• 2024-06-30

Army Enlisted Job: MOS 91F Håndvåpen / Artilleri Reparatør

#ArmyTeam Career: Small Arms/Artillery Repairer (91F)

#ArmyTeam Career: Small Arms/Artillery Repairer (91F)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Våpenene som brukes av soldater i US Army, er blant de mest sofistikerte og teknisk avanserte i verden. Det er viktig at de holdes oppdatert og eventuelle reparasjoner gjøres raskt og effektivt.

Det er her armene / artilleri-reparatøren kommer inn. Disse soldatene utfører direkte støtte og generell støtte vedlikehold og reparasjoner på gjenstander som feltartilleri og andre infanterivåpen. Det er opp til dem å sikre at alt fra små våpen til store ballistiske missiler fungerer som de burde være.

Hæren kategoriserer denne jobben som militær yrkesfaglig spesialitet (MOS) 91F.

Plikter av MOS 91F

I tillegg til å utføre direkte og generelt støttevedlikehold på håndvåpen og andre infanterivåpen, overvåker disse soldatene underordnede og gir teknisk veiledning til andre soldater. De diagnostiserer og feilsøker funksjonsfeil i håndvåpen og andre infanterivåpen, og slepet artilleri, som er store våpen som må slepes på en lastebil eller flatbed fra sted til sted.

Trening for MOS 91F

Soldater i denne jobben vil lære avanserte elektroniske og mekaniske prinsipper og konsepter og hærprotokoller, hvordan de opererer de elektroniske våpensystemene de skal reparere og vedlikeholde, og hvordan de skal operere de spesifikke våpensystemene de skal jobbe med.

Disse soldatene lærer også å lese og forstå skjemaer, tegninger, tegninger og ledningsdiagrammer.

Arbeidstrening for en arme / artilleri reparatør krever 10 uker med Basic Combat Training (ellers kjent som boot camp) og 16 uker av Advanced Individual Training på Fort Lee i Virginia.

Kvalifiserende for MOS 91F

For å være kvalifisert for denne jobben, trenger en rekrutter en poengsum på 93 i det generelle vedlikeholdsområdet (GM) av testene for vitenskapelig tjenesteyting (ASVAB). En komposittpoengsum på 88 på GM-segmentet og en 85 på det generelle tekniske (GT) -segmentet er også akseptabelt.

Det er ikke noe forsvarsdepartement for sikkerhetsdepartementet som kreves for denne stillingen.Normal fargesyn er nødvendig, så hvis du har fargeblindhet, vil du ikke kunne tjene i denne rollen.

Sivilbefolkning som tilsvarer håndvåpen reparatør

Dette er ikke en jobb som har en sann sivil ekvivalent siden hovedfokus er på reparasjon og vedlikehold av våpen. Men for jobber som auto mekaniker eller elektronikk tekniker, vil ferdighetene du lærer i denne hæren jobben gi deg en fordel.


Interessante artikler

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Et arbeidsteam og et fellesskap av praksis deler flere fellesheter. Men de har også betydelige forskjeller, og de tjener forskjellige behov.

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Forbundsregeringen i USA tilbyr konkurransedyktig lønn, spesielt for rettsvesenet. Lær hvordan føderal lønnsskala fungerer for ansatte.

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Få informasjon om hvordan avgangs- og feriebetaling påvirker arbeidsledigheten, herunder hvordan du rapporterer det og hvordan avgang påvirker arbeidsledighetstjenestene.

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan turmarkedsføring fungerer og som musiker hvor mye en kunstner kan forvente å tjene fra bandt-shirt-salg.

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Lær om arbeidsdeling som en strategi for å redusere permitteringer mens brukergrensesnitt betaler en del av lønn for ansatte.

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Trenger du å kjøpe helseforsikring for familien din? Oppdag trinnene du kan ta for å velge de riktige ansattes ytelser og familie helseforsikring nå.