  • 01 Aetna

    Dette store forsikringsselskapet ansetter sykepleiere og leger til å jobbe hjemmefra. Mens enkelte stillinger er spesielt utformet for telearbeid, kan andre i televerkene vurderes. Søk i jobbdatabasen med søkeordet "telearbeid".

  • 02 amerikansk vel

    Dette Boston-baserte selskapet tilbyr telehealth konsultasjoner, online praksis, klinisk samarbeid og medisinske mobile apps til pasienter, leverandører og arbeidsgivere. Firmaet leier medisinske leger og registrerte sykepleiere som jobber hjemmefra.

  • 03 Covance

    Dette USA-baserte biofarmaceutiske utviklingsvirksomhetsselskapet, eller en kontraktsforskningsorganisasjon, har preklinisk og klinisk forskningsoperasjon i mer enn 25 land og over 10 000 ansatte over hele verden. Det hyr kliniske forskningsmedlemmer til å jobbe hjemmefra og leger som medisinske styremedlemmer på bestemte steder i USA, Canada og Europa. Bruk "hjemme-basert" for å søke i jobbdatabasen.

  • 04 Humana

    Noen av arbeidsposisjonene i dette større omsorgsselskapet har geografiske krav. De fleste er for registrerte sykepleiere, men det har noen ganger muligheter for medisinske kodere, diagramrevisorer, lisensierte forsikringsrepresentanter, regnskapsførere, leger og selgere.

  • 05 McKesson

    Nasjonens største helsevesenet selskap, McKesson spesialiserer seg på farmasøytisk distribusjon og helsevesenet IT-systemer og programvare. Det ansetter sykepleiere og leger i ikke-kliniske arbeids-jobber.

  • 06 MedCases

    Ved å tilby kontinuerlig medisinsk utdanning (CME), utvikler dette selskapet peer-reviewed, case-baserte, medisinske utdanningsinitiativer for leger, studenter og andre helsepersonell.

  • 07 Professional Dynamics Inc. (PDI)

    Dette California-baserte selskapet gir service i arbeidstakers kompensasjonsindustri, og til førsteparts medisinske og ansattes fordelingssektorer. Noen sykepleier saksbehandling og lege peer review stillinger er telecommuting.

  • 08 Virtual Medical Group

    Styret sertifiserte leger koble sammen med pasienter via videokonferanse, telefon og internettchat, konsultere og muligens skrive resept for pasienter i de landene de er lisensiert i.

  • 09 vRad, Inc.

    Dette selskapet, tidligere kjent som Virtual Radiologic Teleradiology Services, er leverandør av teleradiologitjenester og -løsninger. Det hires radiologer å jobbe hjemmefra. Krav inkluderer ABR- eller ABOR-sertifisering, hold minst en statslig lisens, kvalifisert for sykehusautentisering og tilgjengelig høyhastighets internettilgang. Full helseforsikring er gitt.


  • Interessante artikler

    Egenskaper og egenskaper av arbeidsplassen Bully Mål

    Egenskaper og egenskaper av arbeidsplassen Bully Mål

    Ansatte som er mest utsatt for mobbing på arbeidsplassen, deler visse egenskaper og egenskaper. Lær hvordan du kjemper tilbake.

    Karakteristikkene til Generasjon C

    Karakteristikkene til Generasjon C

    Hvordan den mest tilkoblede generasjonen ennå, Generation C, er definert, basert på fødselsår, teknologiske ferdigheter, interesser og fokus.

    Hvordan regjeringspensjonene fungerer

    Hvordan regjeringspensjonene fungerer

    Når statsansatte går på pensjon, er de berettiget til å motta pensjon. Slik fungerer kvalifisering og hvordan beløpene bestemmes.

    Hele matmarkedet Karriere og sysselsetting informasjon

    Hele matmarkedet Karriere og sysselsetting informasjon

    Lær om Hele matvarer Markedsinnstillingsinformasjon, inkludert karriereveier, fordeler, tips for jobbssøk, og hvordan du søker.

    Modellerende reiseutgifter: Hvem betaler?

    Modellerende reiseutgifter: Hvem betaler?

    Modeling travel: Hvem betaler - modellen, byrået eller klienten? Lær om de vanligste spørsmålene om utgifter.

    Verdens første supermodell

    Verdens første supermodell

    En titt på kandidater som kunne anses å være den første supermodellen, inkludert Gia Carangi, Janice Dickinson, Jean Shrimpton og mer.