• 2024-07-02

Liste over eiendomsjobbtitler og beskrivelser

Shema - Listen

Shema - Listen

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En karriere i eiendoms karriere kombinerer elementer av menneskelig interaksjon, salg, service etikk, geografi og økonomi. Kompensasjon er vanligvis bra og noen ganger kan det til og med være utmerket. Betalingen er ofte basert på provisjon for noen stillinger, slik at flere eiendommer du selger - spesielt dyreegenskaper - jo mer penger du får.

Men eiendomsmegling innebærer mer enn bare agenter og meglere. Mange andre eiendomsstillinger er tilgjengelige, og flere baner eksisterer i eiendomsarbeid. De fleste forbrukere er uvitende om forskjellene mellom disse rollene, og de bruker noen titler om hverandre, selv om de juridiske kravene bak dem er forskjellige.

Eiendomsmegler

Disse begrepene "agent" og "megler" blir ofte brukt om hverandre når faktisk forskjellen er ganske signifikant.

Agenter kan være enten kjøpere agenter eller noteringsagenter. Som vilkårene antyder, representerer den tidligere de som ønsker å kjøpe eiendom, og sistnevnte hjelper de som ønsker å selge. Enhver som selger eiendomsmegling på vegne av eieren eller hjelper en klient til å kjøpe eiendom er enEiendomsmegler.

Det er to nivåer av lisensiering i fast eiendom. Du må først ta et treningsstudium, bestå en test, og motta en lisens til å øve som en agent under tilsyn av en megler. Statens krav til lisenser varierer.

En eiendomsmegler

Bli enEiendomsmegler krever et andre nivå av lisensavtale etter å ha blitt lisensiert som og jobber som agent for en tidsperiode. Videre studier og strengere test er påkrevd.

Mange stater stiller visse utdanningskrav som må oppfylles før de sitter for meglereksamen, selv om en høyskoleutdanning ikke er typisk nødvendig. Et videregående diplom er imidlertid, og ha en høyskole grad kan hjelpe med å få en jobb.

Assosierte meglere er de som er lisensiert som meglere selv, men likevel arbeider under tilsyn av en annen megler. Administrere meglere administrere sine egne eiendomskontorer. De er noen ganger referert til som meglere-in-kostnad.

Realtors

"REALTOR" er et juridisk beskyttet uttrykk eid av National Association of Realtors (NAR). Det refererer ikke til et separat nivå av lisensavtale, men det betegner heller at personen er medlem av NAR.

Medlemmene må møte høye faglige og etiske standarder fastsatt av foreningen. Det er omtrent 1 million Realtors i USA Mange meglere krever at deres agenter er medlemmer.

Andre stillinger i et fast eiendomskontor

Eiendomsmeglere trenger ikke lisenser, selv om de trenger relevant erfaring. De vedlikeholder poster og håndterer papirarbeid og andre administrative oppgaver for eiendomsmegling.

Kontorforvaltere overvåke en meglingens daglige drift, ikke ulik i andre næringer. De håndterer alt fra vedlikehold og bestilling av rekvisita til planlegging og bokføring.

Andre felles eiendomsjobber

Mange stillinger i andre felt er nødvendige for salg av fast eiendom.

  • Etter at en bygning er bygget eller renovert, an inspektør kommer inn for å sikre at bygningen er i ferd med å kode. Noen inspektører spesialiserer seg i boliger, mens andre spesialiserer seg på kommersielle og andre typer bygninger. Hjeminspektører gi faglig mening og dokumentasjon av et hjem, bestemt av en visuell evaluering i tillegg til operasjonell testing av hjemmets elementer og komponenter for å bestemme sin nåværende tilstand.
  • Fordi de fleste eiendomsmegling ikke er kjøpt med kontanter, bankfolk har prosesser for å avgjøre om du skal utstede lån til kjøpere. Den prosessen starter med en vurdering - en profesjonell vurdering av eiendommens økonomiske verdi.
  • Eiendomsvurderingstakere Noen ganger innstiller du også verdier for eiendomsskatt, for å sette kompensasjonsnivåer i tilfeller av anfall av eminent domene, og de kan hjelpe til i forhandlinger mellom kjøpere og selgere og leietakere og eiere. Appraisører må enten være sertifisert eller lisensiert, og flere lisensnivåer eksisterer.
  • EN lån profesjonell tar over på bankens side av ligningen etter at takseren utfører sin jobb, mens noen av flere typer boliglånspersonale vil hjelpe kjøperen å forhandle prosessen. Boligkonsulenter, eller lån offiserer, gi råd til låntakere om å velge det beste boliglånet, og de hjelper til med å hjelpe dem med å fylle ut låneapplikasjoner. De tjener penger gjennom provisjoner på lånene.
  • Lånforsikringsselskaper sørg for at kjøpere er i stand til å tilbakebetale boliglån før de gir godkjennelse for lån. Underwriter vil enten godkjenne, suspendere, eller skru ned en boliglånsansøkning.
  • Lisensierte avsluttende agenter eller lukkekoordinatorer sørger for at den finansielle transaksjonen utføres ordentlig.
  • Eiendomsadvokater sørg for at alle juridiske avtaler som er involvert i salget, er riktig utarbeidet, og de håndterer eventuelle tvister om eierskap.
  • Eiendomsrådgivere og eiendomsanalytikere hjelper potensielle kjøpere å forstå hvordan man investerer i fast eiendom for å få en god økonomisk avkastning.
  • Eiendomsforvaltere, noen ganger referert til som eiendomsforvaltere, administrere eiendommer tilhørende investorer. De håndterer hands-on operasjoner og er i tillegg ansvarlige for å opprettholde eiendommens verdi og inntekt. De betaler vanligvis en prosentandel av leien de genererer og samler inn.
  • Foreclosure spesialister legge til rette for prosessen når et hjem eller en eiendom gjenvinnes av en bank på grunn av manglende betaling på et boliglån. De kan hjelpe huseiere, utlåner, den nye kjøperen eller alle tre med prosedyrer, men foreclosure-spesialister jobber vanligvis med banker og eiendomsbedrifter.

Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.